lørdag den 3. december 2011

Lampeopsætning

Har ENDELIG ENDELIG fået sat lamper op i gangen! OMG det ser godt ud - der er så lyst at jeg bliver helt overvældet!

Billeder kommer snarest.

Kors hvor var det hårdt at borde i cementloft........suk mine stakkels arme! Det endte da også med at koste mig et #6 bor, godt jeg er en total værktøjschick for ellers havde jeg ikke kunnet arbejde videre vel......men jeg havde heldigvis to af samme slags bor.

Bliver dog nød til at snuppe en lur på sofen før jeg kan forsætte, er über træt, har vasket sengetøj og tøj til Spanien og resten af lejligheden ligner en byggeplads med støv og puds over alt men det går fremad, mit lille hjem tager form! Det er første gang i HELE MIT LIV at jeg bor et sted hvor der er god belysning, dvs. det er der ikke endnu men det er working progress..........:)

I dag er der også tre hele sider i en af Danmarks største aviser omkring firmaet, det er mine mange timers arbjede der viser sig der og hvad siger min chef til det? Intet.
I morgen kommer vi også med tre sider i en af de andre store landsdækkende aviser - vil virkelig håbe at han ringer og roser mig, viser mig at han ved jeg knokler og gør mit bedste......!

Men det var nu ret sejt at gå ned i Magasins bladkiosk og købe avisen og slå op på siden og se starten på 3 siders artikler hvor jeg er primus motor bag :)

Hvis ikke andre er, så er jeg stolt af mig selv! Meget endda :) Og damen jeg laver PR for, hun syntes det jeg har skrevet var SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ GODT og lige i øjet og hun har rost mig helt fantastisk meget, jeg elsker hendes tilgang til tingene. Først kommer der ros, så kommer det der kan blive bedre og så ros igen - that's the way to do it :)

Nu kalder sofaen til en lille lur........Zzzzzzzzzzzzzzz

Ingen kommentarer: