mandag den 1. november 2010

60 Dage Tilbage Af 2010

 - hvor skøn en tanke er dét lige???

Om 60 dage er dette her møg elendige år slut og med det forhåbentlig også alle de ting som vedrøre min gård, måske det faktisk er mig muligt at få lov til at starte på en frisk? Også selv om jeg faktisk heller end gerne startede på en frisk i dag end om 60 dage!!!

Jeg har søgte 8 jobs i dag, bla. i Spanien, på Grønland og i England og ja så naturligvis i Danmark, men det føles som om dette land er lukket land for mig - i dag ringede en fyr fra Viasat fordi jeg har deltaget i en konkurrence om at vinde en bil, ja ja I know, det var i et øjebliks optimisme jeg så mig selv vinde en fin ny bil som jeg kunne sælge og tjene på, men anyway, jeg skulle opgive mit tlf. nr. for at deltage og så ringer en eller anden fyr fra Viasat og vil sælge mig noget, fandt aldrig ud af hvad for jeg skar ham af og fortalte ham at der er så meget lavvande i min økonomi at jeg næsten end ikke kan købe kød mere!

Han forsøgte igen og jeg skar ham igen af og sagde at når man som jeg har en master i journalistik med speciale i broadcasting communication og får afslag på et job til at udlevere SKO i en BOWLINGHAL så er det virkelig at ramme bunden, så med mindre han ringede for at give mig et job, så behøvede han ikke spilde min eller sin egen tid, for jeg har kun to kanaler og betaler ikke engang licens (hvilket jeg sikkert heller ikke ville gøre hvis jeg havde penge, for jeg mener det er optrækkeri at kræve penge for ting man ikke bruger!)

Så tav han et øjeblik og sagde så: Altså hvis du virkelig bare skal bruge penge nu, så gå ned på Idealbar i København og hils fra Niels, de mangler altid friske folk.......... så guess what, det har jeg tænkt mig at gøre i morgen!!!

Nu er det sådan at herinde, når jeg nævner folk, så har de ALTID et alias - ingen har sit eget navn men fordi jeg altid vælger navne som ligner deres egne eller navne som når jeg ser dem, får mig til at tænke på denne person, feks. ved at bytte om på bogstaverne også kaldet anagrammer - det er også sjældent at folk bor i den rigtige by, land osv.
Jeg ønsker virkelig ikke at blive genkendt, fundet eller identificeret - og det er lykkes meget godt, jeg plejer at være super skarp til at huske hvem der er hvem.........

Undtagen lige i dag.........en af mine drengevenner som jeg har omtalt før har ringed, jeg kan simpelhen ikke huske hvad hans "navn" er herinde - grunden må ligge i at han aldrig bliver kaldt hans rigtige navn men altid et kælenavn og det var dét kælenavn jeg valgte at bruge og nu kan jeg saftsuseme ikke huske om det nu VAR kælenavnet jeg brugte ELLER noget helt helt andet.........

Bottom line, han ringede og inviterede sig selv over til mig på mandag for at lave mad med mig og se en film, det er også altsammen helt helt fint, problemet ligger i at han her på det sidste er begyndt at opføre sig lidt mærkeligt, forstået på den måde at han måske er lidt lun på mig.....og jeg er ikke altså virkelig ikke særlig meget intersseret i at have fyre på besøg her i mit hjem!! Det er som om jeg går lidt i panik alene ved tanken, jeg ved godt at han ALDRIG ville gøre mig noget, men at være alene med en fyr jeg ikke er helt 100% på hvor jeg har i mit eget hjem er ikke noget jeg ønsker...........grunden til at jeg ikke ved hvor jeg har ham er fordi jeg har ham under mistanke for at ville mere end bare at være venner og dét vil jeg IKKE!!!

Plus at han nogen gange lugter lidt hmmm u-ren, ikke at han er beskidt men han kan godt lugte lidt ulm and me don't like that!! Du ved, sådan ungdomshusulm.......ikke "jeg-har-arbejdet-og-svedt-hele-dagen-ulm" hvoraf jeg godt kan lide sidstnævnte......

Hmmm tænkte tænke what to do..........

Fik i dag en sms fra Lita, hun fortalte at hende og Sofie havde tilføjet Norman på min msn mens vi var i sommerhus, hun sagde at det var torsdag aften at de gjore det!!!

Jeg kan ikke finde ud af om jeg er vred på dem eller ej, faktisk er jeg nok ikke vred på dem, for de har jo gjort det i sød, god og sjov mening - faktisk har de nok klukket af grin mens de gjore det - jeg taler jo stadig om ham i ny og næ, men da vi kørte fra København til Ringkøbing faldt talen unægtelig på mænd og i mit liv er der kun to, Norman og Ayal og ingen af dem er særlig meget "i mit liv" - men det er de to eneste jeg kan tale om, hvis jeg ikke lige skal tale om mine one-nighter!

Jeg ved ikke om de har skrevet til ham eller noget, men fordi msn netop er blevet lavet om, så logger den ikke mere automatisk på når jeg starter for computeren, derfor glemmer jeg tit at logge på, så da jeg i dag gik ind og kikkede så kan jeg slet ikke se om han har accepteret "min" invitation..........faktisk er det måske endda temmelig kikset, jeg sendte ham jo det brev tilbage i september og jeg svor at jeg ville holde op med at ringe til ham og nu tror han jo at jeg har tilføjet ham på msn.........

Men okay, jeg kan jo i teorien være ligeglad med hvad Norman tænker om mig, jeg ved allerede uden denne her tilføjelse at han ikke tænker særlig højt eller pænt om mig, så lidt fra eller til gør ikke det store hvis du spørger mig!!

Jeg ved ikke hvor længe jeg lader ham blive på min msn, nu vil jeg lige se om han kontakter mig eller om han ignorer mig, jeg tror det sidste men håber nok på det første

Nu vil jeg smutte i seng - Godnat out there

Ingen kommentarer: