tirsdag den 21. september 2010

Endnu En Skøn Dag På Holmen (& en FANTASTISK bog!)

I dag kl. lidt i 14 kørte jeg ud på Christianshavn og købte (fy!) en sandwich hos den dejlige bager Holm og en ny flaske vand hos 7/11 og så kørte jeg videre ud til Netto og handlede lidt mad og "kom til" at købe en bog som stod til 49,95,- men da jeg tjekkede bonen havde damen kun slået den ind til 30,-!

Jeg var lige ved at sige til hende at hun havde taget for lidt for bogen, men nåede jeg heldigvis at sige til mig selv "Deirdre-Ann nu holder du fandeme din mund! Du har jo ikke for mange penge alligevel, og at Netto ikke har styr på deres priser kommer jo bare dig til gode, så du siger INGENTING!"
- og det gjore jeg så heller ikke....!

Bogen jeg købte er en af de bedste bøger jeg lææænge har læst - og jeg har læst seriøst mange bøger! Bogen er skrevet af Sophie Kinsella og hedder på dansk "Mine Hemmeligheder" - jeg har sjældent grined SÅ meget som jeg gjore gennem denne her bog! Faktisk sad jeg flere gange og klukket af grin og andre gange grinede jeg højlydt - hvilket måske har set lidt mærkeligt ud for dem som gik forbi min bil!

Jeg kørte nenmlig bagefter ud på Holmen og holdte i min bil på mit yndlingssted ved kajkanten på Operaens parkeringsplads - og med en fantastisk bog i hånden sad jeg der helt til 19.45! Folk måtte tro jeg var skør, sad med benene over rettet i forruden og læste og læste og grinede og grinede og hygget mig gevaldigt - jeg prøvede dog ikke at drikke for meget fordi jeg har sådan en lille bitte festblære og hele tiden skal tisse - og nu kan jeg jo ikke bare gå hjem og tisse som jeg kunne før, det resulteret i at jeg kunne holde mig hele dagen men nu har jeg så tilgengæld også en dundrende hovedpine pga. for lidt væske hele dagen, sad jo trods alt liiige i solen med udsigt til vand og kongeskib!




Efter at have været i sådan en drømmeverden som det jo er når jeg læser en bog som jeg virkelig lever mig ind i, så er det lidt trist at komme tilbage til mit "eget liv" - pigen i bogen er vild med denne her fyr som også tilfældigvis viser sig at være hendes chef, efter mange MANGE forviklinger får de hinanden, men det som er så godt ved bogen er at den starter med at de mødes som to annonyme mennesker i et fly som er under voldssom turbulens, altså virkelig af den slags hvor man tror man dør - og af ren og skær skræk så fortæller pigen i bogen fyren ved sin side ALT altså simpelhen alt, at hun ikke elsker sin kæreste, at hun hader g-string, at hun lyver om sin vægt, at hun ikke kan finde sit g-punkt, hvor meget hun hader sin kusine, at hun låner tøj af sin roomie uden at bede om lov, at hun løj på sit cv for at få sit job som hun hader, at hun har haft lesbiske drømme om sin veninde osv - altså med andre ord, pigen i bogen tømmer vrangen ud på sig selv fordi hun tror hun skal dø i et flystyrt, de dør selvfølgelig ikke og bagefter viser det sig så at manden i flyet er hendes chef....*Griner*




Jeg ved ikke om det er svært at forestille sig hvordan bogen udformer sig, men den er SJOV! Jeg tænker at det dér kunne være mig, jeg har det også med at plapre ud med ALT på 30 minutter, mest fordi jeg er nervøs og gerne vil være sød og så tænker jeg at hvis jeg fortæller ting om mig selv så behøver den anden person ikke være nervøs og føle sig dum, for så er jeg dum for os begge to.....desværre er ingen af mine uheldige forsøg på at være hudløs ærlig endt med en sød kæreste der stoler på mig og som elsker mig....men i bogen endte det sådan og jeg vælger at tro at det kan ske, også for mig en dag - måske og resten af i dag og måske lidt i morgen vil jeg stadig leve i den verden som jeg så inde i bogen.

Måske der en dag kommer en fyr som vil elske mig for alle mine små særheder, en fyr som kan se at jeg faktisk ikke er ond, skør eller forfærdelig. Det ville være som i en drøm at møde en fyr der bare ville elske mig for mig og accepterer mig for mig og som samtidig ville være tålmodig, ærlig og åben - jeg kan slet ikke se at jeg kan leve med at den ene af de ting mangelde! Feks. vil jeg vide hvor jeg har folk/en fyr og det kan jeg jo kun vide hvis han er ærlig og åben og ikke tror jeg prøver at kontrollerer ham, for mig handler det jo bare om min egen sikkerhed, sikkerhed i livet og i folk og den er vigtig for mig at have - og jeg tror aldrig jeg kan få den hos en anden person, for mænd - og det er jo dem jeg er intersseret i - tror vist alle at når kvinder eller når jeg vil vide hvor de er så er det fordi jeg vil kontrollerer dem, men det er det så langt fra, jeg bryder mig ikke selv om kontrol, men jeg elsker sikkerhed og vished mere end noget andet!

At dét så igen bunder i noget inde i mig er jeg ganske godt klar over, jeg har et stort behov for sikkerhed og vished, så fungerer jeg bedst men hvilken fyr - udover ham i bogen - vil finde sig i at have sådan en kæreste? Ingen.
Jeg tænker (og håber) at mit behov for sikkerhed og vished i et forhold vil aftage når jeg får det dækket, når jeg ser at jeg kan stole på folk og regne med det de siger og det de gør, så vil jeg måske finde en indre ro til ikke at være så klyngene...men så langt frygter jeg at jeg aldrig kommer, for hvilken fyr vil lægge ryg til det?

Men altså - SUPER god bog!! Og SUPER god dag på Holmen, det var lige hvad jeg trængte til! Havde endda taget min computer OG mit internet med, så jeg kunne komme på nettet men det kom jeg aldrig, bogen var simpelhen alt for sjov og gribende!

Det var virkelig ikke meningen at jeg skulle bruge en hel dag på Holmen, bare en times tid med lidt frokost osv men dér blev jeg lige overrasket af en god bog! :)

I går kørte jeg fra Jylland til København og sent søndag nat, natten til mandag kom jeg hjem fra Østrig i bil sammen med mor - mor hader at køre bil med mig, ja eller nogen af hendes børn, så hun nægtede at lade mig køre bilen helt fra Kitzbühl i Østrig og hjem til Århus i Danmark! 18 timer i streg kørt hun, ja selvfølgelig er hun sej, men det er også lidt et knæk for mig at jeg ikke må køre, det er lidt af en mis-tillidserklæring syntes jeg.

Min egen mor stoler ikke nok på mig til at lade mig køre en bil, og jeg har trods alt haft kørekort siden jeg var 16 år og har ikke, udover et par buler, været involveret i nogen ulykker! Så jeg har faktisk haft kørekort i halvdelen af mit liv nu, i 16 år har jeg måttet køre bil og dét til trods har min egen mor aldrig ladet mig køre en bil hvor hun er passagere i....nå men vi kom hjem trods et stop på motorvejen med en bil som kogte fordi termostaten pludselig gik i stykker og så måtte vi vente på autohjælpen...

En J. Sengenberg kom og hjalp os - han var faktisk charmerende og blinket til mig hele tiden, total en flirt og da vi endelig kom igang igen, fulgte han efter os i bil 50 km for at sikre sig at vi kom godt afsted igen....

På turen havde jeg jo min menstruation - nice at den lige skulle komme der hva! Men altså, på vej hjem trode jeg jo at den var slut, at min menstruation var ovre, måsek det var naivt tænkt men jeg vidste og ved jo ikke bedre, det er jo ikke som om jeg har menstruation hver måned eller hvert år for den sags skyld, ja okay hvert år har jeg, men ikke ret mange gange og selv om det er blevet mere - og mor tror at det skyldes at jeg er begyndt at motionerer, så er jeg bare ikke på hjemmebane når det kommer til at bløde down there okay!!

Så vi kørte hjem og jeg havde ingen tampon i (skriver man "i" som i hullet eller hvordan skriver man egentlig at man ikke bruger tampon??) Nå men bottom line, ingen blødningsstoppende dingenoter i mine trusser og så blødte jeg åbenbart lidt mere, ikke meget og ikke frisk rødt blod men brunligt blod - mega skummelt at skrive, mega skummelt at se, men det var som sagt ikke meget men nok til at jeg syntes det var voldssomt ulækkert og som jeg stod dér og kikkede ned på min hmmm tissekone som jeg altid går meget højt op i er rent og pæn og nydelig ene og alene for mit eget velværds skyld, så så jeg det her indtørret brunlige blod og så kom jeg pludselig til at grine ved tanken om min veninde Anikas bemærkning, som jeg ALDRIG før nu, har forstået!

På HHx sagde hun altid: Har du chokoladeskorper i møllen....??

Og NU ved jeg hvad hun mente og ADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!

Jeg sendte hende straks en sms, efter at jeg havde forsøgt at tørre min tissekone ren på et skummelt tysk toilet med det resultat at der kom toiletpapirs nuller op i min mis! Men jeg sendte en sms til Anika og sagde at nu, som 32 årig gav hendes "ordsprog" pludselig mening.........og Anika var som jeg, flad af grin!

Det første jeg gjore da vi kom hjem mandag morgen kl. 03.45 var at gå i bad, vaske hår, skure og skrubbe missen og barberer den og så lige vaske den igen - så da jeg vågned mandag formiddag kl. 09.00 så var jeg ren og lækker som jeg kan lide det!

Mandag formiddag kl. hmmm 13 eller sådan noget skændtes jeg med mor, igen om mit liv og jeg endte med at køre til København samme dag med alle mine ting smidt ind bag i baggagerummet. Jeg er bare SÅ træt af mit liv og jeg er SÅ træt af at ingen i det mindste prøver at forstå mig, og hvis de (min familie) endelig skal hjælpe mig, kan de så ikke hjælpe mig her hvor jeg er, i stedet for at prøve at hjælpe mig med alt muligt andet?

Hvorfor ser de (min familie igen) det som en hjælp at fortælle mig at jeg skal søge job som rejseguide?? Jeg vil IKKE rejse væk og arbejde, jeg vil aller aller helst bare bo her i København og danne en rod - jeg har aldrig haft en rod i mit liv! Og nej jeg ønsker ikke at arbejde på et kontor resten af mit liv eller at uddanne mig til ejendomsmægler.......hvorfor f***** kan de (min familie) ikke bare hjælpe mig her og hjælpe mig med at heppe på MINE drømme i stedet for at forsøge at skabe nye drømme for mig som passer bedre ind i deres verdensbilled?

Hvorfor er mine drømme så forfærdelige? Og hvorfor er mit liv ikke acceptabel?

Så pga. en dårlig mandag besluttede jeg mig for at tirsdag skulle være MIN dag og dét blev det også! Jeg sov til jeg vågned og jeg tror det var omkring kl. 10.45 for at være helt ærlig, jeg var flere gange ved at få dårlig samvittighed over at jeg bare "lå" og fedet den og lavede ingenting, det ligger så dybt mig at jeg skal skal skal være aktiv hver dag, man driver ikke dagen væk.....sådan er jeg opdraget, men det lykkes mig faktisk hele dagen at slå tanken væk hver gang den kom! Jeg er stolt af mig selv! :)

Jeg formået at tænke at jeg ikke behøvede at få stress i dag, jeg skulle nok nå det jeg skulle.....og at dagen gik med en bog på Holmen og rengøring af mit badeværelse er jo heller ikke helt dårligt vel?

Noget andet, faktisk i relation til min menstruation - så har jeg fået så ufattelig mange bumser i mit hoved! Jeg er faktisk helt fortvivlet! Jeg har så godt som aldrig bumser og lige nu ligner jeg en med sår i hele hoved - kors hvor er det skønt at jeg er single liiiige NU for ingen ville da kunne holde mig ud, sådan som min hud ser ud! Jeg har flere buler i hele hoved, som egentlig ikke ligner bumser men som bare er buler under huden, så har jeg også andre som faktisk er bumser, med en gul kerne inden i, jeg har masser af hudorme på hagen og små hvide bumser langs hårgrænsen........HVAD SKER DER LIGE FOR DET?????
Jeg er 32 år gammel, jeg burde ikke have en hud som en pizzateenager!!!

Og det væreste af alt er at jeg ikke kan lade være med at pille! Jeg ligner min mormor, jeg kan ikke huske hvor gammel hun var da hun døde, men jeg kan huske at hun havde gråt hår og en knold og stadig fik bumser.....så Kære Mormor i himmelen, sørg lige for at jeg ikke får flere bumser i mit liv tak!! Kan jo ikke gå og bruge bruncreme og dækstift resten af mit liv vel!

Det er faktisk så slemt at jeg har haft make-up på hele dagen, det har jeg så godt som aldrig, kun når jeg skal i byen eller være særlig fin og bestemt aldrig når jeg bare går herhjemme som idag, eller sidder i min bil på Holmen! :)

Og så har min ex-kæreste Uffe, min første kæreste (af to) fået en ny kæreste, han sendte mig billeder af hende og selv om hun da ser meget pæn ud så var min første tanke at hun så gammel ud, altså ikke gammel gammel men hun er kun 27 år (Uffe er 35) og hun lignede en på min alder....men hun havde store bryster og det ved jeg Uffe er helt pjatted med, hvilket jo giver stof til eftertanke om hvorfor han overhoved var sammen med mig - en pige med en lille A-skål!! Men helt oprigtigt, på Uffes vegne er jeg glad, han fortjener en kæreste og jeg håber at han kan tage sig bedre af hende end han gjore af mig og dét har jeg også sagt til ham!

Jeg håber at han ved at piger har brug for opmærksomhed og at han ikke kan sætte dem/os til side for sit spilleri - Uffe lever af at lave oddset på nettet og tjener virkelig gode penge på det, han arbejder for et stort engelsk firma og spiller selv meget og tjener mærkeligt nok, hvis du spørger mig - virkelig mange mange mange penge på det! Tænk at tjene penge på noget så dødssygt som at oddse på åndssvage heste, svedige fodboldspillere eller andre mærkelige ting?

Men tillykke til Uffe herfra, jeg håber det holder for manden er virkelig skruk og drømmer om hus og børn - alt andet har han allerede, så det her "projekt" skal nok også lykkes for ham og af hele mit hjerte, så håber jeg det!

Må hellere smutte nu, fik ikke lagt rent sengetøj på sengen i morges, men fik hevet det gamle sengetøj af - så nu kom jeg så lige i tanke om at jeg skal ind og orden det inden jeg kan krybe i seng.......men skønt at komme ind i en ren seng om lidt, måske jeg skulle lege lidt med lystperlen og mit pink lyn fra nederste skuffe i natbordet?

Savner sex men hey jeg har nok at vælge imellem, ham sønderjyden har sms'et mig og Ayal vil gerne ses........sjovt nok har jeg ikke lyst til nogen af dem, jeg vil gerne have sex men gider simpelhen ikke do the work for at få det.......mystisk!







Min aftensmads snack.......figner!

Ingen kommentarer: