lørdag den 9. oktober 2010

Alene En Lørdag Aften

Og dét er faktisk helt okay!

Jeg meldte afbud i går til at tage på fodboldts druk med pigerne, ja de blev sure, faktisk ret sure og jeg fik også ret dårlig samvittighed og ja det var også ret sent at melde fra men jeg kunne simpelhen ikke holde gejsten alene - jeg må ikke komme hjem og sidde fra kl. 16 til 20 for SÅ at gå ud og give den gas.......hvorfor er det at ingen gider mødes mere kl. 18?

Da jeg var yngre galdt det om at drikke så snart vi fik fri, jo før jo bedre og vi startede altid på nogle rigtig tarvelige steder og endte så på vores stam disko, Buddy Holly ..... men i dag skal alle bare liiige hjem og i bad og spise med kæresten og gøre sig klar i en evighed og for dem er det jo okay for de er ikke alene, de tager fra deres sociale arbejdsplads til deres sociale hjem og så videre til socaliteter i byen  - jeg tager fra non socialt til non socialt til at være socialt og selv om det måske lyder total blankt og langt ude, så er det hårdt at mande sig selv op til at være social når man som jeg er alene 80% af tiden!!

Men jeg meldte fra og gik tidligt i seng og sov helt til kl. 10 i dag.....

Jeg har fået sat alt mit radio gear op (Mikrofon, m-boks, speaker boks mv.) og er nu ved at være klar til at speake nogle speaks jeg har loved Jonas at lave - han tror der er penge i det, jeg tror at der er nul kroner i det og kan slet ikke samle mig til det......

Har lige været i 7/11 - shame on me!! - men jeg "nåede" (gad ikke) at gå i Netto eller et andet sted mens de havde åbent og nu havde jeg pludselig en kæmpe lyst til øl så jeg købte 3 tuborg, en lille cola light og to stykker chokolade og nu er jeg ved at lave en eller anden risret fra Knorr som egentlig smager ret godt fordi der er så mange krydderier i, jeg har puttet 1½ kg. oksekød i fordi jeg altid syntes der er for lidt kød i min mad og så var det desuden hvad jeg havde i fryseren.....

I går gjore jeg noget rigtig dumt - altså noget VIRKELG DUMT!! Måske du kan gætte hvad det var jeg gjore??

Jeg ringede til Norman.......
 - og det var ikke fra hemmeligt nummer...

FLOT FLOT FLOT BRAVO BRAVO!

Jeg læste i går fredag en bog om Ennagrammet og personlighedstyper og den var faktisk så interssant at jeg overvejet at købe bogen - mig og bøger.....*suk*....... anyway, der stod bla. under Type 6 som er det jeg er, at en 6'er (nu skal jeg se om jeg kan formulerer det korrekt) var en type der søgte støtte og stabilitet og sikkerhed i andre mennesker og fandt en 6'er først én person som de følte gav dem det/denne følelse, så gjore de alt for at holde fast i den person fordi det fik dem til at føle sig tryg.......

Det er jo netop sådan jeg har det med Norman, jeg beundre ham så meget, jeg syntes han er så sej og det syntes jeg lige siden første gang jeg talte med ham - jeg syntes at han er en meget unik person (men desværre også en meget arrogant og dårlig opdraget person) og jeg elsker at han er så selvsikker - selv om jeg syntes der er en hårfin grænse mellem det at være selvsikker og så være selvfed, den grænse har Norman for længst overskredet. Han opføre sig ofte ufint.

Der stod også i denne Ennagram bog at en 6'er ofte hang fast i ting længe efter at alle andre havde givet op, fordi en 6'er er super loyal, ærlig og altid tænker på andres følelser før sine egne følelser.......det er også rigtig, feks. med gården og med Kunstmaleren og med så mange andre ting. Jeg nægter pure at give op fordi det er som en falliterklæring.........selv om min gudfader er en gammel pervers idiot som ingen vil savne den dag han er død, så har jeg det virkelig skidt med at må give afkald på hans barndomshjem, faktisk fylder det at såre ham mere end tanken om at jeg er på konkursens støvede grå vej!!

Og når jeg tager de andre briller på og kikker på min selv udefra så kan jeg jo godt se hvor syret og helt ude i hampen det er at jeg sætter andre så meget før mig selv!!! Hvad sker der lige for at jeg bruger krudt på at tænke over hvad min gudfader som snart (forhåbentlig) dør i en alder af 83 tænker om mig og gården??

Burde jeg ikke tænke over hvordan jeg bedst klare at leve resten af de 30/60 år jeg har tilbage af mit eget liv bedst muligt??

Burde jeg ikke tænke at Norman mister en masse godt i livet ved ikke at kende mig bedre? At det faktisk er synd for ham at han lever sådan et overfladisk liv, med piger i midt 20'erne som danser rundt foran hans oplyste spa i bikini og åler sig i fuldskab? Det er meget muligt at det er en drengedrøm jeg beskriver dér, og at det er Normans virkelighed, men jeg tænker at når man som Norman snart rammer 40, er der så ikke andre ting i livet som trækker, eller burde der ikke være andre ting som trak? Ægte værdier?

Som Norman engang sagde til mig: Tror du også at alle pigerne ville flokkes omkring mig hvis jeg var HT Buschauffør? Og nej Kære Norman, dét tror jeg ikke!

Hvor meget jeg af hele mit hjerte gerne ville sige ja til dét spørgsmål og støtte dig (Norman) i at din tvivl er ubegrundet så tror jeg bare ikke ret mange piger ville finde dig drøn charmerende.......du er lidt for tyk, lidt for kort og lidt for uopdragen til at du ville score så meget hvis du bare var chauffør - men!

Men, hvis du bare var en chauffør og stadig var dig selv inden i og var ægte og ærlig som jeg TROR du var, da jeg mødte dig, ja så ville du nemt kunne score rigtig mange piger men det ville sikkert være de mere ægte piger, dem som var hos dig for ægteheden og ikke dem som var/er hos dig for det dine penge kan købe.

Personligt så siger jeg som Madonna:

"Money can't buy happiness but at least you can afford to rent it for the evening"

So so true men efter at ha ramt bunden med økonomisk usikkerhed, så ved jeg nu at penge er skønne, don't get me wrong, men jeg er ikk ude efter at blive millionær igen -  for som Madonna siger "money can't buy happieness...." - jeg er kun og ene og alene ude efter at få min økonomi på ret køl og få en bolig jeg ejer, en ny bil og penge nok til at jeg kan rejse måske én gang om året, eller hvis det er for meget så én gang hvert andet år, dét burde jeg kunne tjene penge nok til  - hvis jeg bare kunne få et job.








Århhhhhhhhhhh PIS - havde skrevet så meget mere men af en eller anden grund var det ikke gemt som kladde og da jeg ville udgive gik siden i koks og ja, nu er det væk - det hele er væk.....................gider ikke skrive mere, er sur nu!

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Deirdre Ann.

En virkelige velbeskrevet, og egentlig også rørende skrevet. Bliver sgu halvtrist dine vegne. Du lyder som en super réel person, som nok skal komme helskindet igennem det hele. Men hvis jeg skal give dig et godt råd. Pas på med at begrave dig inde i din lejlighed og lukke verden. Før du ved det, har verden lukket DIG ude.

Sømanden.

Anonym sagde ...

Ps nåede desværre ikke at læse korrektur på det jeg skrev, og kan se at indlægget er fyldt med formuleringsfejl, samt tastefejl.

Sømanden.

Deirdre-Ann sagde ...

Korrekturlæsning? Jeg har først lige fundet stavekontrol-knappen så no worries!
Og tak for din kommentar, ved ikke om jeg er enig men tak for den alligevel :)