tirsdag den 12. oktober 2010

En Solskinsdag i København

Solen brager frem i dag som om den har glemt at det er efterår!! Og hvor er det skønt!

Jeg har løbet herfra og op til Frederiksberg Have, en rute rundt inde i haven og så tilbage igen - alt i alt ca. 3,8 km - jeg er virkelig ved at falde af på den! Men jeg siger til mig selv at det er bedre at jeg kommer ud og løber lidt end slet ikke at komme afsted!

Jeg har igen i dag haft pilgrimsvandring på min hjerne - altså virkelig på min hjerne!!
Fik jeg nævnt at jeg i går fandt denne her vildt gode hjemmeside, godt nok på spansk men som fortæller om alle overnatninger på alle ruter i hele Spanien??

Alle Caminoer inkl. overnatninger i Spanien!

Den er super god og rigtig brugbar........jeg er så meget allerede afsted i mine tanker!

I nat drømte jeg dog noget mærkeligt, havde troet at jeg ville drømme om min pilgrimsvandring eller noget andet skønt men i stedet for drømte jeg om at jeg hackede Normans computer.......!!
Fedt at vide at jeg er kriminel i mine drømme!!

GODT det KUN er en drøm og at Norman ikke ved at jeg drømmer kriminelle drømme med ham i den!

Drømmen gik på at han sad bagved sin bil og hele hans computer som havde en kæmpe skærm stod i baggagerummet på hans store hvide bil - hele bagagerummet var med sort indtræk selv om jeg aldrig har set bilen indeni, så var den sort i drømmen, altså bagagerummet.
Pludselig gik Norman og jeg havde denne her fornemmelse af at han ikke ville mig eller gad mig eller hmmm ja det var en følelse af at han ikke vidste jeg var der og at han ikke ønskede at jeg var der - ret ubehageligt egentlig - men han gik og sjovt nok så vidste jeg i min drøm at han gik fordi han skulle op og bestige et bjerg......

Det som jeg tænker her er at Norman fortalte mig da vi var på cafe, at han skulle gå på Kilmanjaro men han sagde ikke nogen dato eller hvornår men i drømme er jeg helt fuldt og fast overbevist om at han gik fra bilen fordi han skulle op og afsted mod det bjerg....

Han lod baggagerummet på bilen stå åben og låste heller ik sin computer så jeg strøg hen til den og forsøgte at finde hans msn (af alle ting!!) og i mine tanker vidste jeg at jeg ønskede at blive venner med ham på msn så vi kunne chatte ligesom vi gjore i "gamle dage" men da jeg også vidste at Norman ikke ville være venner med mig, så skulle jeg gøre det hemmeligt........hvordan det er muligt at gøre det hemmeligt fortalte drømmen mig ikke noget om, ej heller ved jeg hvordan det er muligt at være venner med en som ikke vil være venner med dig.........

Men i drømme kan mange ting jo ske og nu tænker jeg på om Norman lige i dette øjeblik er på vej til Kilmanjaro eller om han er ved at pakke osv........jeg overvejet stærkt at skrive en sms til ham meeen da han allerede syntes jeg er kegle dum og mærkelig så er der ligesom ikke behov for at smide mere benzin på dét bål ved at skrive: Jeg drømte om dig i nat........jeg kan allerede SE hvordan det vil lyde og hvordan han vil tænke så jeg var klog nok til kun at beskrive min drøm herinde.....!!

Jeg vil prøve at minde mig selv om at jeg skal ud og gå noget mere selv hvis jeg ikke har lyst til at løbe så skal jeg gå - det er jo skønt udenfor og jeg har en rigtig god vinterjakke - 7-9-13 hvor er jeg glad for at jeg for 3 år siden brugte rigtig rigtig mange penge på at købe en sort lang klassisk dunjakke fra Monclair.......den var pebert og havde jeg ikke haft min designer søster med så havde jeg aldrig købt den, men i dag er jeg oven ud lykkelig for den - jeg har aldrig frosset i den!!

Nu vil jeg sætte mig over i sofaen med en god sandwich - fik jo handled ind i går - og kikke lidt på det der coaching stuff......

Ingen kommentarer: