torsdag den 21. oktober 2010

Mysteryshopper

I dag blev jeg ringed op af en dame fra et Mysteryshopper Bureau som tilbød mig arbejde.......nice! Jeg har - åbenbart søgt jobbet for et par måneder siden og fået afslag, men nu har de så åbenbart ombestemt sig, never the less, jeg kunne slet ikke huske at jeg har søgt, sådan går det når man som jeg har søgt over 100 job siden Februar!

Jeg er allerede mysteryshopper i et andet firma og dét er dæleme skod, eller ikke skod, det betaler bare ikke særlig godt og der er aldrig ret mange jobs at få - jeg har nu booket mig på tre besøg, det ene i morgen og bare for at køre ud til en føtex og lade som om jeg er intersseret i at købe en mobiltelefon med internet adgang får jeg 170 kr........yummi I like!

Jeg skal lave et andet besøg i København på mandag, der skal jeg handle i en tøjbutik, jeg får 100 kr i løn for at gå ind og handle plus at de betaler tøj for 160 kr oven i, dvs. jeg kan købe for 500 kr (men gør det ikke!) og så betaler de 160 kr af det beløb OG giver mig 100 kr i løn........Uhhhhh jeg ELSKER tøj!! :) Eller faktisk så elsker jeg ikke tøj, jeg elsker kjoler og grunden til at jeg elsker tøj er fordi jeg ingen penge har!

I dag har jeg været i min fars firma hele dagen fra kl. 09.00 til kl. 18.00 - jeg har taget en masse billeder men med min mobiltelefon og kablet ligger i København, så billederne kommer senere, men jeg har taget en masse stålhylder ned, gjort dem rene, sat dem op et andet sted og tømt hele min fars depot med ringbind, brochure, messeting osv. og flyttede ud på de der hylder...........HOLD NU FAST hvor var det hårdt at tage de hylder ned! Tør slet ikke tænke på hvor ondt i armene jeg har i morgen!!

Da jeg fik hylderne ned væltede en af de jernsvæller de sad fast i lige ned i mit hoved, jeg har en bule på størrelse med Mount Everes! Av Av Av........men hey, når jeg en gang har fået en jernsvælle i hoved (baghoved) så er jeg meget mere opmærksom når jeg tager jernhylder ned!! (prøver at se det positive i alting.....gad vide hvor længe dét holder?)

Jeg har oprettet en profil på Parmoni.dk, et har jeg vist nævnt før - jeg var liiidt optimistisk de første par dage, altså med at "det kunne jo være...." men nu tænker jeg bare hvad der sker for en voksen mand på 39 år når han vælger at kalde sig for "Nuser" i sit profil navn?? Jeg mener, hvis du er i tvivl om hvad du skal kalde dig selv, så kald dig dog for "Svensknøgle" - "Kaffekande" - "Haderpotteplanter" eller noget andet som ikke associere til en lille hvid hund med en stor sort næse som sover oven på sit hundehus!!!

Hvad F***** sker der lige for det??? Og hvad sker der for at jeg stadig matcher Norman med 62% når jeg har ændet alle mine sættings?

Anyway, jeg finder ikke en gennem en datingside, det er jeg holdt op med at tro på - i mange år var jeg ganske overbevist om at jeg ville finde en derigennem, det er så nemt, let og ligetil men på alle de "gode/kendte" steder er Norman også og dernæst så kan jeg bare mærke at selv om jeg gerne vil have en kæreste så er han/en kæreste lavt prioteret når det kommer til rent fysisk at arbejde for at få en - tanken er skøn, kampen for det er dræbene ergo er jeg single!

Ellers ikke meget at fortælle i dag - jeg har som skrevet KUN arbejdet men det var skønt!

Åhhh jow og så har jeg fået en ny fast læser, det er sjovt at tænke på at der er nogle fremmede mennesker som syntes det er sjovt at læse min blog, selv kan jeg ikke se at min blog er særlig spændene i forhold til så mange andre blogge som jeg surfer rundt og læser på........mange skriver om "noget" feks. en hobby eller et projekt, og det er dét som gør deres blog spændene, jeg skriver jo om ingenting, for jeg har jo ikke rigtig et liv lige i øjeblikket - men det vender forhåbentlig!!

Godnat

Ingen kommentarer: