torsdag den 11. november 2010

Kan Man Tage En Gramex Check Som Gidsel?

Min "fantastiske" udlejer som dels har udlejet til mig uden at give mig en lejekontrakt og som dels har forsøgt at få mig smidt ud to gange - hvilket resulterede i at jeg gik til Lejernes LO og med dem i ryggen kan jeg ikke smides ud - jeg syntes selv det er synd for hende, min udlejer, som person fordi jeg selv ved hvordan det er som udlejer at sidde med urimelige lejere - men JEG er ikke en urimelig lejer!

Jeg holder stedet her SÅ rent og fint og alting er renere nu end da jeg modtog det og det eneste jeg ønsker at få lov til at bo et sted i ro og fred indtil mit liv ændre sig - jeg har flyttet 4 gange siden juni 2009 pga. lejere som hende der udlejer og så *vupti* så har de pludselig fået solgt deres lejlighed som de aldrig har fortalt var til salg og så har jeg pænt flyttet hver gang og brugt penge på det..........men denne her gang kom opsigelsen dagen EFTER at jeg havde betalt depositum - hun ville bare lige leje stedet her ud til mig i 3 måneder fordi den så derefter pr. 1. September 2010 var solgt - grådige hende ville bare have 3 måneders husleje - jeg kunne simpelhen ikke tage mere og gik derfor til Lejernes LO - og fik medhold.....

Men nu har jeg så modtaget en check fra Gramex til min udlejer, som har vist sig at være en meget anderkendt klassisk musiker (instrument mv. skal jeg undlade at nævne her da der nok ikke findes SÅ mange af dem i Danmark) - men sød som jeg jo er, for det må jeg jo være, eller er jeg bare dum? Men anyway, jeg streger adressen over og skriver hendes nye adresse på så den er parat til at komme i postkassen og over til den rette ejermand - men SÅ slog det mig.....en lille djævle på størrelse med en myg kom frem inde i mit hoved......

Skal jeg beholde brevet med checken som gidsel til næste gang hun forsøger at smide mig ud??
 - er det at være topmålet af led at tilbageholde andres penge??

Jeg ved at man ikke kan få en ny check på samme beløb før der er gået et vis stykke tid, da dem som udsteder checken vil have vished for at den ikke bliver hævet to gange....nu ved jeg jo ikke hvor meget hendes check er på, meeeen.........damit det er en genial tanke!!!!

Hold nu op  - jeg går jo fra at være sød og pligttro og retsskaffende til at være en lille led djævlsk personlighed!! I like it!!

Tanken er jo fantastisk - lige bortset fra at jeg ikke kan gøre det, jeg kan bare ikke med alt min indestængt had gøre andre mennesker ondt, jeg tror jeg skal se dårligskab af den helt dårlige slags lige foran mig, før jeg nogensinde ville kunne skyde et menneske - så når vi er helt derude før jeg kan blive ond, så kan jeg selvfølgelig heller ikke tilbage holde min dumme udlejers Gramex check - men tanken.......... se dén er fandeme genial!!

At tage en Gramex check op til jul, som gidsel................dét er rendyrket ondskab!!!

Specielt hvis hun står og mangler pengene........!!!

Ellers har jeg ikke udretted det store i dag, jeg har været hos min psykoterapeaut for anden sidste gang, næste gang som er i december først, er min sidste gang - så har jeg gået hos hende 10 gange gratis. Tænk at der findes mennesker med et så stort hjerte!!

Hun er så sød og smuk for den sags skyld, men mest af alt er hun forstående og sød og god til at dreje mine tanker så de går fra sort til positiv :)

Jeg burde læse på livet løs for om 3 timer skal jeg mødes med Coaching studiegruppen så jeg kan lære noget før eksamen i december - jeg må og skal bare ha det her til at sidde fast inde i hoved!! Og det skal det nok også komme, jeg skal bare lige koncentrerer mig og det går ikke så godt lige nu!

I morgen kommer min mor for første gang til København, fordi jeg skal opereres i næsen og lørdag tager vi nok over til min bror og nevøerne i Sverige, de vil elske at se deres farmor igen!

Så jeg ved ikke lige hvor meget skribleri der bliver herfra min side de næste par dage, men I'll be back




(Og jeg skal nok sende den check videre......)

Ingen kommentarer: