onsdag den 24. november 2010

Onsdag

Jeg er netop faldet over et tv program som jeg ikke har set før og som åbenbart har kørt længe - det er på tv3 og handler om fire piger som skal giftes, de skal så deltage i hinandens bryllupper og give points ud fra festen, kjolen, stedet og underholdningen - tror du lige jeg var solgt???

Jeg vil jo SÅ gerne giftes, altså SÅ SÅ SÅ SÅ gerne! Der er faktisk ikke noget jeg heller vild end at blive gift, feks. vil jeg heller giftes end at have børn og flytte sammen med en fyr - jeg syntes at tanken om at bo med en mand og få børn med en mand og date en mand er helt vildt angstprovokerende at jeg frygter at mine drømme forbliver drømme - jeg har virkelig ikke med stor fed streg under ikke, lyst til at tage på én eneste date, faktisk vil jeg heller brække min egen tommelfinger i døren end at tage på en date med en fyr der som en anden Justicia

vil sidde og veje mig i en vægtskål - og fordi jeg allerede NU frygter at blive fundet for let, så er den frygt alene nok til at jeg bliver hvor jeg er!!

Men giftes - hold nu OP hvor vil jeg gerne giftes!!! *suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk*

Men nu starter jeg lige med at få Norman placeret på samme hylde som Kunstmaleren, nemlig hylden hvor det er hyggeligt at snakke med ham nå vi tilfældigvis mødes én gang om året, hylden hvor jeg tænker at han er fræk nok til at jeg godt gad bolle med ham men fordi jeg ved hvad dét vil indebære at efterfølgende komplicationer, eller retter sagt hvad det kan indebærere af efterfølgende komplicationer, så gør jeg det ikke - den hylde hvor jeg kan se ham, tænke på ham og bagefter være helt okay - dér skal Norman hen og dér kan han slå følgeskab med Kunstmaleren.
 - og så vil jeg være fri og måske, måske jeg så vil få lyst til at date igen, få mere mod når jeg ikke ser på fyre som kun giver mig nederlag igen og igen og igen.

Man siger jo at ude af øje, ude af sind - jeg håber det skide ordsprog vil virker her!

I går havde jeg vasketid og fik vasket i bund inkl. vask af mit badeforhæng som jeg syntes var begyndt at lugte, der er jo ikke så meget plads på mit badeværelse så for at være derinde må jeg trække badeforhænget tilbage mens det er vådt, det er nok ikke så super en idé for jeg syntes det begyndte at lugte lidt mærkeligt.

Men efter en tur i vaskemaskinen og en omgang med strygejernet, så ser det helt fint ud igen, se bare!



Så fint og rent og nystrøget!!
Jeg kom til at rykke en bendel af mig meget gamle sengetøj, da jeg ville skifte på sengen - Doo!! Sengetøjet er fra ca. 1910 og så ærger det mig helt vildt abnormt meget at jeg rykker en bendel af! Men den kan jo heldigvis syes på, men stadig - jeg er meget øm over mit sengetøj som altsammen er håndlavede og meget gammelt....

Bendel fra ca. 1910 - klar til påsyning - eneste minus er at jeg ingen symaskine har mere og at jeg, selv hvis jeg havde en, er hammer dårlig til at sy!
Når man ser sit sengetøj SÅ krøllet efter en tur i tørretumbleren, så ville jeg virkelig ønske at jeg havde en kæmpe tørresnor hvor jeg kunne hænge mit sengetøj til tørre, helt udstrakt og fint, ligesom jeg husker at min mor gjore da jeg var barn (og så løb vi igennem sengetøjet mens det var fugtigt, til stor irritation for mor!)

I dag sov jeg jo desværre igen længe, næsten til kl. 9 - men jeg kom heller ikke i seng før kl. 02 noget i nat, da jeg kom op fik jeg søgt tre jobs, spist, taget opvasken og hoppet i bad og fik vasked hår (dét tager altid lang tid fordi mit hår er så lang og krøllet, prøv lige at friserer krøller ud......I hate it!) og netop som jeg stod og var på vej ned til Magasin for at bytte et par luffer som jeg købte i går - og som jeg så fandt på nettet 50 kr billigere da jeg kom hjem, så ringede far........

Når min far ringer så er det altid for at bede mig om noget eller fortælle mig at jeg har gjort noget galt, denne gang var det sidstnævnte!

Far var sur fordi nogle folk, bla. en "Svendsen fra Låsby a" havde haft ringed til far fordi han ville købe min gård - hvis det ikke var fordi far var så sur, så ville jeg have spruttet af grin - Svendsen fra Låsby a........dét kan da KUN være Låsby Svendsen...........hvis man ikke kender ham så er det jo ikke noget at grine af, men hvis man GØR - hold nu op, manden er jo genial, kriminel fordi han ikke betaler sine skatter, men ikke desto mindre er han genial alligvel - han solgte engang en bil som beset, da de nye og sikkert lykkelige ejere ville køre hjem i bilen opdagede de at den ingen motor havde............(klukker af grin) men bilen var jo købt som beset og de er jo godt dumme at de ikke forsøgte at starte den og eventuelt kørte en prøvetur i den..........sådan blev manden kendt og siden er han så blevet kendt for at opkøbe gamle gårde og leje dem ud til folk på overførselsindkomst eller bodeller.......

Sidstnævnte er jo ikke noget jeg er stolt af at høre om i mit eget land, specielt fordi mange af de kvinder som er på de bordeller er tvunget ind i landet og til at sælge sig selv - men nu er min far alså sur på mig fordi han har ringet - hvordan dét lige kan hænge sammen ved jeg ikke og jeg ville ønske at mine forældre ville tage et skridt tilbage og se på hele situationen udefra, hvor kommer jeg, som bor i København ind i det billed? Hvor i alt dette her bliver det her MIN skyld??

Så nu har jeg igen igen igen og igen ikke lyst til at tale med mine forældre, for jeg syntes de er uretfærdige når de behandler mig som en teenager der ikke ved noget selv og når de taler til mig som om jeg er dum - jeg kan for fanden da ikke gøre for at han ringer til min far vel........

Derudover har jeg fået endnu et købstilbud fra en familie, de vil give 1.9 mio for min gård som netop nu i November 2010 er blevet vurderet til 5,7 mio........ironi er en god ting at eje når man modtager sådan en email!!
Kan ikke helt finde ud af om jeg skal svare tilbage på den eller ej, ville gerne ringe og høre far og mor til råds men så kommer jeg i tanke om hvordan far talte til mig her til morgen og så gider jeg ikke alligevel......nu ville være et skønt tidspunkt at have en kæreste......! En jeg kunne spørge til råds og som kunne komme med et svar set udefra - men jeg ved jo hvad det er som jeg skal gøre for at få en sådan person i mit liv, og det er netop alt det jeg ikke er parat til at gøre........I just can NOT do it!

Og det er så her mine coaching buddies siger at jeg skal sige til mig selv: I CAN DO IT og dermed vende min tankegang!

Ingen kommentarer: