lørdag den 23. oktober 2010

Start: Jylland - Slut: København

Puha hvor en dag........

Jeg stod op og gik i bad omkring kl. 8 - barberede mine ben, skrubbet missen (tiltrængt efter en ultra kort éndags menstruationsperiode!) og bagefter fik missen også lige en tur med ladyshaveren og med alt unødig (i min verden) kropsbehåring fjernet (armhulerne er en selvfølge, de ryger hver morgen og sådan har det været siden jeg boede i USA som 16 årig) og håret vasket og føntørret til store luftige krøller følte jeg mig faktisk ganske hot, så jeg hoppede i tøjet og kørte ud og mysteryshoppet - nice med lidt penge!!

Selvfølgelig eller ikke selvfølgelig men det skete, altså at jeg glemte det kort jeg havde printed ud og dermed kørt jeg ligesom på må og få og lidt i blinde, vidste cirka hvor jeg skulle hen men cirka er bare ikke nok når man ikke er sikker........så jeg ringede til min exkæreste Uffe som bor lige i området, det er fra dengang jeg kom sammen med ham at jeg vidste "cirka" hvor det var - og jeg slog op med ham i hmmm (tænker) 1998!!

Anyway, jeg fandt Føtex i Holme til sidst og fik laved mit mysteryshopper besøg - da jeg kom hjem igen hoppede jeg i arbejdstøjet og kørte ned og hjalp til i firmaet igen, denne gang skulle de gamle arkivskabe fra Hr. Overgaards tid rykkes ned - det ordnede min ældste lillebror og jeg med en kæmpe hammer, dvs. det var ham som svingede den og mig som løftede de smadrede låger ud i traileren - og inden jeg uploader billederne vil jeg allerede sige at Ja jeg kender mange som ville ønske de havde sådanne skabe men nu ER de altså smidt væk!!

(Håber aldrig Lita ser disse billeder, hun tilgiver mig ikke - hun elsker sådan noget "bras" som disse skabe og deres design er i min verden!)

1 kommentar:

Gadedrengen sagde ...

Du trænger hvis til noget pik