tirsdag den 28. september 2010

SIDSTE Tirsdag i September!

Århhh YES hvor jeg dog glæder mig til at være færdig med denne her måned - og ja resten af 2010 for den sags skyld! Knock me out og lad mig komme ud på den anden side så jeg kan komme i gang med at leve livet i stedet for at forsøge at overleve det....

I dag har jeg været til Coaching Kursus og vi skulle øve kraftfuld kommunikation, altså en måde at tale på så jeg er mere kraftfuld i det jeg siger og bliver på min banehalvdel når jeg taler. Vi skulle øve os på hinanden, to og to mens en tredje var observatør og fortalte hvor det gik godt og dårligt osv.

Problemet er bare at jeg ikke har det skidt med nogen mennesker i mit liv lige pt. - udover mine forældre og dét er ligesom en stor bombe at tage fat på og helst skulle vi finde en anden person hvor vi ofte havde mangelfuld kommunikation med.....hmmm......tænke tænke tænke .......... den eneste person jeg kunne komme i tanke om som jeg gerne ville kunne kommunikerer bedre med var Norman, men da jeg jo ikke mere taler med ham så kunne han jo ikke rigtig bruges - men det endte med at jeg tog ham som eksemplar efter næsten 20 minutters tænken!

Jeg tog udgangspunkt i den situation med at jeg så hans bil - hvilket han jo helt klart mener at jeg ikke gjore - første omgang fik jeg at vide at jeg fokuseret for meget på at jeg havde set hans bil, frem for hvad det gjore ved mig at han ikke trode på at jeg havde set den.

Anden omgang fik jeg at vide at jeg var meget ærlig og åben fordi jeg sagde at det gjore mig ked af det at han ikke trode på at jeg havde set hans bil, dét faktum at hans manglende kommunikation fik mig til at tænke at han ikke trode på mig; og at jeg dermed igen var havned i en situation hvor jeg følte mig utroværdig og løgnagtig i hans øjne, dét gjore mig utrolig sårbar og ked af det - for jeg hader over alt i hele verden, mest folk som er utroværdige og at få et sådan stempel, sådan et brandmærke er for mig det væreste der kan ske, ever - og at det så lige er sket i Normans øjne, altså at jeg netop af alle mennesker i verden, ser utroværdig ud over for ham, en person jeg faktisk rigtig godt kan lide, en person som jeg virkelig gerne vil (ville) ja dét gør mig rigtig ked af det og i sidste ende gør den sorg mig vred, hård og ondskabsfuld!

Norman skal aldrig igen få lov til at såre mig! Back the fuck off - inde i mine tanker bokser jeg ham allerede i maven ved tanken alene!!

Jeg har ringed til Nykredit og lagt kortene på bordet i dag, jeg sagde det som det var at kommunen ville tinglyse min gård, de lovede at vende tilbage med deres "dom" i morgen onsdag - så nu venter jeg igen (HADER HADER HADER uvished!!!!)

Jeg fik også ringed til min Gudfar og spurgt om jeg måtte låne 20.000 kr - penge jeg overhoved ikke har tænkt mig at betale tilbage, men dét behøver han jo ikke at vide!! Han plukket mig for 600.000 kr, så om han skal give mig 20.000 kr betyder nul og niks for hans økonomi - men sjovt nok, virkelig overraskende nok så sagde han ja - og jeg blev faktisk helt paf og overrasket over at han gjore det! Inde i min hjerne er han ikke en særlig venlig eller rar person - og jeg er faktisk også overbevist om at det er sådan i mange andres hoveder men hvis jeg bare skal holde mig til hvad jeg syntes, så er han en dum skid som nu har loved at give mig 20.000 kr.......

Skønt men jeg kipper ikke med flaget før jeg har set pengene på min konto, hvilket minder mig om at jeg lige skal have laved en ny konto i en anden bank hvor jeg kan overføre pengene til, det dur ligesom ikke at der står så mange penge på én konto i den bank hvor jeg er ved at dø økonomisk - plus at Nykredit Bank er en internet bank, dvs. at jeg ikke kan hæve en masse kontanter i en hæveautomat på én gang uden at have en aftale med banken på forhånd. Jeg har en stående aftale at jeg kan hæve 4000 kr om dagen i kontanter og bruge op til 20.000 kr om dagen før mit kort spærres............dét var vel og mærke dengang jeg havde penge!! Aftalen dur vel endnu, eller står ved magt endnu men det ville være lidt mærkeligt at ringe til banken og bede om lov til at hæve 20.000 kr i kontanter til at putte under madressen når jeg skylder dem over 2 mio og står til at gå konkurs.......så hvis min gudfar sætter pengene ind, så forsvinder de samme dag til en anden bank hvorfra jeg så kan hæve dem i kontanter så de slet ikke figurere i mit regnskab, at all........puha det er hårdt at være økonomisk kreativ!

I morgen skal jeg også til foredrag med Christine Felthause, det bliver rigtig spændene tror jeg. Jeg har valgt at inviterer Lita med, måske lidt unfair over for Sofie, da det jo altid har været os tre sammen lige siden vi boede i London men Sofie har altid meget travlt og det er Lita jeg har talt mest med her på det sidste og desuden, så har jeg kun to billetter.......er jeg en dårlig veninde når jeg tager én veninde med frem for en anden?
Overvejet at droppe at tage nogen med, men det er jo lidt dumt når jeg nu har betalt for to billetter ikk? Det var vel og mærke dengang jeg stadig talte med Norman, dengang det gik "godt" og jeg tænkte at det var et rasende spændene foredrag som han sikkert også ville finde interssant og så kunne vi jo spise aftensmad først osv........ you know the drill......men altså ingen Norman, Lita er også en meget mere loyal følgesvend!

Bortset fra dét så er der ikke sket det store i min dag i dag, har været ude og løbe og dét var seriøst hårdt, jeg kan end ikke løbe 1 km mere - det er som om min krop kæmper imod mig........nu gik det jo lige så godt, forstår det slet ikke - når jeg får et job og en indtægt så må jeg starte til fitness - hader fitness centre men måske det vil gavne mig at lave forskellige slags motion, måske jeg på den måde kan få gang i mig selv igen, I hope so!

Nåe ja, faldt over denne artikle i dag  Bumse Krig! Måske liiige lidt sent for mig at finde ud af det, men heldigvis er min hud ved at være fin igen - ikke helt, men nogenlunde og det er skønt, for på lørdag er der Radiodays og hvor vil jeg gerne se godt ud dér!!

(En lille hemmelighed - sad og tudet da jeg så de sidste 20 minutter af realityprogrammet "Hvad bruden ikke ved" om folk der vælger at få 100.000 kr og så skal gommen stå for hele brylluppet uden at bruden ved noget, men altså her var denne her pige som fik sin drømmekjole af sin drømmemand og hun var sååååååå fin i kjolen! Han havde også sørget for at Dennis Knudsen lagde hendes make-up og satte hendes hår, jeg tænkte at en mand der vil sørge for sådan noget til sin brud..... århhhhhhhhh........hvorfor tudet jeg? Fordi jeg gerne vil giftes!!)

Ingen kommentarer: