mandag den 6. september 2010

Hygge på Holmen




I dag var jeg oppe og klar til at søge job kl. 07.20 - jeg fik også gjort mange ting, rykket for job, rykket to forskellige som skylder mig 177 kr og 192 kr - ikke mange penge måske, men når jeg ikke tjener nogen så er det mange penge og jeg hader desuden folk som ikke betaler deres gæld eller afleverer lånte ting tilbage!

Hvad er det for en dårlig opdragelse at have??

Omkring kl. 12.00 cyklede jeg ud på Christianshavn hvor jeg boede frem til 1. juni, her reklameret jeg over mine yndlings sorte lakstiletter som har en fin sløjfe bagpå, den er ved at falde af - damen sagde: Den limer jeg bare... nej dét gør du ikke, lime den kan jeg selv, sløjfen har været syet fast men kun med to sting, den skal sættes bedre fast med flere sting, for falder sløjfen af, så er skoene jo ikke mere super skønne, det er ligesom sløjfen der gør det - nå men hun lovede at sende skoene til skrædder og så må vi se.

Bagefter gjore jeg noget forbudt, jeg brugte penge!!!

Jeg købte en sandwich hos bageren, en twix og en cola hos 7/11





og kørte ud på Holmen og forbi min gamle lejlighed (på cykel) og så kørte jeg ned til mit total yndlingssted ved Operaen, når der som i dag er næsten vindstille er det dér jeg er - blæser det enormt, så tager jeg den anden side af Operaen - jeg elsker udsigten til vand og by, duften af havet og lydene fra bådene, mågerne og bølgeren.....it's almost like home!

Jeg var der fra kl. 12.45 til kl. 16.30 - åhhhh SÅ skønt, lige hvad jeg trængte til! Efter at jeg havde spist min mad og talt med Annabell skulle jeg virkelig virkelig på toilet - total naller - der er ligesom ikke offentlige toiletter på Holmen og nu kan jeg jo ikke bare sådan liiiige gå hjem, så jeg hoppet på Operafærgen over til Nyhaven og Skuespillernes hus og kom på toilet, fik vasket fingre og så færgen tilbage - min dejlige yndlingsbænk var stadig ledig! :)



Da jeg var på vej tilbage med færgen til min cykel og min bænk på Holmen siden ringede de fra et dubbingfirma, Eskimo Avenue i Sverige - de er intersseret i at mødes med mig ang. et job - og trust me, det lød mega godt det job, MEN uden at ville være en sortseer eller negativ som Ayal sagde, så VED jeg bare det er en svær branche og jeg VED bare at der er mange mange andre som er lige så god som jeg, hvis ikke bedre, men han lovede at vende tilbage i løbet af de næste to uger - så må jeg se om han gør det - første gang jeg talte med ham var 20. juni - og han er først vendt tilbage nu.......hmmmm seriøsiteten i denne verden er ikke særlig stor hos dem som har et job vel og mærke!!




Bagefter talte jeg med min søster - hun fortalte bla. at hun lige havde kørt mine forældre til lufthavnen......øhhhh??! Nå de er så lige taget på ferie på Seysellerne i en uge!!

Det gør mig overhoved ikke noget at de tager på ferie, men det undre mig en hel del at de ikke lige siger det.....som min søster sagde: Ja de behøver vel ikke sende en pressemeddelse ud om at de tager på ferie....... nej nej bestemt ikke, men de kunne da lige havde sagt: Hej Deidre-Ann, vi tager en uge ned i solen, det trænger vi til.....og under dem det og alting, men det såre mig at jeg intet får at vide..... :(

Nå, bagefter kommer min søster så med endnu en dårlig nyhed og denne her er virkelig dårlig!

Min farfar var Godsejer i Jylland lidt uden for Århus, da han døde overtog min far Godset, men da han ikke var Landmand mere boede vi der kun ca. 8 år, så solgte min far gården til sin storebror som allgievel altid har været misundelig på at min far fik dén gård, selv om min farfar havde købt masser af gården op gennem livet og de alle fik gårde der svarede til samme værdi og min fars Storebror fik endda dem med mest jord til fordi han netop var Landmand - anyway, min farbror var dybt misundelig og min far træt af at høre på hans misundelse OG af at skulle dyrke jorden mv. så han solgte og mine forældre købte det store skrummel af et 400 kvm. hus de bor i idag, dette var altsammen mens jeg boede i USA, så måske det er derfor jeg føler mig mest knyttet til min farfars Gård og ikke til mine forældres "nye" hus - jeg kom jo bare hjem til et værelse som slet ikke var det jeg flyttede fra, slet ikke i samme hus og slet ikke i samme by osv.

Nå men nu fortalte min søster mig så at hele Godset inkl. bygninger, stalde, lader, haller, skov, parken osv - ALT skal rives ned inden for de næste 3 år max.!!!

Jeg var total forfærdet - min farfar lovede mig dengang jeg var 10 år at han ville holde mit bryllup i haven som faktisk ikke er en have men en kæmpe kæmpe park med tre KÆMPE kastanietræer som måske er 15-20 meter høje og så brede at alle os 11 børnebørn ikke kunne nå omkring træerne (dengang vi var små) og jeg har altid tænkt at jeg kunne leje mig ind hos min meget pengeglade farbror og holde mit bryllup i haven alligevel.......det er min STORE STORE drøm at få et stort havebryllup, der er ikke noget sted dejligere end i Danmark om sommeren og det er sådan et bryllup jeg vil have og min farfars Gods er de perfekte rammer og nu.......nu skal det HELE rykkes ned!!!

Hvorfor??

Fordi der skal gå en LATTERLIG motorvej hele vejen igennem stuehuset og pga. det tager de så alle bygningerne osv.......jeg kan slet ikke forstå det! Min farfars Gods.....jeg havde et tårnværelse da vi boede der, med hvidt gulvtæppe og virkelig lyserøde vægge! Jeg havde en kæmpe pige seng med hovedgærre og et stor pink ægte tæppe som min far fik bestilt hjem fra udlandet midt på gulvet - værelset var så stor at jeg havde både sofa, skab, seng, reoler, skrivebord mv. og stadig var der masser masser af plads og nu skal det hele væk.......

Jeg havde måske også lidt tænkt at når min farbror døde så er der nok ingen af hans børn der vil bo dér - de bor alle i udlandet og så tænkte jeg at jeg - som er den eneste på vores side af familien som elsker det store klodset kolde hus med alle dens snirkler og støvede kroge - at jeg kunne købe det.........ja ja det er sikkert vildt dyrt men drømme koster ikke noget og jeg har drømt rigtig meget......jeg elsker i bund og grund livet på landet men det liv jeg har kendt fra landet af som var skønt kom fra mine forældres gård og fra min farfars Gods - ikke, bestemt ikke fra min egen gård!!

Og nu skal alle disse minder dø........ jeg kan slet ikke holde det ud!

Jeg må lave en aftale med min ikke så venlige farbror om at jeg må komme og gå en runde i hele huset når de er fraflyttet og inden det bliver rykket ned.......århhh Farfar - tænk at dit hus nu skal væk.....

Det kommer lige til at tage lidt tid at komme mig over....

Men bortset fra dén forfærdelige besked, så havde jeg en rigtig hyggelig dag på Holmen, på MIN HOLMEN! :)

Jeg nød virkelig solen og lå på kanten med vanden på den ene side og bænken på den anden side og blev gennemvarmet af solen, århhhhhhhh SÅ skønt! Jeg er ikke så god til at tage på stranden og ligge og grille, det r ikke rigtig mig - jeg bliver rastløs og keder mig, så jeg har faktisk kun været på starnden én gang i år med Line og en af hendes veninder - det siger mig simpelhen ikke noget!! Men at ligge dér ved vandet - dét var skønt! Uha... og mærke solen varme mine fodsåler...... :)

Inden jeg kørte derud slettede jeg Norman fra min Facebook, jeg prøvede at skrive til ham på facebook i går aftes men han svarede at han var i byen - fint nok men så hop offline når du er i byen - og når han så skriver at han er i byen så bliver jeg total provokeret af at han har tid nok til at tage i byen og hygge men han har ikke tid (lyst) til at svare på en sms eller efterhånden på flere sms'er......kors hvor er han latterlig! Og uopdragen!

Fandeme godt han ikke er min søn - jeg ville krølle tær over at have opdraget et barn med så lidt pli!

Bagefter postede jeg de to pilgrimsblade, mærket til tasken og mit lille brev - han har det ca. om 2-3 dage sagde manden på posthuset.

Jeg tænkte lidt på hvad Norman vil tænke når han ser jeg har slettet ham, men så tænkte jeg at han nok slet ikke ville tænke, jeg tror slet ikke han vil opdage det, ja en dag vil han måske men ikke lige nu - der vil gå lang tid før han opdager at jeg er væk - jeg mener, manden har over 1400 "venner" - trust me han kender ikke halvdelen!

Feks. er han venner med spasseren Nicolaj Steen - ham kender han jo ikke personligt, det gør jeg derimod, jeg arbejdet sammen med ham på Radio City i ét år og HOLD NU OP hvor er han bare en TOTAL ondskabsfuld mand helt uden situationsfornemmelse!!!

En anden vært ville rigtig gerne have børn, men han og hans kone kunne ikke og havde forsøgte i et par år og det sad han og fortalte en dag i studiet hvor Nicolaj Steen også var der, ved du hvad den selvfede halvskaldet idiot siger?? "Altså rigtige mænd gør deres koner gravide i første hug....."

Jeg krympede mig da han sagde det!! Hvad bilder han sig ind? At håne sin kollega og medvært? Og så sidder han dér med påbegyndene tævepatter og fortæller at han har knaldet Pernille Rosenkrans fra gruppen The Storm 5 min. før bandet - som består af Pernille og hendes mand Johan skal i studiet - og så sidder han dér og siger at han havde lovet Pernille ikke at sige noget fordi hendes mand Johan ikke vidste noget......jammen så hold dog kæft din idiot!!

Bagefter sidder han og praler med at han er den radiovært i hele Danmark som har bollet flest piger - min medvært fortæller så om en anden fyr han kender som også er radiovært (navnet undlader jeg lige her!) og at han har bollet over 200 piger........dét syntes jeg så er SERIØST mange tissekoner at havde stukket sin tissemand op i - og jeg har bestemt heller ikke ligget på den lade side, men 200? Hold nu op.....

Hvad tror du så Nicolaj Steen den dumme fede idiot siger? Jow han tror det her er noget som gør ham sej, hvilket jo fortæller omverdenen at hans hjerne må være på niveau med en 17 årig pupertetsdrengs! - Han siger: Jeg holdt op med at tælle fisser da jeg rundet 300.....!

NOT cool, virkelig NOT NOT NOT Cool!!

Og når han tager telefonen og det er hans søster, så siger han ikke som normale mennesker: Hejsa bla bla bla.......nej han siger højt og tydeligt: Hej Paprika Steen!!!

Total show off - og hvad har han at være stolt af? Hans alkoholiseret far som ernære sig ved at slå på grydelåg på et dårligt jazzsted??

Nej nej nej dén mand er bare ikke en man gider at have på sin facebook - og den dag jeg stoppede på Radio City (kanalen blev nedlagt og laved om til Nova FM) den dag slettede jeg ham......han er SÅ lam!

Så hvis det er folk som ham Norman har mange af på sin Facebook - hvilket jeg tror det er, så be my guest at have 1400 "venner" - jeg behøver ikke møde nogen af dem og jeg tror som sagt ikke at jeg vil blive savnet.

Tænkte derimod lidt på om jeg ville høre fra ham når han modtog min lille pakke......hmmm tror det faktisk ikke. Jeg tror han vil tænke at jeg stalker ham, at jeg forfølger ham eller at jeg vil ha hans krop når han ser at jeg har købt et mærke til hans taske - jeg tror slet ikke at han kan se det søde i tanken - hvilket også er derfor jeg skal lade være med at være så sød mod andre.

Nå, nok om min dag, nu vil jeg skifte til løbetøj og smutte op i Frederiksberg Have :)

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Super fed og spændende blog. Velskrevet og medlevende. I´m hooked:-)