mandag den 6. september 2010

Første Mandag i September

...starter med at være godt snottet!!

Nu har jeg ellers sovet med trusser, langærmet t-shirt, knælange "sovesokker", moskusandedunsdyne, stort tungt sengetæppe OG hermetiske lukked vinduer - og alligevel har jeg det virkelig skidt her til morgen!

Ikke sådan at jeg er syg men jeg er bestemt heller ikke på toppen og jeg forstår det simpelhen ikke, det er som om mit immunforsvar er ved at bryde sammen, men jeg spiser stadig sundt, fisk flere gange om ugen - selv om jeg lige tager en lakse-pause! Jeg spiser vitaminpiller og kalk hver morgen og drikker rigeligt med vand....

Jeg motionerer også og har det faktisk rigtig godt i mit liv og så skranter jeg sådan....kan jeg så ikke - please - enten blive rigtig skidt og syg i to dag eller også bare være rask i stedet for at gå på nu hmmm 3 uge og føle mig som en overkogt asparges om morgen??

Vågned kl. 03-noget i nat og havde det så ENORMT varmt og alligevel vågnede jeg kl. 07.00 her til morgen og frøs......hmmmm.....

Nu sidder jeg og skal til at skrive ansøgninger, stadig iført mit drønsexede sove-outfit som nu er blevet piftet op med et par lilla velour bukser, en azurblå strik cardigan, et hvidt uldtæppe om skulderen og en pude under måsen....og 2 kop te er på vej ned!!

Nå, jeg må i gang - vil SÅ gerne have et job, så i går på vej hjem fra date et par røde højtalere....uhhhh farligt!! Ikke at jeg kan finde på at købe dem nu, men tanken om at jeg slet ikke har råd til noget er nedslående - jeg er en super arbejdskraft og alligevel går jeg her og laver ingenting og frygter samtidig lidt den dag jeg endelig skal på arbejde igen for første gang, hvad nu hvis jeg har glemt hvordan "man gør"? Og jo mere tiden skrider frem, jo mere kan jeg se at jeg nok højst sandsynlig havner i butik igen.......det er som om det er det eneste jeg dur til.....og det er bare det eneste jeg ikke vil!

Det er drøn hårdt, dårligt betalt og cheferne er altid mere eller mindre psykotiske og arbejdstiderne er ofte i weekenderne og i weekenderne vil jeg bare gerne have fri til at være social......århhh pis pis pis!

Norman er begyndt at være non-stop online igen, dét irriteret mig, han ødelægger min "view" - når jeg ser han er online irriterert det mig gevaldigt og hvis jeg skriver så svare han ikke, dvs. han er online bare for at være online......utrolig usmart hvis du spørger mig. Ressource spild - man er online fordi man vil eller skal noget, ikke bare fordi man tænder for nettet og så er der. Jeg syntes han er monster provokerende, flabet og opdraget uden pli.

Nå ham om det, snart er han helt væk og det bliver rigtig dejligt, lige nu tænker jeg at det slet ikke bliver hårdt og det gør det måske heller ikke, men så igen, det kan også blive hårdt men det vil tiden vise - en ting er sikkert og det er at jeg nu har lysten til at få ham ud, han er jo ikke noget værd når det kommer til stykket. Han ligner måske en rigtig mand men han er bestemt ikke en rigtig mand!

Ingen kommentarer: