onsdag den 13. oktober 2010

Drømmen om Kilmanjaro + Min Grønne Kjole...!

Jeg tror jeg er ved at blive sindssyg!

Helt BOGSTAVELIGTALT sindssyg............

HVEM kender du lige som to nætter i træk drømmer om en mand som helt åbenlyst ikke gider dig, en mand som helt åbenlyst ikke syntes du er én gratis-sms værd?

Jeg kender en sådan person og desværre er det ikke en eller anden jeg har hørt om men jeg selv! Jeg har igen i nat drømt om Norman og det er SÅ livagtigt.......

Jeg gik i seng i går aftes kl. 21.34 fordi jeg simpelhen var så træt og efter at havde talt med min lillesøster i telefonen - hvor vi desværre endte med at skændes - så var jeg bare helt blæst i hoved og alternativet var at blive oppe og se en eller anden dødsyg engelsk kommisær krimmi på DR2 så jeg valgte sengen og jeg faldt i søvn ret hurtigt men pludselig kl. 04.00 i nat vågnede jeg - og jeg kunne ikke finde ud af hvorfor jeg vågnede, jeg skulle ikke tisse, der var ingen lyde, der var ingenting.......og som jeg lå og tænkte over hvorfor jeg var vågned kom jeg til at tænke på min drøm......

Jeg drømte at Norman gik på et kæmpe bjerg fyldt med løse sten og ligemeget hvor han satte sine fødder så faldt der små sten ned. Jeg ved ikke helt hvor jeg selv stod, men da han var ret højt oppe tænker jeg at jeg måske svævede ved siden af bjerget....(!).....for jeg var på niveau med ham men jeg klatrede ikke selv. Han var bundet sammen med tre andre fyre, den ene var lyshåret selv om han havde huet på og de to andre og Norman var mørkhåret - Normans jakke var blålig, navy eller noget andet mørk, ikke helt sort men noget ubestemmelig farve og på fødderne havde han kæmpe støvler - det havde regnet så alting var mørkegråt og vådt og jeg prøvede at råbe til ham at han skulle passe godt på men der var en forfærdelig vind så mine råb blev ført væk og så var det som om jeg lige så stille blev trukket baglæns i drømmen, som om jeg kom længere og længere væk fra bjerget. Jeg fandt aldrig ud af om de var på vej op af Kilmanjaro, ned af Kilmanjaro eller om det var et helt andet bjerg - men jeg syntes det så ud til at være utrolig hårdt på den der måde hvor man tænker: Nu kan jeg næsten ikke mere..... men det er samtidig forsent at vende om....

Puha jeg håber virkelig ikke jeg skal drømme mere om hverken Norman eller det der skide bjerg i nat, hvis det er sådan man har det når man har en kæreste som laver farlige ting så skal jeg havde en blind revisor kæreste!! Jeg kan ikke rigtig beskrive følelsen jeg havde i drømmen, men det var sådan en slags kulde inde i brystet, en knugende fornemmelse af frygt - men for hvad ved jeg ikke for de faldt ikke og der var ingen store sten på vej ned over dem, så jeg har ingenting at baserer frygten på, ej heller har jeg noget at baserer min drøm på.

Desuden, jeg mener, ved nærmerer eftertanke at Norman 2. September faktisk sagde: Jeg skal gå på Kilmanjaro om én måned..... så ergo hvis det passer og hvis jeg husker korrekt så har han jo været afsted og tilbage igen og så er min drøm jo bare super ubetydelig og mærkelig!!

Men altså, måske de her drømme om Norman kommer fordi jeg selv har tænkt så meget Pilgrimsvandring og selv har tænkt så meget på Sølvruten i Spanien, Via de la Plata.......hmmm måske??!!


 Jeg har forsøgt at sætte et par billeder ind men de bliver af en eller anden grund ved med at vende forkert.......vil prøve at indsætte dem senere når jeg har prøvede at genstarte mit gamle hakkebræt af en Asus Computer!


Okay - pis og møg, jeg ved simpelhen ikke hvorfor dette ene billed bare ikke vil skifte retning når alle de andre vil.....men dette er min elskede McGregory vandretaske med mit elskede El Camino Santiago mærke......og mit Santiago Pilgrimme mærke :) I'm so so ready to walk again!




Her er min elskede grønne kjole som jeg havde på for et par uger siden, HOLD DA OP hvor er der meget overskudsfarve i den........!!



Noget helt andet, i dag var jeg til psykoterapeaut - jeg undlod at fortælle hende om mine mærkelige drømme! - men på vej derned på cykel sagde min ringeklokke en mærkelig lyd, jeg kikkede på den mens jeg cyklede og lagde hånden omkring den og *vupti* så gik den af!!


Min gamle ringklokke...eller resterne af den!

Jeg lagde min defekte ringklokke oven på min taske i cykelkurven, jeg var jo i fuld galop på vej mod byen og når jeg cykler så ligger jeg altså ikke bagerst!! Hader at cykle bag langsomme damer eller ladcykler! Det som var dumt var bare at jeg glemte at bunden i min cykelkurv er af flettet net så da jeg endelig kom frem og ville putte ringklokken i tasken - så jeg senere kunne sætte den på igen med en stjerneskruetrækker - så var alle delene væk.......*argh!!*

Og det er altså ret svært at cykle i København uden en ringkokke, hvis ikke decideret farligt!
Så jeg måtte rive i mit stakkels for og købe en ny - fandt en cykelbutik som var ejet af nogle udlændinge, tænkte at de nok var billigst og for 40 kr fik jeg en ny ring klokke med en krone på! Så nu er min cykel OFFICIELT en prinsessecykel......!


Min nye prinsesse-ringklokke!


Søndags-synd: Til min fødselsdag glemte jeg rent at serverer is for pigerne, så jeg har en liter (nu ½ liter) regnbueis i fryseren som med en skvat chokolade fra tube smager okay........sjovt som isen smagte meget meget bedre da jeg var barn...der spiste jeg altid chokoladedeln som den sidste del


Mine fiske-olie vitaminpiller - Voskne.........var dét ikke en fejl som burde være fundet ved alm. stavekontrol inden der sendes tusindevis af labels til print??? Pinligt nok for firmaet!!

Er lige på facebook og nu har jeg ikke fået fortalt det før, men i sidste uge kommenteret en fyr som var med til radiofestivalen endnu engang på min kjole!!!

Seriøst, hvad fanden sker der??

Ham her fyren, slettede mig fra Facebook da jeg fik job som morgenvært, han mente jeg var elendig til mit job og ham om det og så slettede han mig (uhhhhhhh) som om dét generer mig! Anyway han tilføjet mig til facebook dagen efter radiofestivalen og han er altså næsten lige blevet programchef.......vildt mærkeligt, manden er lille og svært overvægtig og skaldet og ser mærkelig ud og opfører sig nøjagtig som Martin - ham den fede radiochef som nu sms'er mig om om igen (han er dog stoppet nu) de opfører sig som om de aldrig har set en pige før og slet ikke  en med bar ryg.....jeg mener helt klart at en sådan stilling som han besider må indikerer en vis form for respekt og passelig opførelse, det her er jo total grotesk!! Han opfører sig som en liderlig gammel landmand!!! (og dem har jeg mødet et par stykker af)

Nå men nu er jeg på facebook og så skriver han pludselig til mig igen fordi der er en radiostatio i jylland som har jubilærum i weekenden og han ville høre om jeg kom:

Fede Idiot:Ses vi på lørdag?? :).20:33

Mig:Nej tror det desværre ikke, det var ellers planen men jeg er blevet inviteret til La Landia af mine forældre med mine små nevøer.20:34

Fede Idiot:Så må du ned og bade i stedet for at lufte den grønne kjole igen :D.20:35

Mig:Jeg ville så ikke havde taget den grønne kjole på anyway det er en københavner kjole, trode de kunne tåle den i København men det var hårdt så de kan slet slet ikke tåle den i jylland.20:36

Fede Idiot:He he.. Vi bliver så simple, når vi ser en kvinde i sådan en :D.20:39

Mig:Tjae åbenbart - jeg må tage en langærmet højhalset kjole på næste gang så kan det være at jeg får et radiojob i stedet for opmærksomhed på min kjole.20:39

Fede Idiot:Ha ha... Ja det er jo det.... Det mest tækkelige var dine strømpebukser.. Tænk hvis det var bare ben eller selvsiddende strømper :D.


SERIØST, jeg forstår ikke hvad der er der sker.......!!

Det er for pokker bare en grøn silkekjole med vandfald på ryggen som går til lige over knæet!!!!!

Ingen kommentarer: