mandag den 4. oktober 2010

"Morgen" Løbetur i Frederiksberg Have

Her til "morgen" (kl. 09.23) sad jeg på min brune prinsessecykel med kurs mod Frederiksberg Have, hvor jeg løb 1 km på 9,12 minutter og det var næsten hele vejen i modvind eller med kraftig sidevind, så jeg ved faktisk ikke hvor godt det var eller er - men hårdt, dét var det!!

Jeg satte uret til 08.30 men slukkede det da det ringede, i sidste uge var jeg inde hos min psykoterapeaut, det glemte jeg vist at fortælle om? Anyway, lang historie kort, hun har selv tilbudt mig 10 gange gratis hos hende mod at jeg skriver en tekst hun kan lægge på sin hjemmeside, så det var utrolig sødt af hende - jeg tror det her er min hmm 4 eller 5 gang - jeg kan simpelhen ikke huske det.

Men da jeg var derinde sidst sagde hun at det var som om jeg altid var på vej et sted hen, som om jeg aldrig rigtig slappede af og måske hun har ret, for jeg ved stadig ikke hvor man går hen når man giver op? Hvad skal jeg gøre i livet hvis jeg ikke skal kæmpe? Skal jeg bare sidde?

Jeg får tit "stress" eller "kriller" i kroppen hvis jeg bare sidder og laver ingenting, så jeg prøver hele tiden at skrive ting ned jeg skal huske, så jeg har en liste at gå efter, en to do liste men det gør også at jeg så får stress hvis jeg ikke når tingene......anyway fra sidste uge af begyndte jeg med ikke at skrive så mange ting ned og jeg lod være med at sætte vækkeuret og hvor mærkeligt det så end lyder i mine egne øre så er det som om jeg har fået en indre ro i mit sind og skønt jeg sov helt til kl. 12 nogle dage i sidste uge så må det have været fordi min krop trængte til at sove uforstyrret, for i dag der vågnede jeg kl. 06.10 og tænkte at det var for tidligt og at uret jo ville ringe så jeg kunne komme op og løbe og da det så ringede lå jeg bare og sumpede inde i sengen og nød varmen under dynen og den kolde luft i soveværelset (sover altid med to vinduer åbne hele året rundt) og SÅ stod jeg op.....og det føltes godt at komme ud og løbe selv om jeg virkelig ikke er særlig meget i hopla til at løbe.

Men jeg tænkte at oven på weekenden så var det vigtigt at komme igang igen og ikke hænge mig alt for meget i hvad der skete, ingen skal knække mig!

I aften har jeg egentlig en sex-date med Sønderjyden og af en eller anden grund har jeg også fået laved en med Ayal på onsdag men som tingene er nu, så har jeg nul lyst til at bolle, jeg vil gerne være sammen med en mand men ikke for sex. Lige nu har jeg virkelig lyst til at kravle helt ind i favnen på en mand som så indtil jeg ikke orker mere, bare vil holde om mig og være dér hvor han er og være dét han er, en stærk beskyttende mand.

Men sådanne mænd findes ikke, i hvertfald ikke i min verden - og hverken Sønderjyden eller Ayal kan bruges til det. Sønderjyden er alt for mager og drenget og Ayal, ja han har kroppen men han er bare mærkelig, jeg bryder mig slet ikke om at jeg ikke ved hvor jeg har ham....

Sidder stadig og tænker på ham radiofyren fra London, har lyst til at skrive til ham på facebook, jeg er ikke "venner" med ham derinde men jeg kunne sagtens skrive til ham alligevel men igen, han kunne jo også skrive hvis han var intersseret i at tale og når han så ikke gør det, så er det nok fordi han ikke er intersseret.....

Eller?

Nå men ude af øje snart ude af sind, jeg har godt nok tænkt på ham over de sidste par år men ikke sådan enormt meget, tror bare det var fordi jeg så ham igen at han nu er så "ny" i mine tanker - håber han snart forsvinder igen!! Men lækker, dét var han godt nok!

Da jeg var oppe og løbe bemærket jeg noget som jeg før har tænkt over men ikke kunnet finde en konklution på, så here goes. Til min fødselsdagsfest fik jeg af pigerne et par løbe tights som jeg virkelig skulle tage tilløb til at tage på!! Er du færdig, ALT ses jo med de bukser på og jeg plejer altså ikke og gå og flashe min krop - og nej jeg syntes ikke jeg flashede min krop i lørdags i min grønne kjole, jeg syntes derimod den var flot og en smule fræk men ikke flashing agtig - nå men dérfor, pga. løbetightsene så løber jeg i g-string. Går også altid kun i g-string men jeg plejet når jeg stod op og tog ud og løb bare at løbe i mine sove trusser som er grå eller røde bomuldstrusser i str. 44 - jeg bruger normalt kun str. 40 men jeg hader når noget strammer og da trusserne er af bomuld og dermed i risikozonen for at krympe så købte jeg str. 44 og de er dejlige store, nullret i stoffet og total anti-sexy men hey, det er også bare mine sove trusser!

Men da jeg fik de tights så røg mormor-hylerne ned i skuffen og g-stringen kom på. Nogle dage når jeg har løbet så har det været som om mine trusser skavet, ja grin du bare men det var som om de skavet på indersiden af missen, liiige dér hvor missen starter.....meget mærkeligt og jeg har kikket og kikket på min mis for at se hvad det kunne være og jeg har bare ikke kunnet se noget - det er ingenting, ingen sår, ingen bumser, ingen "noget" som kunne gøre at det gjore sådan lidt ondt men ikke rigtig ondt - og det skal altså ikke forståes på den måde at jeg bare såååå tit har både sår og bumser på missen! Min mis er prima flot, fin og meget ren og ser altså ikke spor ussel ud, men når noget gør ondt så må man nødvendigvis tjekke hvad det kan være ikk?

I dag kom samme følese så og jeg har altså virkelig spekuleret på hvad det kunne være og så *bang* så slog det mig hvad det er!

Mine trusser skaver på missen når jeg har haft den barberet på den frække måde!!!

Normalt så tager jeg bare bunden af missen, vra revnens start og om til mellemkødet - dét er altid glat og så siderne og det er mere for min egen skyld end for andres, men når jeg så skal være fin fin = fræk så plejer jeg at tage samme rutine, måsen og lidt ud på siderne af lårene på indersiden - okay okay igen kan jeg ligesom godt høre hvor skummelet det KAN lyde at jeg har mis hår på indersiden af lårene, dét har jeg altså ikke!!

Men helt oppe ved missen, der sidder bare mange små lyse hår og dét syntes jeg ikke er særlig charming så dem plejer jeg i ny og næ at fjerne og det gjore jeg i lørdags og nu hvor hårene så er ved at komme lidt ud igen, så er det selvfølgelig det som skaver og kradser mod trusserne som jo bliver presset mere op i missen end ellers da jeg har de der super stramme løbe tights på.......Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

Virkelig en øjenåbner for mig og fra nu af vil jeg så aldrig mere fjerne de små hår for det er virkelig irriterende at have den der følelse af at noget skaver og gør lidt ondt men at det er svært at sætte fingeren på hvad det er - nu ved jeg det og nu sker det ikke igen!

Ingen kommentarer: