fredag den 16. december 2011

Let the weekend begin!

Jeg må hellere få skrevet nu, for jeg ved at med min søster på besøg hele weekenden så får jeg ikke skrevet, hun er nærmest allergisk overfor at jeg sidder og tapper på computeren :)

Anyway, det er hellere ikke høfligt at sidde og være egoistisk når man har har gæster og min søster og Barbara kommer i bil her omkring kl. 20, så jeg må også hellere lette måsen og komme videre, har fået ordnet meget men LANGT fra alt!

For bare to år siden ville jeg ha fået helt stress ved tanken om at jeg overhoved ikke har hverken vasket gulv eller gjort badeværelset rent eller pudset lysestager eller sendt julekort på det her tidspunkt..........who said growing up?

Jeg har bestilt ny tid hos tissekonehøsteren d. 23 december sammen med min søster.....jaeee NU syntes hun pludselig ikke at jeg var SÅ nasty mere.......hun er SÅ sjov min søster for hun bliver tit sur over ting hvor jeg tænker ???? men så tænker jeg også på hvordan jeg selv har været mens jeg boede på gården........det var ikke nemt at være mig og det var sikkert hellere ikke nemt at være mine omgivelser...!

Men altså vi skal ind og høstes d. 23 - jeg frygter dog at mit hår ikke når at blive langt nok, det er første liiiiige begyndt at titte frem i går og sidst havde jeg ladet det gro i to uger og der sagde hun at det næsten ikke var langt nok!!! Yakkkkkkkk!

Men altså - på gensyn på søndag, hvis jeg da kan åbne mine stakkels øjne pga. tømmermænd!!! *griner*

Nå - jeg må hellere få handlet ind!


P.S: Min chef var også en LUS i dag! I går sendte jeg et brev ud til alle vores kunder fordi jeg skal bruge deres hjælp til en stor artikelserie i en meget anerkendt avis - for længe siden blev vi 100% enig om at jeg stod 100% for nyhedsbrevene/fællesbrevene.

Så jeg skriver et pænt brev, formulere det korrekt, tjekker stave, slå og kommafejl og får den yngste it mand til at sætte det op - det er hans job. Han er "pudsigt nok" også liiige kærester med chefens datter.......
Jeg retter lidt i det han sender til mig og efter tre kladder er jeg tilfreds med opsætningen og mailen ryger ud - eller det troede jeg den gjore, men det gjorde den åbenbart IKKE! Min chef, som jo ikke skulle blande sig, blander sig alligevel og begynder at rette i den........

Min måde at skrive på er meget løs og ligetil, den kan alle forstå - det er i hvert fald min egen filosofi. Min chef skriver som en advokat eller noget andet tørt, han skriver så man skal bruge en fremmedordbog og jeg kan SÅ MEGET se at han har rettet i mailen, selv om han siger at han "kun kikkede på den i 2 minutter"

Nå men alt det her ved jeg ikke før i dag. Jeg tror at han bare har læst den igennem og ike fundet noget at sætte en finger på og SÅ sendt den ud, 47 minutter senere. Men da jeg så ringer rundt i dag er der mange der siger "jammen jeg forstod ikke mailen, den var jo ikke relevant for mig pga. min profession......"

Øhhhhhhhh jow jeg har jo skrevet ALLE professioner ind! Da jeg så bliver mistænksom beder jeg en af vores kunder fremsende hvad de har fået tilsendt og det viser sig så at min chef faktisk har rettet ret så kraftigt i det jeg har skrevet - og så sendt mig en anden udgave af samme mail!!

Den lange mager lus har simpelhen rettet de personer ud han ikke liiiige syntes OG så har han rettet i min måde at skrive på, så det flere steder lyder helt forkert!

Jeg måtte simpelhen stampe i gulvet af arrigskab - jeg ser jo top dum og uprofessionel ud når jeg ikke engang kan sende en fucking mail ud uden fejl i og så bagefter ringer og spørger om noget som burde stå i mailen med mit navn men som ikke gør det alligevel........her lægger jeg fuld navn til noget som er noget jux.......!

Jeg printer begge versioner ud og begynder at overstrege dem med en tuch og der mangler mere end 17 ord og er tilføjet 8 og så er der hele sætninger der er fjernet osv. Jeg gør ikke mere ved det nu, men gemmer mine beviser til "hvis det nu er" - jeg lyver nemlig ikke men det VED jeg nu for a fact at min chef gør!

Jeg hader lus!

Ingen kommentarer: