fredag den 1. oktober 2010

Frisør!

I dag har jeg været ved frisør for første gang siden August 2009 - og dét var tiltrængt! Min rigtige hårfarve er rødblond men pokker stå i om jeg vil være rødhåret!!!

Så jeg får altid brune striber/highlights i, inde fra bunden og ud så mit hår ser mere brunblondt ud end rødblond. Mine mishår er også meget lyse og når jeg sidder på toilettet og kikker ned så kan jeg godt se at de er mere rødlige og blonde end brune og sorte - men hey som Annabell siger: I det mindste er der ingen fare for at du nogensinde får en sort russer-kusse!!

Aiiiiii!! Bare ordet "russer-kusse" kan få mig til at dø - så min mis's farve er nogetjeg gerne lever med når tanken falder på hvad alternativet kunne være! MEN, jeg behøver ikke leve med at være rødblond så nu er jeg igen brunblond med 5 centimeter kortere hår, så nu når mit hår ca. ned til albuerne, vel og mærke når det er vådt og friseret glat, så snart det er tørt så krøller det op i én million små krøller som pga. tyngden bliver til aflange krøller også kendt fra H.C. Andersens eventyr som slangekrøller........"århhhhhhhhhhhhhhhhh" = arghhhhhhhhhh!

Jeg elsker krøller men hader slangekrøller, men hey heller slangekrøller end glat hår! Med krøller kan jeg selv bestemme om jeg vil være glathåret eller have krus, jeg kan lave den største afro, jeg kan lave Barbie hår og sovekammer hår bare ved at køre fingerne igennem håret - så jeg klager bestemt ikke - mit hår er faktisk det som er pænest på mig, hvis jeg selv skal sige det og dét skal jeg jo - for det er MIN blog! :)

Jeg overvejet at få farved mine øjenbryn også men tænke at jeg heller måtte spare, de er meget mørke fra naturens side og jeg plejer at få dem lysnet - men frisøren syntes at det så så dejligt "kontrastfyldt" ud i forhold til min hårfarve at mine øjenbryn er mørke - her er der i hvertfald tale om øjenbryn der rammer ansigtet ind og som omkranser mine øjne!! hihi

De hårprodukter som frisøren bruger dufter af USA.......ja grin bare, men duften i mit hår er en duft jeg kun ellers kan genkende fra da jeg boede i USA. På badeværelset har jeg en shampoo som mor fik hos en frisør og som hun syntes er forfærdelig, det er den faktisk også men jeg tog den med herover fordi den for mig duftede af USA.......det er en shampoo fra hmmm Mitchell noget (hvid og blå) og den lugter af kokus men på en bestemt amerikaner måde...svært at forklare men uhmmmmmm it brings me home!

Sidder lige og ser "Sommer i Sunny Beach" uden lyd (der var NCIS før) og der er en pige i programmet som hedder Maj, hun har næsten hår som jeg, bare meget kortere og så har hun en elendig tøjstil, hold da op.....!! Men hun er også ung, så hun er vel undskyldt lidt....?

Tidligere talte jeg med Ayal på Facebook chatten, han syntes mærkeligt nok at vi har god sex.......øhhhhhhh var ligesom ALT jeg kunne sige til dét!! Men han er i Danmark igen på onsdag og vil gerne mødes og Peter fra Sønderjylland vil gerne mødes på mandag så hmmm ja der er sex i sigt men jeg er bare ikke særlig pjatted med nogen af fyrene - Ayal er FRÆK og SMUK men sexen er ja dårlig mildt sagt og jeg kan ikke hitte ud af hvorfor, Sønderjyden er bare TYND men hey, han har lyse krøller!

I morgen er der Radiodays i DGI byen og hold nu kæft hvor jeg glææææææææder mig!!! Altså helt abnormt enormt meget - så jeg skal snart sove for jeg skal op kl. 06.00 og i bad osv og være der kl 08.00 til morgenmad - yes yes yes!

Med mit nye hår.....!


P.S: Jeg har nu laved en profil på den nye datingside Parmoni.dk - ene og alene fordi den er gratis - jeg har brug for flere udgifter som jeg har brug for en brækket arm! Så anyway, man kan tage en masse test - som er mere eller mindre ligegyldige, de burde bruge ennagrammet til at matche folk med men jeg fik laved min match og så kunne jeg søge på fyre som havde samme meninger/interesser som jeg........hvem tror du var den eneste jeg passede sammen med 74%??

Norman!!!

Right - den side er smæk fyldt med fejl - vi passer slet ikke sammen!!


GODNAT!

Ingen kommentarer: