mandag den 27. september 2010

Sidste Mandag I September (ENDELIG!)

Har fundet ud af hvordan jeg tjekker kommentarer og også hvordan jeg laver stavekontrol, ikke at jeg staver helt vildt dårligt, men jeg har mange slåfejl, ja og så er der de evige endelser...engelsk er så meget nemmere, det er enten noget foran eller noget bagefter - ingen dumme endelser!

Mærkeligt at min éne læser lige viser sig at være sømand......ham som voldtog mig var sømandskok og var i mange år kok på ét af hærens krigskibe - et skib som i mange mange mange år var på min "to do liste" så frem jeg fik at vide jeg ville dø i løbet af to uger, så var min store grand masterplan at springe hele lortet i luften inkl. ham selvfølgelig, ham og hans latterlige gryder!

Måske der er derfor jeg hader at lave mad? Hmmm ...

Men creapy at det så er en sømand som læser med, dog resoneret jeg hurtigt at han, kokken altså, ikke har hverken hjernekapacitet eller IQ nok til at finde min blog, eller nogen blog i det hele taget og langt fra til at stave korrekt - jeg har set ham stave og han staver som fuld mænd pisser!

I dag skulle jeg have været til spansk......ja skulle have været.....men jeg kom aldrig afsted. Jeg skulle også havde hentede min sorte lakstilletter på Christianshavn hvor de nu endelig er bleved laved hos skobutikken, skal bruge dem på Lørdag til Radiodays men ja, jeg har fået laved nul og niks - eller dvs. jeg fik handlet ind og laved aftensmad og har allerede spist 3 stykker frugt ud af de 15 stykker jeg købt i Bilka for 29.95,-

Burde kun spise ét styk pr. dag, så det holder længere men det er bare såååå fristende når frugtskålen er fyldt med bananer, pære og nektariner - det er nemt og hurtigt og det er sådan mad skal være for mig. Nemt. At lave mad er ikke nemt, det er krævende og tager meget langt tid og smagen er altid derefter - i hvertfald når det er mig som laver mad, derfor elsker jeg også de der æsker fra hmmm Knorr måske? Men de indeholder feks. ris, krydderier og en opskrift, så skal jeg bare tilsætte kød og så *vupti* smager maden pludselig af noget.....de fået både som Indisk Risret, Orientialsk Risret og da jeg boede i Århus var der også en anden variant men i Bilka kunne jeg kun finde to varianter og jeg endte med at købe dem begge.

Kom af med 438,75,- men så fik jeg også 24 ruller wc papir for 30 kroner (8 ruller 10 kr.) og en ny ansigtscreme, salathoved, grovboller, fryserundstykker (til søndag morgen) og en pakke sterinlys - fuck hvorfor skal sterinlys være så dyre?

Men i mangel på en lampe må jeg bruge sterinlys, det er nu også meget hyggeligt men jeg ville virkelig ønske jeg havde en standerlampe til at stå her ved siden af sofaen, i stuen har jeg kun to store runde pære som hænger ned fra loftet, glasset er lidt mønstret så de lyser ikke særlig meget men de er kraftige? Giver det mening?

Altså de skinner helt vildt og det gør ondt i øjene at kikke på dem men det er ikke et jævnt lys og ikke noget jeg feks. kan bruge til at læse eller arbejde ved, så jeg savner en standerlampe men indtil der kommer penge på kontoen bruger jeg sterinlys - til nød kan jeg sidde inde i sengen ved min lille natlampe men da jeg elsker at have det koldt i mit soveværelse er det ikke et sted jeg befinder mig med mindre jeg sover - de to øverste vinduer står åben hele året rundt og her i sommer, hvor det var virkelig varmt var jeg ved at dø af hedeslag over at jeg ikke kunne åbne vinduerne mere, men sådan er det at bo stuen - og næste gang jeg skal vælge bolig så be'om at bo på 2 sal!

I morgen vil jeg prøve at ringe til min gudfar og høre om han ikke vil give mig nogle penge - jeg hader tanken alene, altså at skal tigge penge, men lige nu har jeg intet og hvis jeg ikke spørger så har jeg stadig intet - og det er trods alt til dels pga. ham at jeg sidder med så stor gæld - hvis han ikke havde krævet pantebrevet på 600.000 kr indfriet i løbet af 3 uger så havde jeg ikke været i denne her situation, i hvertfald ikke med så mange penge - det koster kassen at skulle stampe så mange penge op af jorden på 3 uger....

Og nu har jeg virkelig brug for hjælp og han burde hjælpe, syntes jeg. Givetvis er han af en helt anden mening, men nu prøver jeg - selv om hele HELE min krop ikke har lyst!!

Jeg talte med mor i hmmm torsdags eller onsdags, jeg kan ikke huske det, vi skændtes som altid - og denne gang var det igen noget med hvad jeg skriver på min facebook - det sjove er jo bare at ingen af mine forældre har en facebook (og ingen af dem forstår konceptet!) men de ved jo alligevel hvad jeg skriver og hvilken billeder jeg uploader - feks. sagde far efter min fødselsdag om den var god, jaee sagde jeg og fortalte at jeg havde en masse billeder han kunne se - ca. 2 timer senere i en anden samtale siger far: Det kan jo være at grunden til at du ikke kan få et job er fordi folk kan se på din facebook at der er billeder af dig fuld hvor en eller anden pige slikker dig i øret......

Øhhhhhhh?????

Det som far hentydet til var et billed af Annabell og jeg på Karel kl. hvá.....? 04.00 om morgen? Hvor Annabell sidder og stikker tungen ud af munden over mod mig og jeg sidder og griner (hun slikker mig langtfra i øret!) men hov, dét billed og alle de andre lå jo på min facebook og far havde lige spurgt om den var god som i "god jeg ved ingenting om festen god" - dvs. de sidder igen og igen og igen og kikker på min profil gennem mine brødres profiler - eller jeg tænker i hvertfald at det er gennem mine små brødres profiler - eller også er det min ældste storebror som fortæller hvad jeg skriver....

Bottom line jeg blev så rasende fordi det bare igen og igen og igen er et tilbagevendene emne, dengang min nye søster kom ind i familien var der noget fjern familie som nævnte "at når vi skal opdateres på familien så kikker vi bare på Deirdre-Ann's profil" og hvad så? Der ER virkelig ikke noget spændene på min profil - overhoved! Der er billeder af fester, steder jeg har været, af gården, af rejser osv. og om jeg fatter hvad det er som er så pokkers spændene ved det??

Tit og ofte så kommenterer mor i telefonen på hvad jeg har skrevet på facebook - feks. at jeg håber kattedamen dør en langsom død, eller at jeg skal huske at pille papiret af oksekødt FØR jeg svitser det i gryden......så får jeg sådanne kommentar som "det ser ikke pænt ud at du skriver sådan" eller "når du skriver sådan så tror folk du er lidt dum" - and so fucking what?

Dem som er på min facebook er folk jeg kender, 95% af dem har limited acces, dvs. de kan ikke se ret meget, de kan se lidt og kommenterer på 0% og nogle kan slet ingenting se - de få der kan se alting er folk som jeg ved kender mig og som jeg ved jeg kan stole på og viser det sig at jeg ikke kan stole på dem så kan de degraderes eller som jeg valgte at gøre efter skænderiet med mor - slettes!

Jeg slettede simpelhen alle mine 7 søskende - ingen glemt, alle husked og dermed ingen forskels behandling, selv om det gjore ondt i mig da min yngste lillebror på 17 ringede for at høre hvorfor jeg ikke ville være venner med ham mere......det er bare ikke nemt at forklare en 17 årig dreng at jeg syntes mor er #!=)&#¤??§½ uden samtidig at undgå at svine mor til, for jeg ved at min lillebror elsker mor mere end noget andet og min anden lillebror på 18 år har sagt til min far at han gerne vil dø før far og mor fordi han ikke kan holde ud at leve uden dem.......

Sådanne ting rykker helt ind i mit hjerte og jeg elsker mine brødre så meget at for deres skyld alene vil jeg holde mine forældre i live forever - men hvis jeg bare skulle tænke på mig selv, så er det hip som hap om de lever eller ej. Jeg ved det er led og hårdt og grimt at sige men de presser mig igen og igen og igen og jeg kan simpelhen ikke holde det ud - så hvis jeg først kan få ro for dem når de er døde jammen så det er dét det som er mit ønske, men kan de give mig ro og fred nu mens de lever, jammen så er dét mit ønske.

Jeg har det virkelig skidt eller måske ikke virkelig skidt men jeg har det som om jeg burde have dårlig samvittighed over at jeg har undladt at tage telefonen når nogen fra familien ringer - jeg orker bare ikke mere larm, bebrejdelse, skænderier og deres evige (måske velmenene) råd om hvad jeg skal gøre og hvad jeg ikke skal gøre og hvad jeg gør forkert osv. INTET af hvad jeg laver er bare nogensinde godt nok......og jeg er træt af det!!!

Og det er selvfølgelig ikke en behagelig følelse at vide at min mor er ked af det fordi vi ikke taler sammen, men hvis hun nu bare lyttede til mig, så var det ikke kommet hertil, igen! Oven i det så har jeg ikke hørt fra min søster i over en uge og fra Annabell i knap 2½ uge..... jeg aner ikke hvad der foregår men min samvittighed er ren på de punkter, jeg har gjort min del og nu orker jeg ikke mere, de dukker nok op igen engang - selv om det ville være skønt hvis det var nu hvor jeg har brug for dem......

I morgen skal jeg også prøve at finde et nyt forsikringsselskab som vil forsikre gården billigere end Nykredit vil, min advokat siger at de slet ikke må hæve min forsikring på det grundlag at jeg har anmelt endnu en skade her i september - det har jeg jo netop ikke, jeg har bed - eller min advokat har bedt dem om at give mig dét som jeg har betalt for, nemlig retshjælpdækning, men de mener at det er det samme som at anmelde en skade men det er det jo ikke - de vil jo ikke anderkende det som en skade men alligevel så vælger de på baggrund af det at hæve min forsikring........og jeg har bare ikke råd men jeg tør heller ikke at udelade at have resterne af gården forsikret - med mit held så slår lynet ned og det brænder eller også stjæler nogen mine marker i løbet af natten eller også findes der en ældgammel boplads på ejendommen som jeg så skal betale for udgravningerne af......noget i dén stil ville bare passe som en rådden blomme ned i min turban! Fuck ja, hvis sådan noget skete, så tror jeg at jeg dør af grin.........og gråd......simpelhen fordi det er så syrealistisk at alt det her sker for mig - igen og igen!

Så jeg må ud og shoppe forsikringsselskaber.......men hmmm mon der er nogen som vil forsikre mig?

Ingen kommentarer: