søndag den 5. september 2010

Date Nr. 2

Så er "date" nr. 2 med Sønderjyden overstået!

Først mødtes vi ved indgangen til Frederiksberg Have - jeg stod længe, måske 8-10 minutter og holdt øje med indgangen fra pølsevognen på den anden side og jeg kunne overhoved ikke se nogen fyre med masser af hvide krøller, ligesom dem som jeg havde set at han havde på billederne.

Så til sidst måtte jeg gå derover - og der var mange mange mennesker, jeg så med det samme at der stod en fyr med meget tilbagestrøget hår, shorts, t-shirt og en bluse over skuldrene OG grå sokker trukket op til skinnebenet!!!

Jeg tænkte nok det var ham, han stod og pillede ved sin Iphone men kikkede ikke rigtig på den, jeg kunne se ham gennem gitteret ind til haven, så han stod indenfor, jeg tænkte at jeg liiiige havde brug for ikke at være nervøs mere så jeg stillede mig lige udenfor, med ryggen til ham - jeg tænkte at han nok ville se mig og komme.....det gjore han! Han havde lige været i bad og det var derfor hans krøller var helt tilbagestrøget og våde - og shit hvor var han høj! Måske to meter!

Thank God at jeg havde taget sko med hæl på!!!

Nå men vi gik min 3 kilometers rute rundt i haven og så forslog han selv om vi skulle gå på en cafe, så det gjore vi oppe i Smallegade - han var ikke til at hugge eller stikke i og endte med at betale 45 kr. for min Smoothie, det ærger mig lidt. På den ene side er det godt at jeg ikke har brugt penge, men på den anden side er det skidt at en fyr betaler for mig - det bryder jeg mig overhoved ikke om!!

Nå men dér sad vi så og talte i hmmm ja måske en times tid, jeg gik hjemad kl. 16.45 og vi mødtes kl. 15.00 så det var vel en okay date - han spurgte om vi skulle mødes igen i aften, men jeg sagde at det måtte jeg lige tænke over......

Så jeg gik hjem, skiftede til løbetøj, tæskede yderlig 3 km af, kom hjem, lavede 50 mavebøjninger som efterhånden er stærkt tiltrængt da min mave er pæn rund eller ikke rund men blød i formen og så lakeret jeg negle mens jeg tæntke - og konklutionen blev at jeg godt kunne bruge lidt sex, så jeg sms'et til ham og *bingo* endnu en sex-date på plads! :)

Jeg tænkte jeg ville være rigtig lækker, så jeg to mine to yndlings produkter på



Parfumen dufter såååååååååååååååååååå godt og cremen, en body creme fra Australien som man nu også kan få i Magasin dufter helt fantastisk godt, men da det er to forskellige dufte skal der selvfølgelig ikke for meget creme på, men lidt er godt og det får mig til at føle mig liiige en tand mere lækker :)

Jeg fik en sms fra Sønderjyden hvor i der stod: Du behøver ikke tage for meget tøj på......

Og så gik djævlen i mig igen......!!

Jeg iførte mig et par af mine yndlingssko fra USA



Sort Marie Jo blonde undertøj (g-string) og min postkasserøde cottoncoat og så var jeg på vej......

Da jeg ankom - i bil naturligvis - var der pokkers også vejarbejde udenfor hans ejendom, så jeg fik lige promineret foran 10 vejarbejder og en kæmpe kø med biler.....da jeg var på vej ind i opgangen måtte jeg skræve over Benjamin og Valdemar, deres løbecykler, barnevogn og ja, deres mor!! Min jakke er ikke super lang så der var sikkert frit udsyn til en semibar numse med store blonde g-strings trusser på!!

DA jeg så kommer op og står og ringer på så sker der bare INGENTING!! Jeg sms'er ham, ingenting.........jeg venter og så - lucky me - kommer hans nabo ud, en ældre dame hvis lejlighed lugtede af karbonader (føj!) og ja, hende hilste jeg da også lige på iført stilletter og en meget kort meget rød jakke og opsat hår......

Nå men endelig åbnede han og han var flad af grin......og det var jeg jo så også!

Heldigvis tog han ret hurtigt fat og kyssede mig og ja så gik det vist hånd i hånd - jeg kunne sagtens beskrive det i detaljer her, men så bliver det nok mere til en sexblog end til en alm. blog - ikke at der er noget galt med sex blogs meeen det er ikke det jeg ønsker!

Men det var godt og han var god, meget tynd dog - altså virkelig for tynd, men det skyldes at han er atletisk, men atletisk up my ass, så heller en godt bygget mindre-atletisk mand :)

Nu må vi se om jeg skal se ham igen, jeg kan allerede nu mærke at jeg må ha flere mænd linet op - to er ikke nok - flere, måske en til hver dag ville være godt - men tidskrævende og dog er tid det enest jeg har nok af lige pt!

Nu vil jeg gå i seng, er mega træt og jeg håber jeg kan sove i nat uden at fryse, har lagt sengetæppet frem......*prrrrrrrrr* orker ikke endnu en kold nat med dårlig søvn.

Har stadig ikke hørt fra Norman, jeg syntes simpelhen det er SÅ flabet - altså virkelig utrolig mega flabet og tegn på dårlig opdragelse, jeg forstår simpelhen ikke hvorfor han ikke svare tilbage på en pæn sms? Og når jeg så tænker dybt over hvorfor han ikke svare, så er min konklution at han virkelig virkelig må foragte mig, ellers svare man normalt tilbage ikk? Det er vel kun mennesker man virkelig hader eller foragter man ignorer på den måde?

Kors i skuret hvor er han mærkelig, den ene dag: Frokost - den næste dag: Isnende tavshed.....

Ingen kommentarer: