tirsdag den 5. oktober 2010

Indlæg nr. 100!!

Dette indlæg vil være nr. 100 - hold da op jeg får skriblet noget ned hvá!


Måske et lidt malplaceret billed men igen, det ér svært at tage billeder af et knus!
Jeg mener, blog nr. 100 skal da fejres - og desuden er dette her billed fra i Lørdags da jeg dubbet mine knald røde læber inden jeg smuk som sjældent set, tog til fest!
 I dag har jeg været på Bispebjerg Hospital og fået tappet blod, min blodprocent har ikke flyttet sig de sidste 8 tapninger, jeg har åbenbart en meget stabil blodprocent. Kvinders blodprocent skal ligge mellem 7,8-10,00 min blodprocent ligger på 8,2 og det har den som sagt gjort ved de sidste 8 tapninger - hvad det helt præcist betyder ved jeg egentlig ikke men som jeg leende sagde til damen så var det da skønt at vide at der i det mindste var noget i mit liv som var stabilt!!


Min venstre arm hjemvendt efter en omgang blodtapning


Min venstre arm uden forbinding på - jod gør at det ser utrolig "drabeligt" ud, men selv om jeg er god til at få store vilde blå/grønne/lilla/sorte mærker af selv det mindste slag, så plejer jeg at slippe med ét enkelt blåt mærke, på nær dengang hvor en begynder sygeplejerske stak igennem min åre og efterlod et 10 cm. stort blåt ømt mærke!!
 Jeg har forresten blodtype Rhesus Negativ AB, det er ifølge sygeplejersken første gang hun har tappet en person med den blodtype, der er vist kun ca. 1% af befolkningen som har den type blod, dvs. der er heller ikke så mange som har brug for min type blod men når de så sker, så er det også den type de hurtigst løber tør for sagde hun og så gav hun mig en forklaring om at der er nogle typer man kan blande og så bruge i stedet for en anden type men det var vist ret kompliceret og kun i yderste nød nød nød at de gjore det.

Men skønt at vide at selv mit blod er unikt - ligesom jeg selv!

I går aftes talte jeg 1½ time i telefon (over SKYPE) with - ups så røg mit sprog på engelsk autopilot igen - der skulle have stået MED min britiske veninde NeNe, hun er faktisk en af to sorte/afro veninder jeg har. Eller hun er faktisk ikke afro for hun har aner i Jamaica og min anden mørke/sorte/afro veninde kommer fra et lille land i Afrika og bor i USA i dag.

NeNe og jeg er utrolig utrolig ens på rigtig mange punkter. Dels så elsker hun radio lige så højt som jeg, faktisk måske endnu mere - hun har de sidste to år arbejdet gratis på en radiostation i London som er ejet af stifteren af KISS FM - han er en ret stor personlighed inden for radioverdnen og specielt i UK. Jeg ville også gerne arbejde gratis bare for at lave NOGET i stedet for at sidde her men de steder hvor jeg har tilbudt min arbejdskraft har de sagt nej tak - længe leve lille snollet Danmark, det er dæleme svært at tro man er noget her når alle har så travlt med at forklare en at det er man ikke!

Dernæst så blev NeNe misbrugt som barn af en gammel klam mand og jeg blev som skrevet voldtaget - og en dag da jeg boede i London kom vi til at tale om det og lidt efter lidt endte det med at vi betroet hinanden vores inderste dybeste sorg, nemlig at nogen havde taget noget uden at vi havde sagt ja og at de havde gjort det mens vi var så små at vi egentlig ikke rigtig forstod hvad det var der skete og efterladt os med en følelse af at være beskidt, utroværdig, et dårligt menneske og dermed med den følelse af at det er okay for andre at behandle os som de har lyst til fordi vi jo ikke er mere værd......

Jeg kan stadig huske den dag hvor vi snakkede om dét for første gang, det kan NeNe også, vi gik over en stor bro i Lambeth og endte med at stå i stivkuling på broen og kikke ned i det sortgrumset vand og græde......på skolen kalde de os for "Ebony and Ivory" fordi vi var så ens men den ene af os var sort og den anden hvid og som vi stod der med håret piskende i alle retninger fordi det blæste sådan og vi stod der, fint i tøjet som man altid er i England, pumps, strømpebukser, kjole, dobbeltradet jakke og matchende handsker, ja så husker vi begge to hvordan både billister og andre fodgængere stirrede på os og vendte sig om, dyttede og vinkede - jeg kan næsten se os stå der, set ude fra - en smuk slank mørk pige med det flotteste kruset hår og en dybt blå A-formet uldjakke på og mig ved siden af med det lange lyse krøllet hår og en knald rød A-formet jakke.......vi ligner faktisk hinanden en hel del.....

Men det sjove som er kommet ud af vores nogenlunde fælles baggrund er at vi begge to er de mest sexfikseret piger vi begge to kender - jeg kender ingen INGEN som NeNe der sætter sex så meget i højsæde!! Hun har netop liiige været ved at knalde hendes chef og hun er virkelig ærlig og lige på og sagde til ham inden de havde sex - efter at have flirtet i 8 måneder - at hun faktisk havde overvejet om det at knalde ham ville give hende et betalende job, men at selv hvis det ikke ville så havde hun stadig lyst til ham men han skulle kende hendes tanker.......

Se dét kalder jeg dæleme mod!! Tænk hvis jeg liiige før jeg knaldet Norman sagde: Du skal vide at jeg har tænkt på at hvis jeg knalder dig, så vil du måske købe min gård så jeg kan gå gældfrit derfra? Men at selv hvis du ikke vil, så vil jeg dig gerne alligevel..... - jeg tror helt bestemt manden ville enten dø på stedet over den kommentar eller også gå hurtigere end jeg kunne nå og gentage!

Jeg kunne jo også sige det til Ayal - han er også virkelig godt stillet rent økonomisk.......men nu er det jo sådan at der er ingen af de to mennesker jeg egentlig gider og der er ingen af dem som ville hjælpe mig økonomisk og selv hvis de ville, så er jeg faktisk ikke sikker på at jeg ville ønske deres hjælp.......

Men som skrevet, ret stort og sejt og flot sagt af NeNe!
Hun fortalte også at alle mennesker der hvor hun arbejder går og siger at de simpelhen ikke forstår at hvorfor hun ikke har haft en kæreste i snart 6 år - jeg forstår det jo soleklart - men for alle andre mennesker er det åbenbart et mysterium, jeg har kun en tør latter tiloverst for sådanne "normale" menneskers tankegang.

ER det ikke åbenlyst, skrigende åbenlyst at når en smuk unge pige fyldt med talenter ikke har haft en kæreste i mange mange år at så er det fordi der er noget galt, altså noget helt rivende ruskende galt? Jeg går da ikke og drømmer om at være alene, det er noget jeg er blevet nød til at affinde mig med, men inderst inde - helt dybt inderst inde hvor ingen nogensinde er kommet, så ved jeg jo godt hvad det skyldes, jeg ved jo godt hvorfor........og det gør NeNe også...

Som hun så smukt sagde i går over SKYPE, så tror folk at fordi vi begge kan tale om analsex og alt muligt andet sexuelt som "normale" mennesker rødmer over, så tænker folk at vi er såååååå åbne og såååååååå frie mens det i virkeligheden dækker over en dyb dyb sorg. Inden i har vi begge bygget en kæmpe gigantisk mur op omkring vores hjerter og ingen og intet har nogensinde fået lov til at komme derind!

Jeg drømmer tit om at der vil komme én mand, bare en mand som seriøst vil tage kampen op mod mit indre for at vinde mit hjerte - men jeg ved godt at der ikke kommer sådan en mand og jeg ved også godt at sådan en mand ikke findes, men jeg ved også at jeg ikke bare kan lægge min mur ned og inviteret en eller anden fyr indenfor - jeg ville dø! Tanken alene kan fremkalde stress trækninger ved mundvigen og det begynder at prikke i hjernen, helt bogstaveligtalt, det prikker i min hjerne når jeg tænker på at jeg måske kan blive udnyttet, såret og ked af det igen..........and THAT'S NEVER EVER EVER GONNA HAPPEN!

NeNe har det på samme måde, hun drømmer de samme drømme og ville ønske at livet var anderledes men vi sidder begge to faktisk i samme situation, udover at hun har et job som er relevant men uden løn og jeg har en gård der er ved at smadre mig - men udover det, så drømmer vi de samme drømme og selv om vi ved at det er håbløse urealistiske drømme uden bund i, så er drømmene stadig noget vi har som ingen kan tage fra os og mens vi drømmer, så boller vi alle mulige tilfældige fyre...

Hvilket tager mig videre til mine næste tanker - jeg har måske måske ikke en aftale med Ayal i morgen, kommer han er det fint, kommer han ikke ja så kommer han ikke og så tager jeg over til Sønderjyden - jeg bliver simpelhen nød til at komme op på hesten igen efter weekendens takling, jeg må IKKE lade mig blive slået ud af at endnu et rødhåret svin trode han ejet mig!! Kokken fra dengang er også rødhåret og det er nok derfor jeg så lystigt farver mit eget hår, jeg vil IKKE være som dem!!!

Og jeg trænger til sex, hele min krop trænger til sex - eller måske det bare er til kærtegn? Det er nok teoretisk set det sidste men det kan jeg ikke få, og selv hvis en fyr gad give det til mig så ville jeg ikke, det er for meget - jeg vil vil vil VIL ikke blive nusset af en fyr, risikoen for at falde for ham er alt for stor og risikoen og chancerne for at han IKKE har det på samme måde er enorme....

Måske du kan høre hvor selvmodsigende det her er, men faktum er at jeg gerne ville møde mit livs match og aldrig vige fra hans side igen - ifølge Ennegram Instituteså er jeg en 6'er og det betyder at jeg er evig loyal, trofast og urokkelig i min tro/standpunkter men også at jeg er utrolig sårbar og har mange mange følelser.......jeg ved ikke om jeg tror på sådan noget men det lyder meget rigtigt og det lyder skræmmende, for hvilken fyr ved sine fulde fem vil have en pige som jeg, når du dertil lægger en kæmpe kæmpe gæld?

Udseeneet er i orden, men det er vist også alt - nåe ja og så min blodprocent!!

Jeg må heller komme ud og få handlet ind, køleskabet er helt tomt minus et lidt rynket salathovd og fra i morgen og ugen ud skal jeg på Coaching Uddannelsen og jeg har bare slet ikke lyst ej heller har jeg læst mine lektier så der er vist noget at tage fat på - plus at jeg var til Spansk i går aftes, puha det er langt væk mit spanske sprog - mega mærkeligt og mega irriterende at jeg kan forstå så godt som alt hvad folk siger når de taler langsomt og forstå næsten alt hvad jeg læser men tale, nej dét kan jeg åbenbart ikke - det er som om ordene sidder fast inden i mig, for inde i hoved kan jeg godt tale men når jeg åbner munden siger jeg ikke det jeg tænker, selv herhjemme helt alene kuldre jeg i det når jeg taler men når jeg skriver - *vola* så er det bare 90% perfekt! WTF!!!


P.S: Jeg har forresten fået endnu en fast læser, en mand - måske en sømand? To faste læserer på én uge, det er vist ret godt klaret efter knap 3 år som blogger :)

Ingen kommentarer: