tirsdag den 9. november 2010

Min Gave....

.... er flere ting - en af dem er at jeg hurtigt glemmer hvilket dårligt humør jeg kan være i, den anden ting er at jeg er så utrolig god til at tale - I'm truly gifted!!

I går startede jeg dagen med løb op til Frederiksberg have og tilbage igen, så kom krisegejlet med gården og selv en samtale med Annabell kunne ikke muntre mig op - hvordan det lige skete ved jeg ikke men min mor ringede - vi har ellers ikke talt sammen længe, ik siden jeg råbte af hende (igen) og lagde røret på - total juvenil men sådan kan jeg også være!

Vi talte sammen og selv om jeg stortudet det meste af samtalen så gik det faktisk rigtig godt. Og vupti så havde min dejlige mor (dét kan hun også være, jeg glemmer det bare 80% af tiden, hvor pinligt det så end er at indrømme) sat 10.000 kr ind på min konto......! TAK!

I dag sov jeg til kl. ca. 08.30 da mor ringede og vækked mig (!) jeg turde ikke tage telefonen fordi jeg netop dagen før havde sagt at jeg var oppe hver dag og søge job, det er også rigtigt, men da jeg løb mandag morgen tænkte jeg at jeg måtte sove tirsdag moregen og så *ups* nå men jeg kom op og fik gurled halsen og så ringede jeg tilbage, mor ville høre om jeg ville med et tog hjem til Mortens Aften - det kan jeg desværre ikke da jeg skal mødes med læsegruppen fra coach uddannelsen, til psykoterapeaut OG opereres i næsen på fredag - mor kommer dog over på fredag.

Bagefter fik jeg ringed til et par stykker, gamle hængepartier, booked endnu flere mysteryshopping opgaver og senere ringede en dame og ville købe 4 stole jeg har til salg og fucking lige har kørt til jylland, damen bor på Nørrebro! Nå men jeg har, når jeg har aflevered stolene og mysteryshoppet på mandag, tjent 2950,-

Dét er godt nok længe siden jeg har tjent så mange penge - og hvor er det grinagtigt at jeg kan tænke at dét er mange penge når jeg tænker på hvor mange jeg engang har haft!!! Nedtur lære en at være ydmyg skal jeg love for!

Dernæst så har jeg vasked tøj, taget min klamme nasty opvask, købt ind i Føtex - total luksus og så har jeg speaket resten af dagen.

I Føtex købte jeg en ny tandbørste, jeg måtte dog hen og brokke mig over at den blev slået ind til 23.95 når der nu stod at den kostede 22,- jeg mener, 2 kr her og 2 kr dér, det er også penge ikk! Normalt skal man skifte sin tandbørste hver 3 måned som minimum, da der dannes bakterier nede hvor børstehårene sætter sig fast, men jeg syntes tandbørster er dyre og når de er på tilbud er det aldrig mit mærke som er på tilbud, jeg vi have en jordan soft tandbørste men det er altid de andre lange skumle tandbørster som er på tilbud, så jeg har haft min tandbørste i mange mange måneder.........faktisk købte jeg den lige inden jeg tog på pilgrimsvandring!!



En snobvane jeg ikke kan give afkald på - før mit økonomiske frie fald brugte jeg meget dyre produkter som feks. Helena Rubeinstein Make-Up Fjerner til ca. 300 kr pr flaske, det er NO GO nu, så jeg køber en fra Matas til 49,- og hælder den over i en HR flaske.......I know I know.........men hvem kan se forskellen?? :)
Mange produkter er lige så gode billige som dyre, men jeg vil sige at jeg savner min ansigtscreme og min shampoo  HELT VILDT MEGET for her er en billig udgave ikke lige så god!!

Igen så fucker billedredigeringen op - jeg forstår det ikke - jeg har aldrig før haft problemer med at uploade korrekt!! Hmf men ny lilla tandbørste som matcher min solotandbørste....... girly stuff!

Dvs. jeg har haft min gamle tandbørste i 7 måneder!! Nasty nok - men til mit forsvar skal det siges at jeg har skoldet den to gange med kogende vand for at holde bakterierne nede.......jeg havde engang en kæreste, Uffe som havde haft sin tandbørste SÅ længe at hårene var slidt skæve i den vinkel han børstede.......hold nu kæft hvor klamt!!

Jeg har som skrevet speaket en del, jeg har bla. speaket til en engelsk radiostation som jeg gerne vil søge job hos og så har jeg laved en del "date speaks" til min ven Jonas, han mener der er penge i at jeg speaker om alle mine kiksede dates, for jeg har faktisk aldrig haft én eneste god solid date hvor der var et godt outcom - ALLE mine dates, og jeg har fandeme fiseme været på MANGE er endt med noget kikset, med at fyren er gået, begyndt at græde, er stukket af fra regningen selv om det var ham som insisterede på at betale osv.......

Så nu har jeg laved to date-speaks med "Bøvet Conni" og "Lallet Lis" stemme - den første er sådan en meget socialbelasted stemme - parodi på en sådan, den anden er sådan en lidt sød smuk stemme men alligeveel hos en pige hvor 5 øren ikke er faldet endnu....det var faktisk helt vildt humor at speake dem, så nu må vi se hvad Jonas siger når han får lagt lyd under :)

Men tale, dét kan jeg og når jeg speaker så ved jeg i mit hjerte at det er dét jeg skal lave resten af mit liv......hvis jeg selv kan vælge!

Mine hørebøffer (Sennheiser) hænger på sin plads på siden af mit Malkemaskine-speaker skab, det er et gl. skab til malkemaskine udstyr og på siden plejet tatoveringsstemplet at hænge.....nu hænger mine høretelefoner dér!  
Nye tider, Nye trends!

Ingen kommentarer: