søndag den 5. september 2010

Små Syg?

Siden før min fødselsdagsfest 21. August, har jeg tit vågnet op om morgen med følelsen af at jeg har frosset mens jeg sov, men jeg vågner aldrig om natten fordi jeg fryser.

Igen her til morgen er jeg vågnet gennemkold og med ru hals, jeg kan 7-9-13 ikke få halsbetændelse fordi jeg ikke har nogen mandler, men min hals gør ondt som om jeg har mandler og jeg ved af erfaring at det er en begyndene forkølelse som jeg åbenbart har kunnet holde nede men som alligevel truer hver morgen og her til morgen er det virkelig slemt, jeg har endda laved te!!

At jeg laver te er tegn på at jeg virkelig ikke har det godt - te smager okay men ikke super godt, og så kræver det arbejde, ting som jeg ikke er total vilde med og som kræver arbejde bliver meget meget lavt prioteret og te er en af dem!

Jeg har virkelig ondt i halsen og kroppen følels ikke sådan hmmm helt okay, men jeg er på den anden side heller ikke syg - jeg er bare skidt tilpas - sikke noget møg!

Og jeg har ellsers en Moskusandedunsdyne som er mega varm og mega lækker, så det kan slet ikke være dynens skyld........og så tænker min meget tankevirksomme hjerne videre og finder andre ting der kan skyldes min søvnløshed, eller manglende evne til at sove dejligt om natten.....

Lige før min fødselsdag var min søster på besøg og vi flyttet rundt og måske det skyldes at min seng står anderledes? At jeg har ryggen til døren? Føler jeg mig ubevist usikker ved at jeg ikke kan se hvem der "kommer" ind? Ikke at der overhoved nogensinde kommer nogen ind, men er det sådan min krop tænker?

Jeg ved at sikkerhed er en top priotet for mig, at jeg altid, ubevist ved hvor nødudgangene er, jeg kikker også altid ud af folks vinduer for at se hvor langt der er ned, om jeg kan overleve at springe osv........det lyder måske meget meget mærkeligt at leve sådan men det er egentlig bare noget jeg registrere uden at tænke over det, det er lidt ligesom som folk som er vilde med store biler, de kikker også efter dem når de ser eller høre dem, piger som er skruk kikker efter gravide, folk som er vilde med fly kikker opad når de høre lyden (det gør min søsters pilotlæge kæreste HELE tiden!) osv. Jeg registrerer bare hvor min sikkerheds tærskel er ...... men sjovt nok så føler jeg ikke at min seng står forkert, - jeg kan simpelhen ikke regne ud hvorfor jeg altid vågner og har sovet dårligt og som i dag har det mega koldt og ondt i en ru hals og nul appetit......

Mystisk, vil prøve at lægge mit sengetæppe på i nat, så varmer det mig selv hvis jeg sparker dynen ubevist af i søvne.....måske det hjælper? Sengetæppet er min mormors, det er virkelig gammelt og meget meget lilla og super flot! Og jeg syntes, selv om det har været vasket, at det lugter lidt af mormor endnu - dét er en skøn tanke og duft!

Ingen kommentarer: