søndag den 26. september 2010

Lørdag Aften På Vesterbro

Her til aften har jeg været i byen med Lita, kl. er nu 02.44 og jeg har nok været hjemme i cirka en times tid, så for mig er det ikke en rigtig "bytur" :(

Det var hyggeligt nok, vi startede med at drikke øl hos Lita men da jeg kom kl. 20 var hendes kæreste hjemme, dét havde jeg så ikke lige regnet med - jeg tænkte at når hun sagde at jeg skulle komme over og hun ved jeg bor alene, så gik jeg ligesom ud fra, at hun var alene hjemme pga. at hendes kæreste tit har nattearbejde........men det havde han ikke.

Så selv om det var rigtig hyggeligt at han var der og vi hygge snakkede sammen, så var det bare meget hmmm ja ikke særlig "piget" at han var der og selv da han gik ind i soveværelset for at spille computer var det ligesom lidt hmmm....

Nå men vi gik på Lille Vega og en bar som ligger liiige ved side af, tror måske den hed Elite Bar eller sådan noget - begge steder var total dødt. Elite Baren var hjemsøgt af dem under 21 og Vega var invaderet af nørdet High School Boys med mobiltelefoner - HVOR kikset er det lige at sidde en aften i byen med sin mobiltelefon fremme??

Sig mig, er du i byen for at være sammen med dem som ER HER eller fordi du savner at være sammen med dem som IKKE er her?? Er det sidste tilfældet så syntes jeg du skal gå hjem fra byen!!!

Så vi gik videre til noget som hed....hmmm har været der med Ann for et stykke tid siden, skod sted - og bartenderen var mega flabet! Og så gik vi hjem........jeg ville gerne have været på Kassen på Nørrebrogade fordi jeg har hørt det skulle være sjovt men Lita ville blive på Vesterbro, højst sandsynligt fordi hende og kæresten havde en lille "flirt" kørende og hun helt sikkert skulle hjem og give Blow Job og ja, hvis du skulle være i tvivl så ER jeg misundelig!

Tidligere i dag hentede vi, Lita og jeg et bord hos Sofies i min bil som Lita har købt, Sofie skulle ikke med i aften da hun ventede på at kæresten kom hjem fra Elgejagt i Sverige - personligt tænker jeg at det er liiidt tidligt for jagt på Elge oder???

Bottom line, jeg er liderlig og jeg er træt af at jeg er alene......

Glæder mig til næste weekend hvor der er Radiodays i DR byen og i DGI Huset!

Ingen kommentarer: