søndag den 24. oktober 2010

2 x Sex På Én Weekend! (I like!!)

Så for pokker.....

Kan stadig dufte ham....... *snuser ind*

Ayal skrev i dag "Naaee ka hun taale en tur til, I aften maaske?" (han har en amerikansk telefon) Dértil kunne jeg KUN skrive "JA!!" :)

Og så kom han og selv om jeg fik lidt nerver på og tænkte "Åhhhh det kan umuligt være godt to gange i træk......." og "måske han nu tror at jeg er lige så kinky i dag som jeg var i fredags" osv.........men faktisk så var han utrolig utrolig sød!!

Altså virkelig sød, næsten kæreste sød.......jeg tænker ganske give for meget men jeg lå og tænkte på at nu, nej nu nej nu okay så NU stikker han en finger i numsen og forsøger med mere osv.........men der skete overhoved ikke noget, han æltede mine baller hvilket var rigtig dejligt og frækt men der var intet, virkelig intet i luften eller optakt til analsex og dét fik mig til at slappe rigtig meget af - faktisk så lå jeg selv og tænkte at liiige nu ville det være dejligt med en finger i måsen, men så tænkte jeg lynhurtigt at jeg heller måtte lade være med at sige noget for hvem siger at han kan stoppe med én finger......

Jeg elsker virkelig analsex, don't get me wrong, men tillid.......tillid er drøn vigtigt! Når jeg slapper af og har 100% tillid til at manden jeg er sammen med lytter til mig, høre mig - SÅ får jeg uanede lyster til at lave alt muligt med ham, men når jeg føler at jeg er lidt usikker, så lukker jeg ned og med Ayal er det bare desværre blevet sådan.

Jeg har nul problemer med maven men så snart han kommer får jeg lyst til at prutte og normalt så prutter jeg ikke særlig meget!! Jeg får også lyst til at gå på toilettet men der kommer ikke noget......min mave går bare helt amok......
Sad og tænkte på hvem jeg har haft god analsex med udover min ex og der kunne jeg, udover Ayal inden han gik lidt for meget i numse-moode kun komme i tanke om to mænd.

Den ene hed Charlie og var virkelig fræk, tynd men fræk og så "glemte" han lige at fortælle at han havde en kæreste han boede med.......

Den anden jeg kunne komme i tanke om, overraskede endda mig selv - det var nemlig Norman. Normalt forbinder jeg Norman med 100% dårlig sex. Virkelig dårlig sex. Altså når jeg tænker overfladisk og ikke i dybden.

Han var bare så "død" at være sammen med, feks. sov han med en badekåbe på under dynen en hel nat - jeg mener, hvis han ikke ville røre ved mig så kunne han jo bare havde taget et par underbukser og en t-shirt på og bedt mig om det samme.......men en badekåbe under en dobbeltdyne.......not nice.....og han lå bare helt død mens jeg klædte ham af og han var kun lige i hopla 1½ minut før han kom hvor han sagde: "Du skal skynde dig, for jeg kommer nu" og så kom han - hvilket jeg tænker var helt fint for mig på daværende tidspunkt, for jeg var lige ved at flippe ud over hans passivitet - MEN, første gang vi var sammen i Århus og den første nat vi var sammen i Miami, der lå vi længe og pillede (og dét tænder mig for vildt!!) Normal talte også liidt dirty til mig og uden at kunne huske sexen i detaljer mere, så husker jeg at vi havde analsex, vi havde ingen glidecreme så vi brugte min bodylotion og det var rigtig godt, både sexen og cremen :) Jeg husker at jeg kunne mærke hans behårede ben og hans nosser.......

Så overraskende nok er der også noget positivt ved sex med Norman....

Men i dag, ligesom i fredags, så var Ayal og jeg mere tæt sammen, vi kyssede mere i dag, tror han lurede i fredags at det tændte mig, han havde heller ikke shaved sit hoved fornylig så jeg kunne se hans fine sorte hår og at der var begyndene krøller, jeg er HELT VILD med krølled hår!! Og sagde at jeg bestemt syntes han skulle beholde det hele og lade det gro - dén tror jeg ikke han hopper på, han er ikke til hår!

På hans brystkasse er han normalt også helt shaved og han har virkelig ikke ret meget hår på (bryst)kassen men det som er der, dét elsker jeg! Jeg spurgte ham om han ikke følte sig snydt, at være så mørkhåret og så have så lidt hår på brystet - men det gjore han ikke, men fordi han har så mange tatoveringer så barberer han det af som der er. På den ene skulder og ned på brystet og armen har han en drage og på den anden side en kæmpe tiger/løve - jeg fandt ud af at han kun har følelser i "løve brystvorten" *griner* fordi han åbenbart er blevet opereret i den anden side engang, og det kunne barnlige jeg jo ikke undlade at kommenterer på så jeg kom med alle mulige pjattede ting som "vækker det her en tiger i dig...." og "nåee den lille drage dur ikke mere" osv....... jeg har tit drilled ham med at hans drage ligner den lille drage Mitsu fra Disneys Mulan film, dét mener han bestemt ikke at den gør (men dét gør den altså! Jeg tror bare ikke at han har set filmen!!)

Jeg prøvede at holde mig fra at komme så vi kunne komme på samme tid, jeg kommer alt for nemt når det er godt, virkelig "drenget" men det lykkes ikke, for da Ayal endelig sagde: "Nu kommer jeg snart" så kunne jeg ikke få "gang i" missen og han nåede at komme før jeg, men det var stadig rigtig godt, jeg behøver ikke at komme hver gang for at det er godt - men nu lå han jo dér og så så dejlig fristende ud, så jeg begyndte at slikke ham stiv igen og det var og er altså frækt at høre hvordan påvirkede ham og så kan jeg selvfølgelig også mærke det......sjovt som hans ene nosser (hader det ord!) hoppede op og ned som jeg lå der på siden og slikkede ham, det fik mig til at fnise og så "straffede" han mig ved at sætte sig oven på mig og tage mig bagfra mens han sad oven på mig - det har jeg aldrig prøvede før, det var lidt ligesom når en pige rider en fyr, her var det bare ham som red mig mens han æltede mine baller - sååååååååå dejligt!

Til sidst, efter at jeg var kommet, stoppede han og sagde som i fredags: "Min dillermand gør ondt...." Jeg spurgte bekymret hvad der var galt og han grinede og sagde at sådan går det bare når den ikke blev "holdt ved lige" så bliver den øm, om det så er fordi han er jøde og omskåret og derfor har et blotted pikhoved, eller om det er noget generelt for mænd ved jeg ikke.

Jeg var lige kommet ud af badet da han kom, så jeg fik ikke parfume på men jeg duftede forhåbentlig dejlig ren, men Ayal *uhmmmmmmmm* han duftede virkelig af mand, skønt og varmt og mums, jeg tror aldrig jeg bliver træt af duften af ægte maskulin mand!

Men altså, der var også liiiige et lille mén i aften - da vi knaldet første gang og Ayal kom og trak sig ud så var kondomen sprunget og han var ligesom kommet oppe i mig.....ikke så heldigt for jeg tager ikke p-piller. Ser ingen grund til at fylde mig med ting som er unødvendige og kondom er noget jeg bruger fordi jeg ikke skal have kønssygdomme ELLER børn - men nu er jeg overhoved ikke i tvivl om at Ayal er sygdomsfri, jeg vil endda gå så langt som til at sige at jeg nok er den eneste han har sex med, men det er ikke noget jeg ved 100% (selv kan jeg jo ikke sige det samme) men jeg sagde at han ikke skulle panikke, hvilket han nu heller ikke gjore, men egentlig så er det ikke noget jeg normalt ville tænke så meget over tror jeg, for jeg kan jo alligevel ikke blive gravid, men nu da jeg har haft menstruation 2 gange på 2 måneder så ved jeg ikke rigtig..........

Så da Ayal var gået ringede jeg til min mor og fortalte hende om det sprungne kondom, min mor er meget gammeldags og syntes ikke om at "hendes døtre sådan ligger med fremmede mænd" men altså, dét er jo mit liv og jeg gør som jeg vil, desuden er Ayal ikke "fremmede mænd" -  og jeg ville bare vide hvad hun mente chancerne er for at jeg bliver gravid - at blive gravid nu ville passe mig lige så godt som en brækked ryg!!
Mor sagde at fra første menstruationsdag skal man tælle 12-14 dage frem, dér er chancerne for at blive gravid størst så hun mente at mine chancer for at være blevet gravid var lige nul - jeg tænker stadig at hun jo kan tage fejl og om jeg skal tage og køre på apoteket og få en fortrydelsespille, men dels bryder jeg mig ikke om medicin af nogen art og dels så syntes jeg måske at jeg overreagerer lidt.......jeg kan ikke helt finde ud af det.....jeg tror jeg må krydse fingre for at der ikke skete noget. Jeg mener, mor har fået 6 børn, mon ikke hun ved hvad hun taler om??

Anyway, jeg har haft en god dag i dag, med boglæsning, cafe besøg med min coaching buddy og så GOD sex med Ayal og nu, boglæsning i sengen med sprødt rent sengetøj!!

2 kommentarer:

Kathrine Henriksen sagde ...

Som du dog kan beskrive ting! Jeg har grined mig igennem din blog!

Deirdre-Ann sagde ...

Tak!

Det er skønt at kunne more folk, specielt når det omhandler ting som også more mig!