søndag den 24. oktober 2010

Fremvisning Af Lejligheden :(

I dag skal min udlejer fremvise lejligheden kl. 11.45 - så jeg har været tidligt oppe, eller semi tidligt for en søndag, da jeg ligesom pga. tømmermænd ikke orkede at gøre rent i går. Men da jeg var og er helt udhvilet så gør det ikke noget at starte dagen kl. 08.00 med rengøring, opvask, badeværelses rengøring, støvsugning osv. Jeg elsker jo at gøre rent så værre ting kunne nemt findes!

Men jeg er træt af at hun skal fremvise lejligheden, Lejernes LO siger at jeg ikke kan forbude hende at fremvise lejligheden, men at hun ikke kan sætte mig ud. Så jeg lader hende fremvise og så tager jeg den derfra, tror grunden til at jeg er SÅ træt af fremvisninger, at min gl. udlejer på Christianshavn havde 57 fremvisninger fra januar til juli.....!!! Jeg var ved at eksplodere! Jeg skulle hele tiden holde alting rent, ikke at jeg bor som et svin, men badeværelses håndvasken bliver bare hurtig mat af klakstænk fra vandet og måske lidt tandpastamærker og støv osv. og lurven på badeværelses måtten er måske heller ikke altid liiige oprejst hvis det er et par dage siden den har været vasket - små små ting men ting som i sidste ende har stor betydning for lejlighedens image ved fremvisning og evt. salg.

Lad mig bare sige at jeg ER kureret for fremvisninger og drømmer hede drømme om at få mit eget job og min egen bolig - så vil jeg aldrig lukke fremmede ind i mit hjem igen!

Det irriteret mig at jeg skal rydde alting væk, at jeg ikke kan have mine ting liggende fremme osv..........men ja, værre ting kunne ske men jeg er bare træt af at andre mennesker skal dikterer mit liv og jeg føler, barnligt nok, at det er en diktation af mit liv at fortælle mig at jeg skal gøre rent til den og den dato fordi der skal lejligheden fremvises............*grrrrrrrrrrrrr* jeg er virkelig ikke god til ordre!!

Jeg skal måske, måske ikke, mødes mødes med min coaching buddy i dag, hun er en 8'er i Ennegrammet og hænger mig langt ud af halsen fordi hun er sådan "lad os gøre det og det og det og her og sådan og fedt og la la la la la jeg høre slet ikke efter meeeeeeeeere!!"  Men jeg har ikke hørt tilbage fra hende så jeg aner ingenting endnu - høre jeg ikke fra hende så køre jeg en tur i bilen mens fremvisningen står på og så må jeg vist heller se at få booket mig en vasketid og krydse fingre for at jeg ikke kommer til at tage fejl af tiderne igen!!

Ingen kommentarer: