søndag den 31. oktober 2010

Sommerhus Tur Til Ringkøbing Vol. 3

ER det okay at blive ked af det og en smulet fornærmet når ens veninde som ligger og brækker sig i soveværelset's kæreste siger: Luk røven for en gang skyld og luk døren....?

Åhh gud hvor jeg savner en mand som vil stå op for MIG Deirdre Anne....!


(To be continuet in sober condition)


MEGET senere:

Hmmm hvordan skal jeg beskrive vores sommerhustur?

Altså jeg er single og har ikke haft en kæreste i 8 år, alligevel accepterer jeg at både Sofie og Lita inviterer deres kærester med på en tur som de første par måneder var planlagt som en lille trekløvertur til Lita's hjemby for at vi kunne iføre os vores tyroler-outfit, danse på bordene og drikke os fulde mens vi kikkede på mænd!

Hvornår det med mændene kom ind ved jeg ikke, men jeg tænkte "nå...." og var skuffet et stykke tid og så sagde jeg: "Selvfølgelig må de komme med" og inden i håber jeg at andre vil tænke det samme hvis det en dag er mig som har en kæreste jeg gerne vil have med.

Torsdag og Fredag har jeg (vist nok) beskrævet tidligere, jeg bryder mig generelt ikke om at læse mine blogindlæg igen, da jeg skriver i nu'et og det som er sket nu er væk når jeg har skrevet mine tankerne ud gennem fingerne, eller sådan prøver jeg at leve. Indput turns to output through my fingertips!

Men altså, fredag aften sidder jeg sammen med Sofie og Lita og deres kærester i stuen og vi ser først Vild med Dans selv om jeg aldrig ser sådanne programmer og bagefter sender de Saving Private Ryan, en film som er liiiige i øjet til mig, jeg elsker krigsfilm og Tom Hanks er altid god og at Vin Diesel er med gør bestemt ikke filmen dårligere, jeg syntes Vin Diesel ligner Ayal eller Ayal ligner Vin Diesel - Sofie læste i en bog og nuldrede med sin kæreste og Lita nuldrede med sin kæreste og så pludselig gik de i seng, jeg tænkte lidt muggen at nu skulle de ind og knalde, men skidt jeg sad med computeren og så film indtil jeg tænkte at jeg nok heller måtte gå i seng så jeg var frisk når de andre også var friske, det dur jo ikke at vi er i sommerhus sammen og jeg så snorker den.

Dagen efter var Sofie ude og løbe da jeg stod op, eller da jeg var oppe var hun inde i soveværelset sagde Lita, så jeg gik i bad og da jeg kom ud var hun taget ud og løbe, hvilket jeg blev lidt skuffet over da jeg gerne selv ville havde været med - efter at vi havde spist morgenmad sammen og hygget os, JEG SYNTES VI HYGGEDE OS, kørte vi en tur og bagefter gik vi en vindblæsende tur på stranden, hvilket jeg jo er en total sucker for - jeg ELSKER havet, specielt Vesterhavet, det er dér jeg husker min barndom fra, de store brede hvide sandstrande, det larmende frådene hav og efterårsstormene, men jeg husker også alle de sommerdage hvor jeg har leget i sandet i timevis, bygget sandslotte og gravet kanaler, fået sand i numsen og i håret og grædt når jeg fik for meget saltvand i munden, det er dér jeg husker at citron sodavand  smagte godt, hvilket jeg overhoved ikke syntes de ellers gør, det er på stranden jeg husker vores babyblå køletaske med hvid hank hvis låg kan laves om til et bord med to kopholder hvor far og mors varme kaffe altid stod og som vi ikke måtte røre ved, jeg husker madpakkerne som nogle gange var helt kolde på en side og ikke særlig kolde på den anden, jeg husker istraktoren som om kørende og at far kendte traktormanden da han havde solgt ham både vogn og traktore og hvordan vi utålmodigt ventede på vores is mens far talte med manden i traktoren.

Jeg husker hvordan vi aldrig måtte tale når far talte med kunder og at de altid talte så længe om mærkelige ting og sparkede til dækkene og kikkede i motoren og at de endelig liiiiige når vi var ved at dø af issult alle 5 børn, SÅ gik ismanden om i vognen og åbnede for issalg og så måtte vi få en is......

Det er også på de hvide sandstrande jeg har nogle af de sidste minder af min elskede mormor som havde en marineblå badedragt ligesom min, min var en gymnastikdragt som jeg havde arvede fra nabopigen men mormor sagde at det faktisk var bedre at have en gymnastikdragt end en badedragt, for en gymnastikdragt kunne jeg bruge både til gymnastik OG til at bade i, en badedragt kan kun bruges til at bade i og det var derfor mormor ikke gik til gymnastik, hun havde nemlig kun en badedragt.................jeg havde en klog og kærlig mormor!!

Da Lita havde flettede mit lange hår og sat dem op på siden af hoved som frikadeller, fik vi taget billeder og så kørte vi i min bil ind til festen. Jeg kørte min egen bil derind og meningen var så at vi dagen efter skulle hente min bil i drengenes bil så vi kun behøvede at tage en taxi hjem.

Jeg spurgte Sofie kæreste om han ville køre bilen, det ville han ikke og da jeg gerne køre så hoppede jeg ind på forsædet - Lita skulle vise vej så hun satte sig ved siden af mig og da Sofie havde låst huset af kom hun ind i bilen netop som jeg var ved at fortælle et eller andet sjovt.

Sofie skulle sidde sammen med drengene på bagsædet og jeg hørte godt at hun sagde: "Fedt at jeg skal sidde på bagsædet, tak for lort" men jeg tænkte ikke videre over det, for jeg var i super hopla og glædet mig rigtig meget til festen og til at bruge min fine tyrolerkjole fra Østrig - jeg gav lidt gas, lavede et lille hjulspin og afsted det gik.......Halvvejs derinde så jeg i bakspejlet at Sofie sad og græd, da vi kom ud af bilen gik jeg hen til hende og spurge hvad der dog var galt, hvortil hun svarede i en meget hidsig tone: Aiii lad mig så være okay! - jeg blev helt forskrækket og skyndte mig at falde bagud

Da vi ankom, kl. 17.08 (det startede kl. 16.30) var det så godt som umuligt at få 5 pladser ved et bord sammen, vi gik rundt og rundt og alting var optaget og jeg ærgede mig inden i over at vi ikke var kommet til tiden, men jeg var blevet nedstemt mht. at vi skulle komme og være i køen når de åbnede - jeg er ked af at skulle sige det, men I told ya'll so, jeg vidste vidste vidste at der ville blive super mange mennesker og at det ville være svært at få et sted at sidde - kun fordi jeg fik overtalt nogle gamle mennesker til at rykke op af så de tre pladser der var i midten blev til tre pladser for bordenden hvortil jeg fik skaffet to stole og to sæt service til lykkes det for os at sidde samlet - men vi havnede ved olle kolle bordet i stedet for ved det unge bord, noget som altså virkelig kan irriterer mig - jeg mener, nu ER vi jo kørt til Ringkøbing, vi HAR købt billetterne, vi HAR købt tøjet, vi ER ligesom her - og så skal vi rigtig kjøbenhavner agtigt komme forsent med vilje??

What ever tænkte jeg og rejste mig for at købe 5 øl, jeg har virkelig prøvede at holde igen med at bruge penge og er rigtig ked af at mine 500 kr som jeg trode kunne og ville holde hele weekenden næsten var væk fra dag ét, men jeg tænkte at nu giver jeg den første øl så må resten af aftnens øl jo komme af sig selv fra de andre - der var en million mennesker i kø, eller måske bare 400 af de 800 mennesker i hallen, så første efter 20 minutter fik jeg de store ½ liters glas med øl - på vej tilbage til bordet stødte jeg ind i Sofie som lignede en tordensky, jeg sagde: Hey se, jeg har købt øl, så hvor skal du hen? Hun stirrede på mig og sagde: Jeg er vred på dig, jeg er skuffet over Lita og dig - og så gik hun med tåre i øjene.....

(Jeg er allerede NU SÅÅÅÅÅÅÅÅ træt af at sidde og skrive disse ting ned, det er for mig ren tøsefnidder og som at være 7½ år! Men jeg vil skrive det ned for at få det ud, so here goes again...)

Jeg gik op til vores olle kolle bord og spurgte Sofie kæreste hvad der var galt, han sagde at han ikke vidste noget udover at Sofie var meget vred på både Lita og jeg - jeg fandt Lita og sammen gik vi ud for at lede efter Sofie, da vi fandt hende var hun helt opløst i tåre og som en dampkeddel hvor låget var ved at futte af!!

Vi satte os ned og hun væltede ud med en masse ting som i bund og grund egentlig ikke rigtig har noget med Lita og jeg at gøre.

Feks. har jeg tilbage i juli måned da jeg lærte om Ennegrammet på coaching uddannelsen sagt at Sofie var en 5'er i Ennegrammet, jeg syntes det var (og er) ret så sejt at hun er i samme kategori som Einstein og Niels Bohr fordi hun er så ekstrem klog, men Sofie syntes at jeg puttede hende i bås/kasser og ville dominerer hende og hun sagde "Du kender mig slet ikke, du ved ikke hvem jeg er......" dér kunne jeg kun sige at det er jeg da ked af at hun har det sådan, vi har kendt hinanden siden 2007 og jeg føler jeg kender hende, men igen, jeg har aldrig ment noget ondt med at sig at hun var en 5'er, jeg syntes det er sjet at hun netop har fået 1 mio til forskning - jeg mener, se på mig, jeg kan end ikke tjene 5000 kr pr. måned til at betale min husleje!!

Hun mente at det hele drejet sig om Lita og jeg og at jeg ville bestemme det hele, feks. havde jeg sagt da vi var ude og spise hos Litas forældre "at vi selvfølgelig ville komme i god tid" til festen, det var mit svar til Litas mor da hun sagde at sidste år havde folk stået i kø for at komme ind og at det havde været svært at få en plads..........Sofie sagde at JEG ikke skulle bestemme om hun skulle komme på et bestemt tidspunkt og stå i kø........men sådan var det jo slet ikke ment og bottom line, det viste sig jo at jeg havde ret - hvis vi nu var kommet til tiden så havde vi ikke fået sådan et bord......der er jo for fanden en grund til at uret er opfundet og at folk aftaler tidspunkter, det er jo ikke fordi folk skal komme dryssende vel!

Sofie var også sur over at ingen var stået op da hun kl. 7 sad klar med morgenmad!! Jeg havde så meget lyst til at sige at dels var det en lørdag morgen så kl. 7 er måske liiige lidt........og dels så er der jo ingen der kan vide hvad hun tænker, så hvis hun gerne vil at vi spiser morgenmad kl. 7 så må hun jo sige det og er vi ikke oppe må hun jo vække os!!! Jeg mener, come on - hvordan kan jeg pludselig være den onde når jeg lå og sov???

typisk at sådan noget altid sker for mig!! Dette her er ikke første gang at nogen flejner skråt på mig over noget jeg egentlig ikke aner hvad jeg har gjort!!

Da vi kørte over fra København til Ringkøbing tog det ca. 6½ time og jeg kørte hele vejen, vi talte bla. om at Sofie skal giftes til sommer - hvortil jeg åbenbart ikke mere er inviteret - og jeg fortalte om min liste som jeg har på min computer om hvilken ting jeg gerne vil have med til mit bryllup, Sofie var irriteret over at jeg snaget så meget i hendes bryllup og at jeg stressede hende........jeg mener vi sidder 3 piger i en bil og taler om drømme bryllupper, må jeg slet ikke sige noget mere??

(Her er min bryllupsliste)

MIT Bryllup….



1. Der skal smides med fuglefrø, ikke ris


2. Far skal holde en tale


3. Annabell skal synge for i kirken, så der er ordentlig klang og kraft i sangene. Max 4 sange.


4. ”Det er så yndigt at følges ad” skal synges i kirken.


5. Bryllupsmarchen skal spilles når vi sætter os til bords (A Midtsummer Night’s Dream)


6. Vi skal lave en unik bryllupsdans (Ligesom Mona og Sam)


7. Der skal ligge en lille bog med lidt om alle gæsterne ved bordet (Ligesom til Fætter Chris’s Bryllup)


8. Hoppeborg til Børnene


9. Ismaskine til Børnene


10. Sodavand ad Libitum til Børnene


11. Barnepiger til Børnene


12. Der skal være en fleece plaid på alle stolene til alle gæsterne


13. Stolene skal være polstret


14. Der skal være varme på i teltet, masser af varme (heller at gæsterne tager tøj af end fryser)


15. Der skal være hjemmesko til pigerne (Ligesom Natasjas Bryllup)


16. God belysning


17. Mikrofon til dem som holder tale


18. Bryllupskagen skal stå fremme HELE aftnen/natten og der skal hele tiden være tallerkner og bestik så folk kan spise når de har lyst


19. Der skal være små ”snacks” fremme fra når gæsterne ankommer til vi går til bordet – folk skal ikke være sultne.


20. Lange høje vaser med vand og tøris i, gladiolis (laaang stilk med hvide blomster på) og siv, bøgegrene el. palmeblade i. Nok mest siv. (må ikke røre ved vaserne når isen er i, da de så eksplodere!)


21. Der skal være sukkerknalde til kaffen ligesom dem Mor og jeg så i ”George Jensen Damask” butikken fra DanSukker, som havde en lille frosting på toppen sådan at når sukkeren var smelted så lå der en lille spiselig sukkerblomst på toppen af kaffen.


22. Til teen skal der være teblomster ligesom dem jeg så i The Kompagniet ved Nørreport Station som lægges ned i alle tekopper som så åbnes og bliver til en teblomst når de overhældes med varmt vand.


23. Folk skal komme i gallatøj dvs. kjole, jakkesæt, høj hat, stok – intet er overdrevet nok.


24. Der skal være Margurithoveder sat fast på ydersiden af dugen med små perlemorsknappenåle som bøjes på bagsiden så ingen stikker sig.


25. Der skal være lys under bordene som tændes når mørket falder på (ligesom ved Natasjas Bryllup)


26. Der skal være rød bred løber lagt ud over alt hvor der ikke er fast belægning, så kvinderne ikke får ødelagt deres hæle


27. Der skal være store hjemmelavede men professionelle ”vejskilte” som vejviser feks. København 200 meter skal så laves om til Deirdre-Ann’s bryllup 200 meter og så pilen den vej.


Jeg har laved listen fordi jeg har været til mange bryllupper og jeg har fra alle brylluppene skrevet de ting ned som jeg syntes var mest gennemtænkte og fantastiske, fordi de ting vil jeg gerne have med til mit eget bryllup.......dét er der vel ikke noget galt i?

Nogle piger har planlagt deres børns liv inden de overhoved bliver undfanget og andre dekorere deres hjem om og om igen så det ligner Bo Bedre - jeg drømmer om at blive gift og for mig er dét det som tæller, jeg kan ikke se at jeg har gjort noget forkert dér eller andre steder, men pointen eller dagen enten med at Sofie drak sig hammer meget i hegnet, på et tidspunkt udfordrede hun mig, sikkert i hævn, til at drikke ½ liter øl på tid mod hende - seriøst...........come on.........JEG er øldrikkeren over dem alle, det handler om ikke at få for meget luft ind i maven og halsen, tag lange drag, synk og træk vejret gennem næsten.............og SELVFØLGELIG vandt jeg!

Og selvfølgelig blev Sofie fuld som jeg aldrig har set hende før og på vej hjem fra festen i taxien brækkede Lita sig igen og igen og da vi kom hjem brækkede både Sofie og Lita sig og drengene sat sig udenfor i havestolene og lod mig løbe i pendulfart mellem to brækkende veninder med spande, læbepormade, klude og poser.......og da jeg så går ud og spørger Litas kæreste om han ikke vil komme ind og hjælpe, da Lita har det mega dårligt og gerne vil have ham ind, så sviner han mig helt vildt til, eller måske ikke sviner, men han taler ikke særlig pænt til mig - jeg går ind og da pigerne endelig falder i søvn, lader jeg døren stå på klem så jeg kan høre hvis de kalder, jeg smørre mig en leverpostej mad og da jeg prøver at hoppe op på bordet for at spise madden (elsker at sidde på køkkenbordet og spise, det er min "ting" helt fra da jeg boede på gården) ramte jeg bordkanten så hårdt at mit ben/lår ser sådan her ud:

Her er det mørkeste "blå mærke" lidt længer oppe er der et kæmpe område som er helt spætted, gult, blå, sort, rød men hvis jeg skulle tage billed af hele mit ben ville jeg komme til at se ud som om jeg flashede hele min mås og lår så.......men ordet øm, dækker faktisk ikke særlig godt over mit bens smerte!!

Dagen efter var jeg tidligt oppe, kl. 09.00 - jeg kom først i seng kl. 03.00 - og efter en hurtig og meget tavs morgenmad gjore jeg badeværelset rent og samlede mine ting


Søndag morgen fandt jeg 100 kr på gulvet, som har været foldet sammen og proppet ned i min bh.......

og kl. 11.45 holdt vi foran ROFI-Hallen i Ringkøbing og hentede min bil, da vi hev tingene ud af drengenes bil begyndte Sofie at tage det bord osv. som hun havde købt på loppemarked og som lå i min bil ud af min bil og over i drengenes bil - det viste sig at hun var SÅ vred at hun end ikke ville køre med Lita og jeg hjem.......så Litas kæreste kom over i min bil og så kørte vi ellers hjem efter et kort besøg hos McDonalds - jeg tvivler på at jeg egentlig var i stand til at køre sådan rent promillemæssigt men jeg følte mig ikke fuld - det gjore jeg heller ikke i går men det ved jeg at jeg var, for jeg drak måske 5 halve liter øl - måske mere, jeg talte ikke.......men hjem kom vi da og siden har jeg ikke hørt fra Sofie.
Lita og jeg er cool men Sofie og jeg...........I believe we are history, selv om jeg har det sådan at jeg virkelig ikke føler jeg har gjort noget!

Jeg ved jeg taler meget, jeg ved jeg fylder til tider - men det er jo sådan jeg er og hvis hun ikke kan lide dét så er det jo mig som person hun ikke kan lide og dét kan jeg jo ikke ændre på!!

Jeg har kun prøved at være i sommerhuse med veninder og med fremmed udover min familie hvor det er end i katastrofe!!
 - jeg tror ikke jeg er sommerhus menneske sammen med andre!!!

Ingen kommentarer: