onsdag den 8. september 2010

Coaching Kursus 2. Modul. Dag 1.

Kors hvor er jeg træt!

I dag havde vi om skyggesider - og for folk som slet ikke er til coaching eller anderledes tankegang så vil alt hvad jeg nu skriver lyde som en eller anden form for hjernevask eller noget andet mystisk - sådan lyder noget af det stadig på mig, og jeg er endda midt i en uddannelse!

Men skyggesider er sider som vi altid dømmer hos andre, feks. hader jeg folk som lyver, jeg flipper helt ud over det - og det er så (åbenbart) én af mine skyggesider, en ting som jeg selv enten gør for meget eller gør for lidt forstået på den måde at enten lyver jeg selv alt for meget og derfor hader jeg at andre også gør det, fordi det er som om de holder et spejl op foran mig - dét er så ikke tilfældet for jeg lyver så godt som aldrig, derfor er det nok nærmerer noget jeg gør alt for lidt, dvs. at jeg er alt for ærlig, dét kan faktisk godt været et problem at være hudløs ærlig som jeg er og derfor burde jeg måske ikke ligefrem lyve noget mere men måske omgåes sandheden noget ofterer frem for at sige nøjagtig dét jeg tænker, feks. at sige til en fyr: Du er vildt dårlig i sengen..... jeg kan ikke se at det er noget at blive sur over, men SÅ GODT SOM ALLE andre mener at det er noget at blive sur over, så her burde jeg nok havde brugt min skygge side mere!

Det kan feks. også være at man bliver drøn irriteret over at folk altid går i detaljer når de fortæller - det er så en skyggeside og dermed en af de ting som man måske selv gør for meget eller for lidt og derfor er det sider man skal prøve at arbejde med...

Dernæst så må JEG ikke skrive eller sige MAN, JO eller DE når jeg omtaler ting og dét gør jeg virkelig VIRKELIG tit - jeg skal skrive at jeg mener at jeg godt kan lide en bestemt ting i stedet for at skrive at jeg mener man godt kan lide ... en bestemt ting......

(skriver lige senere......)

Nå, så er jeg tilbage - klokken er nu 20.34 og jeg fik mig lige en lille lur på nogen af 40 minutter før jeg kunne høre min pattestive alkoholiseret overbo stå på bagtrappen og snakke med viceværten......billig lorte isolering! Men jeg skal jo aligevel ikke ligge og fise den af midt (sidst) på dagen.......og endnu en dårlig ting er at jeg ikke fik løbet, men i morgen vil jeg op tidligt og løbe, det fungerer bedst for mig som A-menneske, det der med at løbe om eftermiddagen når batterierne er døde er slet ikke lige noget for mig!

I dag på kurset talte vi som skrevet, bla. om skyggesider og jeg tror jeg har en hel del af dem! Jeg er en Nr. 6 i Ennagrammet, jeg ved ikke helt hvad det betyder af følelser, - mest fordi jeg ikke gider hente rejse mig fra sofaen og hente min mappe som står ved døren! :) Mine tæer er cirka minus 100 grader og jeg fryser her i Lejligheden, typisk at jeg er flyttet ind i en kold lejlighed igen......sidste vinter på Christianshavn var forfærdelig, det var koldt!

Men, altså - enhver personlighed har også sange, ofte sange som er skrevet af en kunstner med samme ennagramnummer som feks. mig - og én af de sange der passer til mit nummer er Christina Aguilera med The Voice Within:



Sjovt som jeg sidder her og er total blank for hvad vi engeltig brugte 9 timer i dag på.......hmmmmm

Jeg har jo stadig ikke fået mine 5 nej'er - og det eneste jeg kan komme i tanke om, hvor jeg kan få et stort højt rungende NEJ er hvis jeg ringer til Norman - men helt ærligt, så har jeg slet ikke lyst eller behov for at ringe til ham.

Jeg syntes han er en utrolig dårlig opdraget personlighed, virkelig dårlig opdraget og han har måske empati men i så fald viser han det ikke, og dét er for en følsom person som jeg, ikke et plus overhoved, jeg går ind for at man viser følelser og er ærlig og prøver at være så godt et menneske mod andre som en fysisk muligt.......

Og fordi det får mig til at blive SÅ vred når jeg bliver ignoreret og når jeg har uvished omkring visse ting, så tænker jeg at det måske er en af mine skyggesider.......måske jeg er FOR god, måske jeg selv skal prøve at ignorere visse mennesker noget mere??

Feks. kunne jeg starte med at ignorere Kunstmaleren total og så ham jydehollænderen som sms'er mig hele tiden, ham burde jeg måske ignorer ligesom Norman har ignoreret mig i årevis - men når jeg undlader at svare på en sms så tænker jeg at der jo sidder et menneske i den anden og venter på et svar og at det faktisk er decideret ondt ikke at svare og at lade disse mennesker hænge i uvished.......

Så vil jeg hellere sige til feks. jydehollænderen at jeg ikke er interssert i ham på nogen anden måde end sex eller måske jeg bare skal sige at jeg har fundet den jeg skal bruge til sex og at jeg ikke ønsker mere kontakt. Jeg går meget mere ind for at man er hudløs ærlig, men på en pæn sød måde så man (JEG!) såre den anden person mindst muligt - det er simpelhen ingen grund til at være ondskabsfuld - og folk som bevist er det, feks. Norman, ja det er jo total uhørt!

Tænk at være så træls et menneske??

Tænker tænker....og jeg kan bare stadig ikke finde ud af hvad vi mere har talt om - udover de dumme 5 NEJ'ER - jeg er total blank........træt men blank!

Og i morgen skal jeg til Premiere på Tine Brylds film "Eksperimentet" hvor Tine Bryld kommer og holder fordrag! :) WOW! Glæder mig SÅ meget!

Ingen kommentarer: