torsdag den 14. oktober 2010

En Kilmanjaro-Drømmefri Nat!

I nat har jeg 7-9-13 ikke drømt om hverken Norman eller Kilmanjaro, hvilket jo er temmelig skønt for så kan det være han kan kravle ud af mit hoved igen, samme med hans afrikanske stenbunke! (er lidt muggen på mig selv fordi jeg kom til at sms'e ham i går....dooooooooo!)

Men bortset fra det, så har jeg sovet ganske godt i nat, og dét er jo altid dejligt!

Jeg glemte helt at fortælle i går at jeg har opdaget hvem der var som fik det radiojob som jeg skulle havde været til samtale om men hvor jeg fik denne her "fantastiske" mail hvor i det stod:

En gang i mellem går tingene jo rigtig stærkt her i branchen og vi har fået mulighed for at ansætte den helt rigtige til den ledige vikarstilling. Så jeg må med stor beklagelse sige, at stillingen med 99% sikkerhed går til anden side.


Denne her "helt rigtige vært" er fede Martin!! Af alle radioværter i Danmark, jeg mener af alle dem som er, så er der kun 3 jeg virkelig ikke kan med, fordi de er så ualmindelige klamme og bliver ved og ved med at kommenterer på mig som person og på min krop, frem for min faglighed - og ud af de værter er det så Martin som fik jobbet.......nu kender du ham ikke, du har ikke set eller mødt ham men hvis du havde så ville du måske som jeg syntes at det var lidt mærkeligt at han var den "helt rigtige" til at være barsesvikar for en kvindelig formiddagsvært der havde et meget kvindeligt program.........udover at han er 150 kg og drøn ucharmernede at se på, og at høre på til rigtig mange tider, så er han bare ikke målgruppen! Det svare til at sætte en 40 årig til at sende på P3 som er til de unge under 30!!

Eller til at sætte en rock entutiast til at sende på P4 classisk!

Okay - what ever, jeg kan sagtens se hvorfor de har valgt ham, han er 100% selvkørende fra dag ét af og når der er mangel på penge i kassen må man ty til det man kan få som bedst afhjælper radioen i en givende situation - I know men dén var styg at opdage!!

Til noget helt andet, i går aftes inden jeg skulle sove ville jeg lige finde et par ting frem jeg skal have med til Jylland når jeg på fredag køre hjem. Vi skal hele familien til La Landia i Billund og mandag og tirsdag i næste uge har jeg tænkt mig skal bruges på at rydde op i de to vippeportsgarager jeg har OG det store 40 kvm store rum jeg OGSÅ har fyldt med møbler fra gården af........der er seriøst så mange mange ting at jeg bare bliver nød til at rydde op og specielt nu når det hele går som det går og gården snart er på tvangsauktion , ja så tænker jeg at nu er min chance for én gang for alle at få ryddet ud og op og væk!

Min gudfar er altid fuldt optaget om mandagen så der er jeg helt sikker på at han ikke kommer vandrende op til gården og ser mig i fuld gang med at smide ud og rydde op - gården er godt nok mine forældres men alle de der gamle mennesker som bor i deres ældreboligere mener jo at skoven er offentlig og dermed deres til at være i som de vil, til jul gik mine forældre en tur i skoven for at klippe pyntegrønt til juledekorationener og til Farfars og Mormor og Morfars grav og der så de flere mennesker stå deroppe med grensakse og trillebøre og rippe grantræerne for pyntegrønt og lige op til jul kunne min far endda se at der var nogle som havde fældet en masse grandtræer altså juletræer!!

Folk tror det er en offentlig skov men det er det altså ikke, den er privat og tilhøre mine forældre og selv hvis det var en offentlig skov så er det ikke tilladt at fælde offentlig ejendom som træerne i så tilfælde ville være og langt mindre er det tilladt at klippe pyntetgrønt af træerne, noget man altså også kun klipper forneden og ikke som nogen af dem har gjort midt i træer - det er jo at skamferer træet!

Men fordi de her gamle nisser som ifølge min helt egen opfattelse har en lav IQ, altid går oppe i skoven så tror min gudfar jo at han er "overbossen" og fortæller tit mig at han har fortalt de gamle at de bare kan køre haveaffaldet op i skoven.......øhhhhhhhh? Nå men altså det er jo mine forældres problem men sagen er den at han tit går deroppe også inde på selve gårdspladsen og mange af de andre gamle går forbi på vejen og derfra hvor jeg skal stå og rydde op kan jeg ses fra vejen af - så derfor er mandag en super dag, der er nemlig både banko, kortspil og dans - så han er kun hjemme fra 17.00 til 18.00  ellers er han borte hele dagen, så hvis jeg tager derud tidligt mandag så kan jeg godt få gjort en masse inden han kommer......nice og super godt planlagt!

Nå men jeg var som sagt ved at finde en masse ting frem, bla skødet på gården, pantebrevet, noget gammelt tøj jeg skal have på osv. Ting jeg er bange for at glemme i forvirringen som altid opstår lige inden jeg skal afsted og mens jeg stod og rodet i min hatteæske hvor jeg har alle de vigtige ting så som pas, valuta, sølvtøj, testamente og skødet på gården, så så jeg igen den pose som jeg har kikket på så mange gange siden 2006 hvor jeg købte indholdet i USA, det var dengang jeg trode at jeg snart ville få en sød og sjov kæreste igen som jeg kunne grine og hygge med ligesom jeg gjore med Kunstmaleren......


En af tingene i posen var disse håndjern.......tjae.......hvad kan jeg sige, jeg var yngre dengang! Jeg er faktisk ikke sikker på at jeg selv ville bryde mig om at blive låst fast og da posen ikke indeholdt nøgler røg de i skraldespanden efter dette billed var taget!

Æsken er blevet lidt mast igennem tiden men som det tydeligt fremstår på forsiden så er det her en æske som indeholder "Spiselige Underbukser" til mænd.......tjae jeg håber det sjove i scenariet kan ses.....*g*.......de skulle efter sigende smage af jordbær og ikke have en udløbsdato så længe de var i pakken..............jeg har så ikke kendt nogen længe nok eller godt nok de sidste 8 (snart 9 år) til at mine tanker overhoved kunne komme i nærheden af "spiselige underhylder tanker"....!

Min nysgerrighed efter hvordan de her "spiselige underhyler" så ud var selvfølgelig stor, og da de nu har ligget i en kasse i så mange år uden at have været åben ja så måtte de jo ske nu hvor jeg alligevel ryddet op - så sådan ser "spiselige underhyler" til mænd ud!! Er det bare mig eller ligner det en ble-snip til børnebleer i 70'ern og 80'erne inden der kom engangs bleer?? Jeg kan dog kun se at det her må havde fået et stort grin frem i soveværelset så frem jeg havde afprøved dem........men nu lå de jo fremme på bordet og pakken sagde jo at de smagte af jordbær.......jeg kan afsløre at de smagte mest af amerikansk rødlakrids som smager som at spise to jordbærbolcher og så sutte på en plastikpose bagefter!! Nøjagtig sådan var smagen!!

Alle delene ligger nu i min skraldespand som senest bliver tømt i morgen tidlig når jeg køre mod Jylland!! Første skridt på vej mod endegyldig opryddelse i mit liv! YES YES YES!!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Rigtig god og underholdende læsning.
God tur til Lallandia, har selv lige været der. Vær forberedt på en hulens masser børn der skriger og råber. Men ellers ganske hyggeligt.
Sømanden.

Deirdre-Ann sagde ...

Med to nevøer på 1½ år og 3½ år og 4 brødre på 17, 18, 35 og 38 skal vi nok gøre vores for at overdøve de andres skrig - for slet ikke at tale om os piger...