søndag den 5. september 2010

Nervøsitet Oder?

Jeg ved ikke hvad det er, måske er det fordi ham her sønderjyden som jeg skal mødes med i dag kl. 15 (om 43 minutter) gerne vil mødes i en park og ikke i sengen, første gang - måske er det dét som gør mig nervøs?

Jeg har ikke dresset up som jeg normalt gør så snart jeg har en mulighed for det, tit skifter jeg tøj og smykker bare for at gå en tur fordi jeg elsker at føle mig lækker, det er selvfølgelig ikke sådan at jeg nu bevist prøver på at være u-lækker men jeg jeg har bare taget et par sorte jeans på, en hvid t-shirt og en lilla pasmina tørklæde i halsen pga. min ømme hals og så en kort lys denimjakke med 3/4 ærme.... dét ville jeg normalt aldrig tage på hvis jeg skulle imponerer nogen, det er jo nærmest "jeg går i Netto nu" tøj.......

Det er som om min krop og bevisthed prøver at gøre mig selv mindre tiltrækkende, jeg har heller ikke lagt ny neglelak på mine hænder - og når man som jeg altid har neglelak på, så er mine negle selvsagt en smule misfarved når der ikke er noget på, det ligner jeg har rygernegle, så gule er de! *Mums!* (eller NOT!!)

Jeg har kikket mange gange i skabet og kan slet ikke finde noget som vil fremvise mine bedste sider - selv om jeg normalt KUN har den slags tøj i skabet........meget mystisk. Tror det er fordi det her minder uhyggelig meget om en date og om følelser....to ting jeg IKKE er tilhænger af!

Nå men WTF jeg kan altid smutte igen, jeg plejer jo alt andet lige ikke at have problemer med at svine folk til så de overhoved IKKE føler behov for at kontakte mig igen! Og jeg har bare sagt til ham at jeg hedder Ann - dem er der jo pænt mange af i Danmark!!

Ingen kommentarer: