tirsdag den 19. oktober 2010

Tirsdag i Bondesamfundets Tegn!

I går efter at jeg havde skrevet faldt jeg i søvn på sofaen, jeg nåede kun lige at sove i ca. 20 minutter så kom min yngste lillebror stormende gennem stuen mens han højlydt råbte ting som "Roony til Madrid" - "Chelsea er et taber hold" - "Zlatan Ibrahimovic er kongen" og alle mulige andre foldbold-nørde ting og i hånden viftede han med det nye Fifa 2011 Playstation spil.........jeg blev godt irriteret fordi jeg var træt og min yngste lillebror er utrolig højlydt, nøjagtig som jeg KAN være men som jeg så absolut ikke altid er, men i bund og grund er han som jeg og det er jo meget skønt men arghhhhhhhhhhh ham og hans løben og skrigen og larmen og musik.......

Men i de 20 minutter jeg sov nåede jeg at drømme, jeg drømte lige inden jeg vågnede at jeg sprang på eller op på en farlig mand fra siden af, han havde tilbagetrukken hårgrænse og jeg borede mine negle ind i kinden og halsen på ham mens jeg maste mine tænder ned i panden på ham og bed til af alle kræfter - underbevist vidst jeg at jeg sørgede for DNA materiale til den videre efterforskning ved at bide og kradse ham - noget jeg har loved mig selv et utal af gange at jeg vil gøre hvis det nogensinde sker igen at jeg bliver overfaldt - men jeg vidste og så inde i drømmen og inde i mig selv, at jeg aldrig ville kunne klare mig mod denne her mand, altså fysisk og at det derfor om ganske få sekundter ville komme til at gøre voldssomt ondt når han flippede helt ud på mig og gennem bankede mig.......mærkeligt at dét er det eneste jeg nåede at drømme og det eneste jeg husker, ét billed hvor jeg springer på en mand med tilbagetrukken hårgrænse som lige har voldtaget mig for at sikre mig DNA ......

Det irriterer mig grusomt at jeg drømme så meget dårligt i denne her tid, jeg kan slet ikke se hvor det skulle komme fra?? Sidst jeg drømte sådanne ting i en periode var da jeg blev overfaldt i København i 2005 og fik brækket næsen og flækket kæbebenet af en idiot på stoffer (som blev fanget og fik 8 måneder) Jeg tænker på om det her er et udfald af hvad der skete til festen efter radio festivalen?? Det virker bare lidt overdrevet at jeg skal drømme SÅ meget om det........måske fordi ham den klamme radio chef er rødhåret ligesom han var det dengang`? Måske det er dobbelt flash-back? Who knows......men jeg håber snart det går væk!

I dag har jeg besøgt min gudfar, han er stadig lige gammel og ulækker, han havde fået en ligtorn under den ene tå og ville have fødderne i sæbevand, jeg fandt ud af at han brugte opvaskebaljen til det.........FØJ!! Som om jeg har lyst til at spise af hans tallerkner igen efter at jeg har set hans tær i den balje.........nu tænker du måske at det "bare" er tær - men har du nogensinde set en 85 årig mands tær som har forskellige farver og negle så tykke som bunden på en colaflaske og så skæve og lange som de negle man ser i Guiness Rekordbogen!!!?

Sådan ser de ud og bagefter ville han at jeg skulle tørre dem, OG give ham sokker på - som en anden Svetlana fra Rusland (som mine brødre ville sige)

Jeg kørte ham bagefter til lægen og så i banken og så ville han gerne at vi spiste McDonalds sammen, normalt noget jeg godt kan lide men jeg mister  simpelhen appetitten af folk som spiser grimt og som renser negle med tænderne, slikker højlydt på fingerne og sutter kyllingeben HELT rene.........*arghhhh* og uden at være flabet så syntes jeg det er forkert at gå ind i en bank og fortælle mig at han har hævet 60.000 kr (af mine penge!!!) når jeg end ikke har til næste måneds husleje på 5000 kr........jeg tænker som en gal hvad jeg skal gøre, men ender nok med at må bede mine forældre om penge igen, hvilket jeg har lige så meget lyst til som at brække armen!! Det er SÅ ydmygende at må bede om penge og hjælp på den måde når jeg er 32 år! WTF - det er ikke meningen med livet........eller i hvertfald ikke med mit liv!

:(

Bagefter kørte jeg ud på gården og tog "afsked" med den, når jeg kommer hjem til København skal jeg nok lægge et klip ind af gården - men jeg tror ikke jeg kommer derud mere, på næste tirsdag tinglyser kommunen stedet som ubeboeligt og så går processen jo i gang, med mindre jeg altså kan få den solgt inden men da jeg ikke tror på mirakler eller held så er en konkurs uundgåelig for mit vedkommen, så med mindre jeg skal derud pga. nogle formaliteter, så var i dag sidste dag jeg var på min bondegård........en meget meget syrealistisk og ambivilent følelse!

Jeg har hadet det sted af hele mit hjerte og alligevel så knuer det nu mit hjerte at skille mig af med det........

Da jeg sad i venteværelset hos lægen spurgte lægesekretæren min gudfar: Er dét familie....." henvist til hvem jeg var. Min Gudfar sagde: "Det er hende som har gården..." hvorefter gimpen bag skranken meget sigende løftede det ene øjenbryn og sænkede det andet (ret imponerende når nogen kan gøre det sådan rigtigt, ét op, ét ned) og kikkede mærkeligt på mig - jeg trak mig en smule bagud i sædet, så mit ansigt var udenfor min gudfars synsvinkel og sendte hende et iskoldt nedstirrende blik uden at fortrække en eneste mine, hun forsvandt lynhurtigt ned bag den Bilkablå skranke igen!

Da min gudfar var gået ind, spurgte jeg efter toilettet, da jeg kom tilbage til bænken hvor min uendeligrøde jakke og lækkre Mulberry taske lå (som jeg nu endelige har fået udleveret i defekt stand) sagde lægesekretæren: "Sikke en fin taske du har dér" i sådan et "nååååååeee" tonefald - jeg kikket køligt på hende og sagde: "Ja dét er et levn fra fordums tid, da verden så positiv ud...." trust me sladderkællingen lukkede munden i en pokkers fart! Og jeg er rigtig godt tilfreds med at jeg nu faktisk har givet hende en grund til at sladdre om mig!

Jeg hader sladder og jeg hader bagtaleri, for der er 99% af gangene ikke noget hold i de ting folk siger, men ER der hold i det, ja så snak dog bare løs!! Men alle de gange jeg har været udsat for det hvor det er kommet mig for øre, der har der aldrig været hold i sandheden, måske der kan anes noget korrekt i det som er sagt men det er twistet og drejet så mange gange at tingene kommer helt ud af kontens - feks. sagde hende fede Rikke fra Normans firma, hende hvis næse ligner sprækken på en mås at jeg skulle havde fortalt at "jeg fik Norman til at spise fisk sammen da vi var i USA" underforstået at fordi "jeg" var den "rigtige" pige for ham, så ville manden der hader fisk pludselig gerne spise fisk............

Total langt ude tøse sladder fnidder som jeg hader og egentlig ville være ret ligeglad med, hvis det ikke var fordi Norman blev mega sur på mig fordi jeg havde "sagt sådan" - hvilket jeg jo ikke havde. Sandheden var at vi tog på en kina restaurent med buffet hvor Norman havde været mange gange og hvor det skulle være godt. Vi fik besked på at fylde vores tallerkner og så snart, og jeg mener så snart vores numser rørte stolesædet fløj 10 kinesere over buffen og tømte den med et kæmpe spetakel - på vores tallerkner var der mange forskellige ting, men ideen med en buffe er jo at man nogle gange tager noget man ikke helt ved hvad er, lever og tager noget nyt i næste runde - anyway Norman havde taget et stykke sushi tror jeg faktisk det var, han trode ikke der var fisk inden i og da dette var før jeg lærte at spise sushi anede jeg ikke noget om hvad det var, han tog det i munden og så helt forkert ud og sank det mens han skyllet efter med en halv øl.......dét var hvad jeg fortalte, aldrig dét andet og det jeg fortalte blev fortalt under stor morskab til en masse andre piger der fortalte om sjove ting fra nogle af deres "dates" de havde været på - så det var faktisk ret uskyldigt men ja, ting bliver twistet og drejet og der er til sidst hverken hoved eller hale i tingene og sådan er det på landet hvor min gård ligger.........snart ex-gård. Meget mærkeligt. Både det med gården og det med sladder.

I nat lover metrologerne at den første sne kommer - jeg tænkte ét split sekundt da jeg hørte det at jeg ville sende en sms til Norman i Spanien om at jeg håbede han kunne holde varmen når vi nu fik den første lækkre sne......han praler altid med varmen og jeg er bare aldrig misundelig, jeg elsker nemlig Danmark med alt hvad her findes og føler at han går glip af noget ved at misse den første sne........men jeg slog det heldigvis hurtigt ud af hoved igen!! Puha for det!

Noget helt helt andet! Jeg har fået min menstruation igen!! Mystisk! Virkelig mystisk.......mon det er fordi jeg løber at den pludselig ser sit snit til at komme to måneder i træk?? Eller er det fordi jeg fik skræmt tre mænd inkl. Norman væk på to måneder ved at sige at jeg ikke kunne få børn og så *vupti* tænkte min krop at nu når de ikke længere står på listen over potentielle fædre, så vil den (min krop) pludselig gerne have muligheden for at få børn??

Jeg ved ikke hvad grunden er, men det bliver da lidt sjovt at fortælle min læge om det når jeg engang skal til læge igen......han tror jo ikke på at jeg kan få børn naturligt....I just looooooooove to prove people wrong!!

Og så er det vist sengetid for mig

Ingen kommentarer: