fredag den 2. december 2011

Fredagsburger Og Sofahygge!

Det er svært at forklare hvor meget jeg egentlig arbejder, men jeg arbejder meget!

Hver dag arbejder jeg fra kl. ca. 8-9 stykker og så ud på aftnen, feks. i dag har jeg arbejdet til kl. 18.30 og så fra kl. 21 til kl. 22.30 og før det mødte jeg ind kl. 8.....og oven i dét skal jeg så opleve ikke at få løn.

Ja du læste rigtigt, jeg ved ikke hvad der sker for det her firma, men alle dem i Spanien har fået løn, min chef har fået løn men der er ikke gået løn ind på min konto, hvilket betyder at banken 1. har sendt mig et rykkerbrev som ligger i postkassen, jeg vil end ikke åbne det for jeg ved hvad der står og jeg har en aftale med mig selv om at jeg ikke tjekker bank og åbner bankbreve op til en weekend hvor jeg alligevel ikke kan gøre noget.
Den anden ting der er sket er at langt de fleste af mine betalinger, feks. min lille pige i afrika, min husleje, min vægtafgift på bilen og mange andre er blevet afvist......! Der er simpelhen ikke dækning på min konto og kassekreditten er trykket max.

Ved du hvad min chefs svar var da jeg endelig i dag måtte sige noget til ham, jeg mener, jeg skal betale termin - jeg er næsten fortvivlet! Hvad skal jeg gøre? Mit besøg hos min Gudfar gav ingen penge og jeg kan ikke ringe til mine forældre og klage min nød, dels vil det ikke hjælpe og dels vil de blot tvinge mig til at gå til HK eller klage endnu mere til min chef - jeg må lære at klare mine egne problemer selv.

Har tjekket på nettet, en husleje er først forsent betalt den 14 dag i en måned, så jeg har stadig noget tid at løbe på, men alle mine andre betalinger.........min lille pige i Afrika - hvad skal der dog ske med hende hvis hun ikke får sine penge??

Jeg har 450 kr i pungen og de skal bare holde! Jeg har købt et tæppe fra Hay gennem min søster fordi hun får 50% af alle deres Hay-vare, men nu føler jeg slet ikke at jeg har råd til at nyde sådan en luksus ting som en fin løber i gangen :(
Jeg ville gerne ha haft nye "slap af bukser" inden jeg skulle til Spanien og bo hos It fyren, de lilla jeg har, er så slidte at der er knæ i dem selv når de er nyvasket og jeg ikke har dem på!!! Jeg vil gerne være casual lækker i hans øjne, ikke at jeg skal bolle ham (tror jeg....) men du ved, jeg vil gerne gøre et godt indtryk og jow da hvis jeg SKAL være ærlig (hvilket jeg jo skal) så har jeg da tænkt på at kneppe ham, han er simpelhen så sød - og tanken skræmmer mig enomrt!

1. Hvordan kan jeg overhoved overveje at kneppe en jeg skal arbejde sammen med fremadrettet? Jeg taler med ham ca. 10 gange om dagen! Min radioveninde syntes ikke det er et problem, overhoved. Hun har kneppet mange af hendes kollegaer og hun kan overhoved ikke se problemstillingen, det er hvad det er. Annabell mener det ville have katastrofale følger for min videransættelse og ødelægge alt for mig - tanken om ødelæggelser er en pæn bremseklods for mig. Det er som om jeg har haft nok ødelæggelser i mit liv!

2. Hvordan kan jeg overhoved overveje at kneppe en RØDHÅRET MAND?? Jeg mener, Sømanden var rødhåret og hvis jeg lukker øjene og ruller mig sammen i fosterstilling i sofaen så kan jeg stadig fremkalde følelsen af hans vægt på mig, hans ånde (der lugtede af rå løg - hvilket er grunden til at jeg hader den lugt og aldrig spiser løg!) hans våde læber og han røde hår der skinnede mod himmelen. Jeg har ALTID svoret at jeg ALDRIG skulle så meget som kikke efter en rødhåret mand og nu er det kommet så vidt at jeg har overvejet om en rødhåret er et godt knald og om jeg bare skulle jumpe ham for vildt.......tænk nu hvis han ER et godt knald.....!

OMG jeg må ha slået skallen!! Men alligevel kan jeg mærke hele min krop spændes, jeg kan mærke mit underliv svulmer af varme og lyst, jeg kan næsten mærke hvor nemt og dejligt det ville være bare at sprede benene og lade ham presse sig op i mit varme indre, at mærke hans pik der søgende rammer mit lår for så at presse sig ind og bevæge sig frem og tilbage indtil fugten er fordelt og pikken glider uhindret.........uhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, hvorfor er jeg single når jeg er så glad for sex? I don't get it.

Men altså, jeg har nul penge på min konto, faktisk har jeg minus 79.000 kr (eller mere) og jeg får helt ondt i maven af at tænke på det - så jeg forlod min hjemmearbejdsplads i dag, uden at sige det til min chef og gik hele vejen ned til en Nykredit bank og tilbageførte de 5000 kr jeg havde sat til side i sidste måned til gården, dvs. jeg overførte 2000 kr, resten hævet jeg i kontanter så jeg i det mindste har lidt penge til denne her måned.

Jeg aner feks. ikke hvordan reglerne er for at være på forretningsrejse, skal jeg selv betale for min mad? Skal jeg betale ham It manden for at jeg bor hos ham eller er en "jeg er dig taknemlig" gave nok? (og her tænker jeg ikke på et blowjob men på et par store tekopper fra Mega Musel fra Kongelig Porcelæn)

Sagen er faktisk den at jeg pt. som det ser ud nu, ikke har råd til at tage på forretningsrejse til Spanien, tænk nu hvis jeg selv skal betale for noget? Her har jeg mad i fryseren og kan leve af havregrød frem til jeg skal hjem til jul, det er trods alt færre måneder end feks. November sidste år som vitterlig var min fattigste måned nogensinde EVER, kors hvor levede jeg dog elendigt dengang rent madmæssigt!!

Arghh alle de pengesorger.....tænk hvis jeg bare kunne leve og ha penge nok til at jeg ikke behøvede at ligge søvnløs om natten.......
Jeg syntes jeg knokler så ekstremt hårdt og så har min chef ikke "tid" til at udregne min bonus, så den må jeg undvære hvilket jeg bider i mit - blot for ikke at få en løn udbetalt overhoved! Min chef har også allerede fået sin løn men ikke jeg - hvordan er det fucking muligt?? Plus at jeg hver måned betaler et gebyr på 80 kr for at få min løn udbetalt fordi den kommer i Euro og så kræver banken 80 kr i vekselsgebyr, det syntes jeg også de burde betale - ja måske jeg går i små sko men 80x12 måneder er altså 960 kr, altså næsten 1000 kr om året jeg skal trække ud af min egen løn for at FÅ min løn!

Det er da nonsens!

Nå men jeg kan mærke søvnen rykke i mine øjenlåg men jeg har stadig mere at fortælle...........Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

I går torsdag kom Anabell og viste maven frem - og overnatted. Dét stod så ikke lige i min kalender og du ved jo hvor "pjattet" eller NOT jeg er med overnattende gæster! Dvs. jeg skal jo ha en del til at overnatte til julefrokosten men det har jeg ligesom haft flere MÅNEDER til at tænke igennem men pludselig så smset hun at hun var her om jeg ville se maven og dét ville jeg gerne! Hun venter en "lille" dreng der allerede vejer så meget som var han 4 dage ældre end han skulle være inde i maven! Anabel er og har altid været en rund pige med total flad mås og kæmpe babser og nu, ja nu har hun nok taget hvad 20 kg på?

I'm not kidding, hun er ENORM og hun skal første føde til 12. April 2012!! Hun kan jo nå at blive en hval inden! Og så spiser hun et helt måltid hver 3 time fordi det har hun læst at man skal gøre...........jeg tænker, skal man ikke bare sørge for at spise sundt og så spise når man er sulten? Jeg tror hun er lidt på afveje mht. vægten, men hende om det.

Det var faktisk rigtig hyggeligt, vi sad og snakkede og så gik vi ud og spiste på en Italiens Restaurant i nærheden af Jorcks Passage hvor jeg helt klart godt gad komme hen en dag med en kæreste, eller bare med en jeg syntes var dejlig....

Prøv lige at se hvor et smukt bord!

Are you kidding me hvor var det lækkert!! Og hot

Pludselig begyndte tjenerne at synge og spille.......

Da jeg næsten var færdig opdaget jeg (lidt blondine agtigt og meget MAD NAIVT) at alle de røde tomater jeg havde taget fra var tomater, de små klumper jeg havde ladet ligge var chili..........jeg er ikke så pjattet med tomater så dem lagde jeg til side og tænkte at de der små stykker tomater, dem kunne jeg godt spise.............det var så fucking chilli! (til venstre i billed) Doooooooo!

Da vi kom hjem satte Anabell sig ud på toilettet og - hold fast - sked for åben dør!! HELT SERIØST, jeg er IKKE sart, OVERHOVED - slet ikke, langt fra, men ligefrem at skide for åben dør foran ens veninde, dét kunne jeg dæleme aldrig finde på! Jeg har tit og ofte været på wc (tisset) med mine veninder men jeg har aldrig nogensinde skeden foran dem og jeg kommer heller aldrig til det!

Jeg kunne høre det helt ind i stuen og da jeg spurgte hvad hun lavede, fordi jeg ligesom ville høre hvad hendes egne ord var, så sagde hun "Jeg skider lige....." Øhhhhhhhh godt så! Og da jeg så skulle derud senere kunne jeg se et brunt løbespor i MIT RENE toilet! OMG jeg skal gøre rent i morgen igen!

Og vaske sengetøj! Da vi skulle til at sove kravler Anabel op sengen med hendes hvad, 120 kg og lige inden hun lægger sig ned så tager hun sin natkjole af - ja AF! Hun ligger sig simpelhen ved siden af mig i min 140 cm brede seng med sin kæmpe mave og sine enorme bryster!

Jeg blev pænt paf so to speak! Vitterlig, speachless og spurgte om hun skulle sove nøgen hvortil hun svaret "Nej da, jeg har jo trusser på. Jeg sover kun nøgen sammen med xxx (kærestens navn)" Nå for pokker, heldige mig at du har trusser på!!!

Needless to say at jeg havde både trusser og natkjole på og at jeg hele natten lå med den ene arm på natbordet, hvilket klart fortæller at jeg ikke har fået særlig meget søvn! At all! Oven i det så snorkede hun som et blæsebælg og sagde til mig i morges at jeg lå uroligt og sov og vendte mig ret voldssomt i sengen ........... hvad ved jeg, jeg har ikke sovet med nogen siden Hr. Højesteret i forsommeren 2011, Norman i Miami februar 2006 og Kunstmaleren i Marts 2003 så det er da meget muligt at jeg smider rundt med mig selv........

I dag, hvor jeg jo skulle arbejde, blev hun ved og ved med at forstyrre og jeg havde bare helt paranoia over at min chef skulle finde ud af at jeg havde gæster - bla. talte Anabell i telefon med sin kæreste, ret højt, mens min chef ringet. Arghhh vis dog hensyn!
Jeg er ligeglad med at hun siger jeg må markere mig og sætte min fod ned overfor min chef, jeg ved nøjagtig hvad jeg burde gøre men jeg gør det ikke for jeg vil gerne genforhandles

Jeg har forresten fået Tina Lund og hendes mand til at komme ned til det der PR jeg laver for en veninde til it manden i Spanien, de to óg så Anna Thygesen, Line Baun Danielsen, Andrea Elisabeth Rudolph og Pernille Aalund OG Søs Elin - Omg jeg er sej hva!
Ville næsten ønske jeg kunne sige det til min chef men det kan jeg ikke, så jeg glæder mig bare inden i over at jeg har så godt og solidt netværk, hvor det er min tur til at kræve ind i stedet for at jeg næsten altid er hende der giver ud.

Jeg er simpelhen så træt lige nu at mine øjne løber i vand og jeg orker bare ikke at skifte sengetøj, selv om jeg burde fordi Anabell har ligget halvnøgen i det - og ved du hvad hun så sagde netop som jeg slukker lyset og hun ligger der halvnøgen i MIN seng??

Hun siger ud i mørket: Har du nogensinde været sammen med en pige?? Jeg fucking sværger jeg var 300% sikker på at hendes næste spørgsmål ville blive om jeg så havde lyst til at prøve det nu.........men i stedet for spurgte hun mig ud om alt muligt omkring sex med piger, hvilket jeg jo har prøvet, både i Texas og i Londonm  - jeg var seriøst i hopla til at sove på sofaen i går aftes! Ej ej hvor dur jeg bare ikke til det med at sove med andre mennesker!!!

Nå, vi snakkes - jeg er simpelhen så træt at jeg ikke orker at tænke mere, der er meget jeg skal fortælle men no can do anymore.........

Har forresten sendt en sms til min coachingbuddy - efter MANGE og LANGE overvejser! Jeg skrev ganske kort "Kære XXX XXXX hvis jeg ikke høre fra dig så kommer jeg til din Fars begravelse på lørdag d. 3. December kl. 14 i Greve Kirke. Deirdre-Ann" og så bestilte jeg en båredekoration i hvide og limefarvede farver. Det er min coaching buddies yndlingsfarver. Jeg kender ikke hendes far, overhoved men tanken om at hun og hendes bror skal stå alene ved en kiste i Greve er mere end jeg kan bære i mit hjerte. Uvenner eller ej, jeg har god samvittighed og har ikke gjort noget galt. Jeg kunne lægge mit hjerte i Guds hænder nu og det ville være helt pletfrit.

Sådan nogen her er ikke noget du kan gøre om, så jeg valgte at gøre det som passede til hvad mit hjerte ville ha mig til at gøre. Om natten fik jeg så en sms fra min coaching buddy hvor hun skrev: "Kære DA. ´Tak for din besked og omsorg. Det er en stille begravelse kun for de nærmeste på lørdag men jeg er glad og værdsætter din omsorg og tanke - Tak. XXXX (Coaching buddies navn)"
Okay så hun vil ikke ha jeg kommer, men nu har hun fået valget om ikke at stå alene ved graven, for der er ingen nær familie, der er kun hende og hendes transvesit bror.
Jeg måtte ringe rundt til 5 ud af 8 kirker i Greve før jeg fandt en hvor de havde en mand med det efternavn klar til at blive begravet..........jeg er glad for at jeg har gjort som jeg har gjort og mine tanker går til hende i morgen - mit hjerte bløder. Ikke at hendes far var særlig fantastisk, efter en hjerneblødning var han blevet racistisk og begge hans børn er jo adopteret og min coaching buddy er meget mørk om sommeren mens hendes bror må være den hvideste person ever, han stikker endda min lillesøster der er ½ gen fra at være albino så hvid som hun er - men tanken om at stå der, få dage før sin 34 års fødselsdag og ha begravet alle 4 besteforældre, en far OG en mor - dét er hårdt og jeg ville så gerne lette hendes sorg, bare lidt.

Men det kan jeg ikke - hun vil ikke lade mig hjælpe og man kan ikke tvinge folk til at modtage hjælp eller til at ville være venlige, dét ved jeg ALT om (Hint Hint Norman) så jeg har gjort hvad der føltes rigtigt for mig, på det tidspunkt hvor jeg traf beslutningen med den viden jeg havde på det tidspunkt - og NU vil jeg sove!!

Nåe ja, overskriften kom af at jeg har været ude og spise burger på The Bishop Arms (mums) med min radioveninde her til aften men jeg kan simpelhen ikke skive mere...........zzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Ingen kommentarer: