torsdag den 30. september 2010

Holmen Igen Igen

I dag kørte jeg ud på Christianshavn og hentede mine fantastiske lakstilletter som har været til reperation dvs. det har de så nok alligevel ikke, for efter at butikken har haft skoene i næsten én måned så har de kun - som forudsagt - limet sløjfen på og ikke syet den fast som den var før!!

Seriøst dårlig service - butikker og folk som har med servicefag at gøre giver 99% af tiden en utrolig ringe og dårlig service når en kunde reklamere over en vare eller et produkt. Jeg sagde jo til dem at den skulle syes på, hvis jeg var tilfreds med at få sløjfen limet på, kunne jeg havde gjort det selv ikk........og hvis sløjfen nu falder af så har jeg bare et par sorte lak stilletter som ikke er specielle i sig selv......og OVEN I DET så stod ekspedienten og læste sms'er mens hun betjente mig - jeg var liiiige ved at sige, undskyld vil du ikke være lidt nærværende?

Hun var virkelig skide ligeglad med mig og mine sko og kikkede på mig og slog ud med armene og sagde: Jammen hvad vil du egentlig have at jeg skal gøre ved det?!!
Øhhhh......... ja jeg vil gerne at I laver det som i lovede at lave nu da I har haft skoene i over 3 uger......aftalen med den sure dame blev at jeg kommer med skoene igen på mandag, og så vil de så få skomageren til at sy dem! Seriøst, tænk at jeg skal komme med skoene af to omgange for at få dem til at lave fejlen........hvis de ikke laver dem næste gang, så klager jeg til selve skofirmaet!

Shoes By Shoes på Christianshavn = Dårlig Dårlig service!!

Og Mulberry.... don't even get me startede!! De vil ikke udbetale pengene for min taske selv om de nu har haft den siden 26. august og før det i 4½ måned......og tasken er stadig i stykker! Forbrugerklagenævnet siger at jeg har ret til pengene tilbage men at jeg skal skrive et brev til dem hvor i jeg giver dem 14 dage til at lave tasken, sende den retur eller udbetale pengene - sker ingene af delene så må jeg køre en sag mod dem. Taber jeg sagen får jeg min taske igen som den er og må leve med den - hvilket jeg godt kan da jeg virkelig elsker elsker den taske og er sikker på at jeg kan finde en ny lynlås et andet sted, vinder jeg får jeg mine penge tilbage og kan købe en ny - hvilket så sikkert ender med at jeg bruger pengene på husleje og mad og så må jeg engang i fremtiden købe en ny taske......så for mig er det en win win situation selv om jeg har det skidt med at skal køre en sag gennem forbrugerklagenævnet......det burde bare slet ikke være nødvendigt vel!

Jeg har talt med Barbara i dag, hun bor stadig hos sin mor med sine to børn efter at hun er flyttet tilbage til Danmark - og jeg af alle mennesker ved hvordan det er at være boligsøgende, så jeg brugte 3 timer efter at jeg havde talt med hende på at søge boliger i Skanderborg for hende.

Først tilmeldte jeg mig alle facebook grupper om Skanderborg og lagde et link op på alle siderne, dernæst så ringede jeg til samtlige ejendomsmæglere i Skanderborg og spurgte efter lejeboligere og efter boligere som havde ligget længe på nettet - måske er sælger blevet mør til at ville udleje og alt i alt endte det med at jeg fandt tre specefikke lejligheder og fik tlf. nummeret på to forskellige private udlejningsfolk i Skanderborg som jeg vil forsøge at få fat på igen i morgen - jeg håber virkelig jeg kan finde noget til hende!

Og så tænker jeg på, hvor skønt det ville havde været hvis nogen havde fundet noget til mig.......da jeg var på røven....men kun ved at hjælpe andre (tænker jeg) kan det ske for mig en dag - men under alle omstændigheder, så skal det nok lykkes, det gør det altid - i sidste ende!

Min veninde Natasha fra skolen i London sendte mig et link til et radio job i Spanien : Radio Presenter in Spain - jeg har selvfølgelig søgt det og håber på det bedste men tænker det væreste. Der er mange om budet så selv om jeg VED jeg er en hammer god vært og en skide god og sjov journalist så er det stadig en hård branche - men min fordel er at jeg er pige, og alt andet lige ser godt ud på et billed, lyder latterligt men sådanne ting tæller åbenbart med når man er vært og bare sidder i et lille rum med en mikrofon og taler til folk der ikke kan se mig!

Ikke at jeg gider flytte til Spanien men lige nu kan det vist være hip som hap hvor jeg bor bare jeg kan tjene nogle penge - jeg prøvede at google stedet og kan se at det ligger tæt på Valencia (som om dét sagde mig noget!!)

I går søgte jeg også et job hos KNR som er Grønlands pandang til DR - de søger også en vært.....igen, ikke at jeg gider bo og arbejde på Grønland men hey - et job er et job og jeg er jo fri som få og det kunne jo være at det blev sjovt og en oplevelse, anderledes skal det nok blive men ja, måske det er lige dét som skal til?

Nå men jeg kom vel egentlig fra at jeg havde været på Holmen igen med en lækker sandwich fra Holm Bageri......(synder synder synder jeg bruger penge!)






Himmelen bag mig til højre var helt perfekt og skøn!


Himmelen foran mig, over mod skuespillernes hus var også helt fantastisk...

MEN - Bag min venstre skulder trak himmelen sig sammen til et ordentligt tordenskrald......! (Jeg er VILDT bange for tordenvejr!!)


Og det var faktisk rigtig hyggeligt at være dér igen, lige indtil jeg hørte lidt rumlen i det fjerne...... SÅ kom jeg ellers på cyklen og den fik ikke for lidt stryg på vej hjemover mod Vesterbro!!
 - og jeg nåede hjem inden regnen og tordenvejret satte ind!

Ingen kommentarer: