mandag den 11. oktober 2010

Den Første Nattefrost

I nat har der været nattefrost her i København, eller i hvertfald her hvor jeg bor, der var is/rim på cyklerne udenfor og jeg stod først op kl. 08.16 og kikkede først ud da jeg læste om det på nettet - så nu er vinteren endelig på vej! :)

Yes Yes Yes - jeg er nok et af de få få mennesker der faktisk godt kan lide vinteren! Jeg kan bestemt også godt lide sommeren, men jeg bryder mig ikke om ekstrem varme, lunt ja, shorts og t-shirts vejr ja men ikke de der 30+ grader, det fik jeg nok af da jeg boede i Texas hvor der til tider var op til 50 grader!!!

Det sjove er at jeg slet ikke fryser når jeg sover om natten med vinduet åbent, jeg tænker først at det er vinter vinter når det er SÅ koldt i soveværelset at jeg ikke kan holde mig varm med min moskusandedunsdyne og mormors gamle lilla sengetæppe - og de dage er der ganske få af!

Sjovt nok er jeg en værre frossenpind men jeg kan nemt sove med åbent vindue og dynen over iført trusser og en t-shirt, stå op, gå i bad og så gå ind i soveværelset og tag tøj på, føntørre hår osv. mens vinduet er åbent uden at fryse - det er først midt på dagen at mit termometer går i stykker og så virker det ikke indtil jeg skal sove.........meget mystisk....

Jeg skrev ret meget lørdag aften som forsvandt så måske jeg skriver ting to gange, for jeg kan ikke helt huske hvad der forsvandt og hvad der blev.

Jeg havde booket en vasketid lørdag eftermiddag fra 18-20 trode jeg, det viser sig at jeg har sat klodsen forkert og dermed booket en tid fra 16-18, da jeg så kommer ned kl. 17.14 og ser at ingen vasker så tænker jeg Yes.... jeg har mega god tid til at vaske så jeg sætter kogevask over og en anden vask - jeg havde kun tre vask i alt men en kogevask tager tid og jeg elsker at vaske men jeg elsker også at have god tid så jeg kan få lagt tingene sammen, strøget osv og det var planen at min lørdag aften skulle gå med det. Måske en død syg ting for nogen men en super skøn ting for mig, jeg elsker virkelig at nusse med sådanne huslige ting, det er virkelig en tilfredsstillelse for mig, en ting jeg vil forsætte med i mit liv uanset om jeg får en mand eller ej, mange tror jeg gør det fordi "andre så syntes du er helt unik" men hør lige her, hvis en person gør noget uden lysten er involveret bare for at andre skal syntes man er "cool" og "unik" så er det jo ikke noget man kan holde ud at gøre år efter år .......

Lysten driver værket og jeg har strøget siden jeg fik mit første lille røde strygebræt med en blå elefant på - jeg har det stadig i en kuffert et sted. Der fulgte også et lille sort strygejern med en ledning som i enden havde en sugekop jeg kunne sætte på vægen og så stod jeg ved siden af mor og mormor og strøg - og jeg tror noget af det fede ved det hele var at min lillesøster som ellers fik ret meget opmærksomhed, var alt for lille til at være i nærheden af de her varme strygejern, så hun var i kravlegården og jeg husker at jeg syntes det var sååååå skønt at få lov til at stå der og stryge lommetørklæder!!! (som jo så i teorien ikke blev strøget fordi der ikke var varme i mit plastik strygejern!)

Jeg kan huske at jeg købte mit første strygebræt som 17 årig og fik mit eget strygejern som 18 årig og i dag har jeg et fedt strygebræt (luksus udgave) fra Marie Soll med røde og sorte blomster på et hvid betræk, dejlig bræt og i god højde og for et par år siden købte jeg så et nyt strygejern med 4 meter lang ledning i lyserød/pink fra Idéline, selv ledningen er pink! Modellen hedder Ultragliss og har keramisk bund osv.

Jeg ELSKER mit strygebræt og mit strygejern!!!

Hver gang jeg har brugt det så tømmer jeg dyser og strygejernet for vand så der ikke kommer kalklejringer i strygejernet, det har jeg læst forlænger levetiden og når det er helt koldt igen så pakker jeg det fint ned i æsken igen og sætter det ind i skabet........!!

Nå men altså jeg fik sat min vask i gang på et tidspunkt hvor tiden åbenbart var næsten gået for min vask og dermed kom jeg til at gå ind i en andens vask, men jeg vidste det simpelhen ikke, det var en fejl men da jeg så kommer ned i kælderen så står der en kæmpe usoigneret kvinde og er mega sur! Hun har simpelhen cuttet strømmen til vaskemaskinerne og hevet alt mit sjaskvåde, ikke renvasked tøj ud på GULVET!! Mit elskede gamle sengetøj, mine TRUSSER, mine håndklæder.....alt lå og sejlet på et beskidt kældergulv.....nice din dumme sæk!!!

SELVFØLGELIG må jeg ikke tage hendes vasketid, men slap nu af, det var en fejl og desuden så ser jeg sådan på det, alle de gange jeg har været sød og ladet andre vaske færdig når de var inde i min vasketid, så oplever jeg en storm fra en sur ko fordi jeg én gang i hele min historik af vasketider kommer til at gå ind i hendes vasketid???!!!!

Fuck det, jeg sætter nu også en vaskemaskine og en tørretumbler på MIN ønskeseddel over ting der SKAL være i min fremtidige drømme lejlighed!!

Som prikken over i'et så havde jeg ikke mere vaskemiddel, jeg havde tænkt at nu kunne jeg lige vaske de her tre vaske og så, som mor siger, skubbe udgifterne foran mig til når jeg skal vaske om ca. 2 uger igen.....så hele weekenden har jeg haft helt sjask vådt tøj liggende i sorte sække ude på badeværelset fordi hele weekenden var booket op af folk som skulle vaske og først nu kan jeg komme til at vaske mit tøj - og fordi jeg ikke fik købt mit vaskemiddel fra Neutral på tilbud måtte jeg af med 69 kroner........men lige nu skal jeg bare rede mit elskede tøj og har beslutted at vaske det hele to gange så jeg er sikker på at det er rent!!

Fy føj for en dum grim ondskabsfuld KO!!

Jeg fik en kæmpe smørre om at hun havde to børn og alt muligt - so fucking what, det er en fejl, du kunne bare havde ladet mine maskiner køre færdigt og SÅ vasked dit eget, jeg har jo sagt undskyld og det var virkelig oprigtigt ikke min mening at tage din tid.......

Nå søndag var Lita og jeg på cafe på Istegade, det var super hyggeligt og hun var god igen efter at jeg aflyste fredag, jeg har også sagt undskyld helt oprigtigt, så det var dejligt at luften var clearet.

Lita fortalte at hendes kæreste gennem næsten hmm 2 år havde overrasket hende meget den anden dag da de havde haft sex, lige pludselig og uden at det var noget det havde talt om så havde han stukket det første led af sin pegefinger op numsen på hende - jeg var flad af grin da hun fortalte med iver i stemmen - det havde været såååååååååå godt og nu tænker hun hele tiden når de har sex om han ikke snart vil gøre det igen, men sagen er den at hendes kæreste ikke er særlig numse intersseret og ikke syntes at analsex lyder spændene, han fik bare lige pludselig lyst til det......*griner*

Lita har én gang haft et one night stand som "ved en fejl" kom til at tage hende i numsen - som OM man kan kan komme til dét ved en fejl!! Anyway, det har gjort at hun i alt den tid jeg har kendt hende (ca. 4½ år) har syntes at analsex og noget i numsen er lig med smerte - jeg er jo den store fortaler for analsex fordi jeg ved det kan være godt (med alle mulige andre end Ayal!!!) så at høre Lita fortælle om hvor skøøønt det var og hvor meget hun bare kom og kom fik mig til at knække helt sammen af grin - jeg tror manden ved vores nabobord på cafeen fik en masse gratis pornosnak med hjem, han flyttede flere gange nervøst på sig, hvilket bare fik mig til at le endnu mere da vi blev opmærksomme på det!

Jeg har i weekenden oprettet en sag på Forbrugerklagenævnet mod Mulberry i Århus, jeg gider simpelhen ikke finde mig i at de bare sylter mig - jeg har hverken min dyre elskede taske ELLER pengene for tasken....!!!

Jeg har nada, ingenting.............!!

Dét kan man da ikke! Jeg vil have min taske igen hvis de ikke kan lave den og hvis de ikke vil give mig mine penge igen ja så må jeg køre en sag gennem forbrugerstyrelsen. For mig er det en win win situation, vinder jeg får jeg mine penge igen og kan købe en ny taske et andet sted. Taber jeg så får jeg min gamle taske igen og så kan jeg selv finde en lynlås og få den udskiftet hos en skrædder - jeg nægter simpelhen at tro at det kan være så svært at skifte en latterlig lynlås!!

Og imens de har min elskede taske så går jeg rundt med en tarvelig grim taske som er mange år gammel og gået i flere af syningerne - jeg har ikke råd til at købe en ny pæn en og jeg ønsker desuden heller ikke at købe en ny pæn en, jeg vil have netop dén taske som jeg har købt fordi jeg virkelig gerne ville have den!! Og når jeg så ringer og rykker for min taske så ringer de ikke engang tilbage.........hold nu op hvor dårlig stil og service!

Og om lidt så går jeg op på posthuset og sender et rekomenderet brev til dem hvor i det får én uge til at lave min taske og retunerer den, eller indsætte pengene på min konto eller at sende den defekte taske tilbage til mig, uanset hvad så kør jeg det tunge skyts i stilling nu - ikke at jeg overhoved har lyst eller orker men jeg har ligesom ikke noget valg!

Jeg har alt for mange problemer i mit liv lige nu til at jeg behøver bekymre mig om en taske men det er altså 8250 kr vi taler om her!!

Ingen kommentarer: