tirsdag den 14. september 2010

For meget Tvkikkeri?

Jeg er ganske af den overbevisning at hvis man har børn som ser for meget tv, så bare giv dem lov til at se over 1000 minutters dvd på to dage - så er de kureret!!

Jeg har virkelig tvøjne lige nu og har slet ikke lyst til at sidde her ved skærmen og kikke og fokuserer - og så mangler jeg endda hele Pakke 3 med 6 nye Nord &Syd afsnit.....thank god jeg ikke har ret mange penge!!!

Jeg skal dog havde søgt et par jobs jeg har fundet og så skulle jeg også gerne ud og løbe - lige nu skriver jeg med ti fingre på tastaturet mens jeg kikker op i loftet for at skåne mne stakkels øjne!!!

Lærte "blindskrift" på computeren da jeg boede i USA og hver gang jeg siger "blindskrift" i Danmark tror folk jeg kan læse brill som er (måske på engelsk?) de små prikker blinde læser fra...

Anyway - jeg er træt af tv, har aldrig været den store tv sluger men hold da op hvor er jeg parat til at leve uden!!

Talte med Anika i går aftes - midt i min serietid - hun skal snart til at starte på arbejde igen efter barsel, men hun vil ikke tilbage til sin egen butik som butiksejer/bestyre men som almindelig "fodrotte" som hun siger, vildt at hun kan - det ville jeg ikke kunne, se en anden bestemme over min butik mens jeg selv var i butikken - men Anika vil have mere tid til sine børn og dét forstår jeg godt, der er jo ingen grund til at sætte børn i verden (og 5 stks. for hendes vedkommen!) hvis man ikke vil være der for dem - men jeg havde nok bare valgt et helt andet job og så ladet nogen styre butikken for mig, jeg ville ikke kunne holde ud at gå og se hvordan en anden bestemte over mit drømmeprojekt - men sådan er Anika, super cool til alt muligt!

Jeg tror jeg må logge af og spare mine små øjne lidt - hihi tænk at man kan se for meget tv :)
- det skulle min mor lige vide!!

Ingen kommentarer: