mandag den 27. september 2010

Manic Monday ....

....eller sådan noget

Jeg tvang mig selv ud af sengen kl. 08.14 - gad vide hvor længe jeg kunne havde sovet hvis jeg var blevet liggende? Gik i seng kl. 22.30 i går, så at sove til kl. +8.14 er faktisk rigtig mange timer at sove, alt for mange hvis du spørger mig 7-8 timer er mere end rigeligt for et almindeligt menneske - men jeg lå i sengen så længe at jeg nåede klokken skifte til 00.01.....

Så snart der er noget som går skidt i mit liv i øjeblikket, så går det ud over min elskede søvn og det er efterhånden den eneste nydelse jeg har tilbage i mit liv, så det er virkelig irriternde at jeg end ikke kan sove godt og vågne udhvilet og frisk...

Jeg vil ud og løbe i dag og så skal jeg til Spansk i aften, håber på at jeg så føler mig brugt og kan sove rigtig godt i nat og få en bedre starte på Tirsdagen - for lige nu er jeg allerede enormt træt, ved ikke om det skyldes at jeg faktisk er træt eller om det er min krop der spiller træt, tror det må være sidstnævnte da jeg ikke lavede det store i går, udover at kvæle endnu en stor klam opvask og fik strøget i bund i min strygebunke - ikke det mest sindsoprivende at lave, men bedre end at lave ingenting - og dog!

Har talt med Forbrugerstyrelsen ang. min Mulberry Taske. Jeg købte en rigtig lækker Mulberry Taske i koksgrå (Denne her på billed er lysergrå men ellers ens og det irriterer mig grænseløst at jeg ikke kan finde ud af at sætte billeder/links ind fra websteder!!!)


http://www.mulberry.com/#/storefront/c5482/5237/category/

Det var og er bestemt ikke en billig gave men det var min fødselsdagsgave til mig selv da jeg blev 31 år - jeg købte den i juli 2009 og allerede i December 2009 gik den i stykker - de nægtede at tage den ind til reperation før 8. Februar 2010 pga. jule/udsalgs travlhed!!! Nå men endelig kom den ind og jeg fik den først tilbage 20. Maj 2010!!

Allerede i juli gik den i stykker igen - samme sted, samme fejl - og i fredags ringede de så fra butikken og sagde at "Mulberry vil ikke lave din taske da de mener du har brugt lynlåsen uhensigtsmæssigt (!) meeen fordi Mulberry er sååå venlige vil de gerne give dig en anden taske - du må bare ikke vælge den samme taske"

Jammen jeg VIL KUN have dén taske, ikke andre tasker med spænder og låse - jeg elsker denne taske fordi den er så enkel og jeg VIL have en taske med lynlås da jeg ellers ikke føler mig tryg - men de nægter og nu har jeg så talt med Forbrugerklagenævnet og de siger jeg er i min fulde ret til at kræve pengene tilbage for tasken, ikke et tilgode bevis men pengene - og det som gør mig rigtig ked af det/irriteret er at jeg helst vil have en lækker taske, jeg mener, når alt muligt andet i ens liv er discount og fattigdom så er det skønt at tage noget på der kan få humøret til at stige og jeg elsker virkelig denne her taske, men hvis jeg får pengene tilbage så aner jeg slet ikke hvilken taske jeg vil have - jeg aner det ikke, jeg har helt misted lysten til Mulberry pga. deres elendige service og måden de taler til mig på, som om jeg er dum - sidst jeg talte med damen fra Mulberry i Århus fik jeg en laaaaaaaaaaaang forklaring om en jakke hun engang havde haft hvor lynlåsen også gik i stykker og den havde også været rigtig dyr men allgievel kunne hun ikke få pengene tilbage og sådan er branchen bare.....øhhh nej din KO, købeloven siger noget andet og den skygge af tvivl jeg havde før er nu væk, jeg vil have mine penge tilbage - som så nok kommer til at gå til husleje men so be it, når jeg engang får penge igen kan jeg købe en ny fin taske......(hvis dét nogensinde sker)

Nu skal jeg så bare lige havde ringet til Mulberry i Århus, dét gider jeg egentlig ikke, jeg orker det ikke - orker ikke at skal diskuterer mere med folk, kan jeg ikke bare få ro?

Har prøved at ringe til Nykredit Forsikring ang. forsikringen på gården som bare stiger og stiger og også til Kommunen men ingen af dem er mødt ind endnu....og jeg er bare doomed hvis jeg ikke får fat i dem......

Og stadig intet nyt ang. job - har tre jeg skal rykke for i dag og to mere jeg skal have søgt.....og lysten til alle disse gøremål? -000!!

Nåe ja, fik havregrød til aftensmad med vand i og til og dét samme til morgenmad, denne gang dog med et drys sukker på - luksus mig!

Ingen kommentarer: