fredag den 3. september 2010

Fantastiske Fredag!

Endnu en god dag - puha bliver helt svedt ved tanken om at det er en stime! :)
(I hope so)

I morgen skal jeg til Farum Loppemarked med Lita og Sofie, de har været der før og siger at det er kæmpestort men at man skal være der i god tid, det er hver den første lørdag i måneden og åbener kl. 10.00 - der skulle være rigtig mange designer møbler, porcelæn mv.

Jeg skal ikke købe noget men det er alligevel skønt at kikke, jeg elsker virkelig at se hvad folk tager for deres ting, hvad man kan få for penge og om jeg kan finde total gode tilbud - det hænder at det sker og så sælger jeg det vidre med en god fortjeneste!

Søndag er der marked ude på Holmen, mit total yndlings marked og så kan man købe HotDogs derude ....!! En dame har simpelhen opsat en pølsevogn midt i det hele og de er meget billigere end inde i byen og smager som hottere altid gør fra en pølsevogn, fantastiske!!

Næste lørdag igen er det at Lita, Sofie og jeg selv har en bod på et marked her i København, det bliver sjovt og jeg glæder mig rigtig meget til at tjene nogle gode penge!

Mens jeg ryddet op på gården, i mine store depotrum (2 store vippeports garager OG en gildesal på 45 kvm) fyldt med møbler, ting og tøj fra min lejlighed, fra gården og fra mit sommerhus..... puha der er meget - men mens jeg ryddet op for første gang i flere år fandt jeg flere ting jeg havde savnet og sjovt nok også ting jeg slet ikke vidste jeg ejet!

Jeg fandt bla. et par helt nye aldrig brugte sorte lakstilletter med guld på indersiden - jeg kan så overhoved IKKE huske at jeg har købt dem, ever! Og jeg plejer ellers at have en super super hukommelse, men de der sko - never seen them before!
De passet perfekt og var også fra et ret dyrt amerikansk mærke, men der var bare ingenting der ringede - overhoved!

Billed nedenunder er også nogle af de ting jeg fandt derude





Elkogeren har jeg ledt længe efter - faktisk fandt jeg hele tre elkogere! En i grøn, en i hvid og en i sort - den hvide og den sorte afleveret jeg til min mor da jeg ved hun også mangler en, deres er næsten lige gået i stykker - og jeg ville personligt ikke selv købe en brugt el-keddel, det er lidt nasty, man ved jo ikke hvad den har været brugt til... men den grønne elkeddel som jeg tog med til København, den købte jeg i en pakke med en grøn kaffemaskine tilbage i hmmm *bum bum* tælle tælle tælle....1998 da jeg stod til at overtage gården. Jeg tænkte at jeg nok tit ville få brug for en kaffemaskine selv om jeg ikke selv drikker kaffe, fordi jeg ville få mange gæster......... boy did I get smarter really fast!

Den grønne og total ubrugte kaffemaskine solgte jeg for tre år siden på et marked for 150 kr :)
Og elkogeren står nu, renvasked og gennemkogt, i mit skab.

Men jeg fandt også andre ting - feks. en masse nøgler som jeg ikke aner hvor høre til - det ligner ikke mig at beholde nøgler, hvis det ikke er vigtigt, så jeg tror ikke nøglene er til sommerhuset eller til min kolonihave for den sags skyld, den ene, den røde kan måske være til mine forældres hus men igen, naaa deres nøgler plejer at være blå.

Nøgleringen er fin og fra USA, den har jeg ledt efter i mange år men så gav jeg op og *vupti* her er den :)

Sæbeskålen er fra Lene Bjerre og den har jeg godt nok også ledt længe efter - bruger stadig tandpastaglasset og har ærget mig over at skålen var væk men nu er sættet samlet igen!

Det mest mystiske var dog at finde dele af mit bestik pakket alene ned i en pose......but why? Hvorfor i alverden har jeg dog pakket tre knive og to gafler og en ukorrent teske ned i en pose for sig?? Men skønt at finde det igen - og kniven, den var tiltrængt!

Jeg havde to knive før min fødselsdagsfest men på en eller anden måde kom min søster til at knække den ene kniv, pludselig stod hun med skaftet i hånden da hun var ved at skære kartofler op! Slet ikke noget jeg blev hverken sur eller ked af, køkkenting siger mig generelt meget MEGET ufatterlig MEGET lidt, men nu slap jeg for at købe en ny en dag når pengene var til det, for på gården havde jeg også en masse knive (åbenbart)

Og så fandt jeg også skuresvampe, karklude, viskestykker, tøj, tasker, hmmm nåe ja og smykkestativet - som lige skal pudses en gang (men min brasso står i Jylland og jeg er for nærig/fattig til at købe en ny flaske nu)

Her til morgen lavede jeg mig en lakse wrap, dvs. en tortillia ligesom dem man spiser i Mexico som jeg smurte med smørost og lagde skiver af agurk på og så laks, så ruller jeg det hele sammen og skære stykker af - jeg plejer at ELSKE ELSKE dem og tænkte at jeg ville spise det til morgenmad da jeg lige havde lidt laks tilbage, jeg sværger jeg har aldrig haft så svært ved at spise laks eller fisk for den sags skyld som jeg havde her til morgen.......jeg var ved at gakke flere gange, men ned kom hele rullen!





Jeg forstår virkelig ikke hvorfor.....jeg elsker elsker fiks og laks og sushi og alt muligt undtagen sild og fisk hvor der kan være ben i - men jeg var seriøst ved at gakke....fik helt kvalme og blev svimmel.

Nå men så tænkte jeg her til frokost at jeg ville spise den sidste af de to wraps og igen, kvalme......lugten gjore mig dårlig, smagen, tanken - vildt mærkeligt og laksen er overhoved ikke for gammel eller noget og det smagte nøjagtig som altid, men pludselig kunne jeg bare ikke tåle tanken om laks! Så nu har jeg smidt det hele ud, vasket tallerknen op, børstet tænder og spist en banan så jeg ikke kan smage laksen mere........hold nu op hvor ulækkert at få det sådan over mad!

Det må være sådan kvinder der er gravide får det, når de får kvalme af mad..... puha endnu en grund til ikke at blive gravid lige forløbig!

Sidder og venter på et brev fra kommunen der hvor gården ligger, jeg bliver ved og ved OG VED med at få regninger på alt muligt jeg skal betale og jeg kan simpelhen ikke stampe flere penge op af lommen! Feks. har jeg lige fået en regning på 429,59 kr for tømning af min i forvejen tomme septitank, hvor i der er lagt 150 kr i straff gebyr fordi jeg ikke er tilmeldt PBS!
Det er da KLART jeg ikke er tilmeldt PBS når der ingen aktivitet er derude....alt er jo afmeldt, vanduret er afmonteret, elmåleren ligger hos elselskabet, renovation er afmeldt osv. - så hvorfor pokker skulle jeg dog betale for septitank tømning?

Jeg NÆGTER!!!

Så nu har jeg bedt kommunen om at lave et brev hvor i de skriver at der ikke mere er beboelse på ejendommen og at jeg derfor ikke skal betale mere - mangler fanden fiseme også bare!!

I sidste uge var det en regning fra vandværket på forudbetalt vand, hvad tror de selv? At jeg vil lege bank for dem?

Sidder også med papir fra ankenævnet for forsikringssager, jeg fik kun 11.000 kr i forsikring for gården - hvilket jo er dybt latterligt når man tager skadernes omfang i betragtning men sådan er det åbenbart siger forsikringsselskabet, jeg vil dog ikke finde mig i det uden kamp - jeg taber sikkert men så kan jeg sige til mig selv at jeg i det mindste prøvede. Prøvede men tabte.

Om lidt vil jeg hente mit vasketøj i kælderen og cykle en tur ind til byen med ansøgninger og i aften.... så er der øl på menuen! :)

Ingen kommentarer: