lørdag den 10. december 2011

Malaga (u) hygge

Jeg sidder nu på kontoret og har gjort det den sidste times tid. Sagen er den at et Spansk firma vil købe sig ind i vores virksomhed og derfor skal de bla. have en masse data, statistikker osv. og dem er de to it fyre nede og trække ud af computeren - samtidig med at en eller anden "neger fra negerland" sidder og spammer vores system.

It manden kender en fyr han kalder for "Jaguaren" han laver ikke andet end at hjælpe firmaer der er blevet ramt af spam, de to er åbenbart gode venner og nu har ham her "Jaguaren" vendt alt spammeriet og er ved at smadre den Afrikanske it-wizard's computere - et eller andet sted er det jo meget sjovt at han får igen med sin egen medicin, men på den anden side så har ham manden det nok sværere end os, altså rent økonomisk og derfor burde de måske ikke smadre hans system og få hans it til at gå ned forever.......jeg har dog strategisk valgt ikke at udtale mig om mine holdninger.

Efter i går har jeg valgt ikke at sige ret meget - jeg lå og bed mig i læben i går aftes inde i min seng, over det med min chef, hvordan i alverden kan han få den tanke at jeg har lagt an på ham? Jeg mener, måske det giver meget mening nu hvorfor jeg ikke har en kæreste! Hvis dét at jeg IKKE lægger an på en fyr, føles (for fyren) som om jeg faktisk lægger an på ham, hvordan føler de fyre jeg rent faktisk LÆGGER AN PÅ? De føler så åbenbart ingenting eller hvad?

Dvs. hvis jeg i fremtiden vil ha en kæreste så skal jeg IKKE lægge an på ham, for så vil han netop tro jeg bager for vildt på ham oder was?

Det hele sejler for mig, sikke noget møg - og hvorfor skal jeg være så nem at slå ud af kurs? Fordi de ord netop ramte mig lige i solar plexus. Mænd er mit ømme ømme punkt. Jeg ville aldrig gøre nogen noget ondt, jeg ville aldrig lægge an på mine chefer, folk der har kærester, folk jeg ikke er sikker på osv. Jeg holder 100% altid min sti ren, det er sådan jeg lever - med visheden om at jeg prøver at være et godt menneske, hver dag, året ud, at prøve er det mindste jeg kan gøre.

Og så alligevel, så lander jeg i sådan noget skrammel her.....and I did't not even see  it coming!

Nå, jeg skal vist sørge for at jeg får mig en eftermiddagslur i dag så jeg kan være klar til i aften - som jeg pludselig ikke glæder mig særlig meget til - jeg har faktisk slet ikke lyst til at drikke, jeg har bare lyst til at komme hjem - til folk der tror på mig. MIG! Til alle dem der VED at jeg er et godt menneske og aldrig ville gøre sådanne ting som at lægge an på min chef - som iøvrigt er ex-kæreste til hende damen jeg laver PR for!

Meget muligt at det her er en kæde eller sammenslutning af super dygtige iværksættere med et kæmpe netværk - og at jeg nyder at være her det meste af tiden fordi jeg elsker mig job, men det er bestemt også en lille bitte mikro verden når tingene drejer som de gør nu. Hele bordet grinede i går, de syntes det var SÅÅÅÅÅÅÅ sjovt at jeg havde lagt an på min chef (hvilket jeg jo så ALDRIG HAR GJORT) og de syntes det var SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ sjovt at jeg havde forsøgt at score (hvilket jeg jo ALDRIG HAR GJORT) en mange millionær når jeg nu selv har sådan en dårlig økonomi......!!

HVOR ydmygende fra en skala fra 1 til 1 million tror du lige dét var??!!!

Dels er det ydmygende at de nu ved det med min gård - hvilket de kun ved fordi den ene af it mændene havde fundet en facebook gruppe der blevet lavet omkring alt det med gården af mine gamle radio kollegaer og så ville vide mere. Jeg orkede egentlig slet ikke at sætte dem ind i den sag, jeg vil bare så gerne selv være hende der bestemmer hvilken viden de skal have omkring mig, men jeg endte med at finde nogle af de tv klip der ligger på nettet - de er efterhånden så langt tilbage på google at det kun er fordi jeg ved hvor de ligger at man kan finde dem og nu sidder de så og konkludere - som rigtigt er - at min økonomi er helt fucked og at jeg er fattig.

En ting er at det er sandheden, en anden ting er at jeg ikke ønsker at de skal vide det og at de skal tænke og ikke mindst TALE sådan om mig - noget helt andet er så når de begynder at insinuere at jeg har forsøgt at lægge an på en meget velhavende mand! SOM OM jeg er en golddigger!!

Jeg kan klare mig selv - jeg har altid klaret mig selv og jeg behøver ikke prøve at score en gammel nasty mand med læderhud hvor jeg har mere hårvækst end ham for at overleve rent økonomisk!

Tanken alene er mig frastødende!

Nå men mht. i aften, så er vores Golden Goose arrangement gået i vasken og vi skal være på noget der hedder Hermans eller ja det hedder det vist ikke men det lyder som om det hed "Hermans" da de udtalte det. Bagefter skal vi på et af de to steder hvor man kan danse (siger de) La Zala og Upper Room (aner ikke om navnene overhoved er stavet rigtigt) og ved du hvad? Lige nu er jeg total ligeglad - jeg skal nok sørge for at hæve penge nok til at jeg kan tage en taxi hjem når det passer MIG!

Og så glæder jeg mig over at der kun er 2½ arbejdsdag til jeg skal hjem igen!!

Tænk engang, her har jeg købt julegaver til alle cheferne, som et PR stunt og som en sød venlig tanke - og nu når den ene tror jeg hitter på ham hvad så? De kommer fluks med hjem i kufferten igen that's for damn sure!!

Ingen kommentarer: