fredag den 24. september 2010

Min Ex-Kæreste...

OKAY jeg gå til bekendelse....

Én unavngivet veninde har to facebook profiler..........ja hvorfor spørger du måske? Fordi det er sjovt, eller det startede det med at være. Altså hun har et job hvor hun gerne ville vide lidt mere om hvad konkurrenterne lavede, så hun lavede en falsk facebookprofil og inviterede alle dem hun gerne ville vide noget om til denne profil og det som er vildt syrealistisk - syntes jeg - er at folk bare acceptere hende!! Og hun har endda kun ét billed på sin profil og det er et billed af en eller anden dame fra et dameblad!!

Jeg accepteret ALDRIG nogen som venner på min facebook med mindre jeg kender dem!

Nå men altså, så en aften for hmmm ja måske engang i Maj, efter jeg kom hjem fra min pilgrimsvandring, så sad vi en masse veninder og drak og hyggede os og så endte vi med at søge på ALLE gamle ex-kærester, hadeveninder, dumme mænd osv. og det endte med at min veninde inviteret min ex-kærestes bedste ven - min ex har ikke selv en facebook - men altså hun inviteret ham og giver os alle koden mv. til denne her fake facebook profil og nu har jeg så liiiiiiiige kommet til at gå ind og kikke på denne her fake facebook profil og tror du ikke at der nu er lagt billeder ind fra en "Drengerøvstur til Berlin 2010" og så kan jeg se min smukke ex-kæreste close up and personal.....og han er altså stadig lækker!

Desværre.

Men jeg kan sagtens holde mig fra at kontakt ham, jeg er virkelig ikke forelsket i ham og derfor er det nemt at lade være men det er måske eller dét er det, det er derfor det er så svært for mig at lade ham være, altså fordi jeg ikke har nogen anden i mit liv og netop pga. dét altså at jeg ikke har nogen andre i mit liv, så er det tiltrækkende at kontakte ham.......

Taler jeg sort?

Det jeg prøver at sige er, at jeg ikke er forelsket i min ex eller i nogen anden for den sags skyld, men når jeg keder mig, som i aften - så tænker jeg at jeg suuuper gerne vil have opmærksomhed/kontakt/være social med én eller anden (og her tænker min hjerne så altid MÆND MÆND MÆND) Anyway - dérfor "kom jeg nu til" at gå ind og se de der dumme billeder og nu sidder jeg og tænker på hvor fræk i sengen han var......og sikkert ikke er mere for iflg. min ex så er hans nye kæreste (KONE!) utrolig dårlig i sengen og ved du hva, jeg tror ham! Jeg tror han har fundet en som var spænden i starten og *bang* så var hun gravid første gang og *bang* så var hun gravid anden gang og *vupti* så sad han i saksen og nu er de ligesom sammen forever eller indtil han finder nosser nok til at gå - hvilket jeg ikke tror han får eller finder før det er så langt ude at det er helt grotesk.

Anyway, jeg savner i den grad at blive knaldet og at have et liv - kan ikke lade være med at tænke på den bog jeg læste i mandags eller var det i tirsdags som hed "Mine Hemmeligheder" - jeg tænker på at jeg bare SÅ gerne ville begrave mig i den der bog verden, måske det lyder sygt og måske det ikke gør, måske der faktisk er nogen derude som kan forstå at jeg som person gerne ville have lov til at leve et liv som en karakter i en bog lever......bare for en stund!

2010 har overhoved ikke, på nogen punkter været mit år - det er gået helt af helvede til!

Og tænk hvis jeg kunne være hende Emma fra bogen og møde en fyr der faktisk gad vise mig opmærksomhed pga. mig som person og ikke pga. mig og mit udseende eller skråstreg mig og mine evner i sengen - i stedet for at de bare skrider som det passer dem......sådan en fyr gad jeg godt møde, en sød og ærlig fyr og kunne jeg vælge så ville jeg gerne møde ham NU......

Men det kan jeg jo ikke! Så - jeg nøjes med at sidde fredag aften og se den ene latterlige "Bewitched" film på én kanal, en anden latterlig film med Vin Diesel på en anden kanal og "Aloha" talkshow med Casper Christensen som har inviteret hjernedøde Amalie fra Paradise Hotels ind i studiet........kors i røven, hvis mit liv ikke er elendigt nok, så behøver jeg bare tænde for tv'et så ser jeg elendighed nok!! Hjernedøde mennesker!!

Ingen kommentarer: