mandag den 8. november 2010

Min Forbandelse....

....er at jeg ejer en gård, i nedgangstider hvor en lejer har smadret alle muligheder for at udleje og dermed lave en indtægt.
Yderlig dryss til min forbandelse er at jeg er arbejdsløs og ikke har nogen former for indtægter udover lidt mysteryshopping i ny og næ, mest næ.

Jeg kan mærke alting stramme sig sammen omkring mig, jeg kan mærke at det hele ender med en rigtig dårlig slutning.......

Jeg har minus 53 kr. på min konto og jeg har 1000 kr i kontakter i skuffen - 1. December og dermed huslejetiden nærmere sig drastisk og jeg aner ikke hvad jeg skal gøre.....

Når jeg er ked af det, så plejer jeg at trøstespise - det ironiske er bare at jeg ikke har råd til at trøstespise!!!! Hvor ironisk er det lige - jeg har end ikke råd til at trøste mig selv........talte lige med Annabell, hendes liv ser også ud af lort selv om vi blev enig om at vi befinder os i hver sin ende af lorteskalaen om end vi stadig ER på lorteskalaen!

Annabells farfar døde i sidste uge og for ca. 3 uger siden døde hendes kærestes far. Annabellss moster ligger i koma på snart 12 måned og ingen ved hvorfor og i går blev Annabells far så indlagt pga. noget med maven........så det køre sku bare derud af for os alle.......jeg ved jeg ikke burde klage, mit er trods alt døde ting, penge og en gård, men jeg er vist lidt egoistisk for jeg føler mit liv er værre end Annabell's - hun har penge, familie, kæreste og er på vej et sted hen i sit liv. Jeg sidder bare her og kommer ingen vejne.

Ejendomsmægleren jeg ringede til har netop ringed tilbage, han har solgt ejendomme i det område i 40 år og var gode venner med min farfar og stod også for handlen med hans Gods - som nu skal rives ned!!
Han sagde at han anså det som umuligt at sælge gården for 3 mio selv om den er vurderet til 5,7 mio. Han mener slet ikke 2 mio er realistisk.......

Så jeg håber ved gud at min forpagter vil tage den for 3 mio - men kender jeg hans bank godt nok, hvilket jeg tror jeg gør da det også er min bank og min lokal filial, så vil de presse ham til at presse mig eller også vil han sige at han slet ikke kan være med på prisen selv om han er en rig lille rødhåret mand!

Årghhhhhh fuck it - hvordan tryller jeg penge frem??

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Deirdre Ann.

Faldt lige over denne artikel, og tænkte straks på dig og din svære situation. Du bliver nok ikke rig på det, men du kan altid give det en chance. Læs det der står på hjemmesiden og tag det derfra:http://www.10000kr.dk/tjen-penge-pa-at-blogge.shtml

Med venlig hilsen.
Sømanden

Deirdre-Ann sagde ...

Tak!

Har først lige set din besked nu, men jeg vil straks gå i gang med at læse - tak fordi du tænkte på mig!

Èn dag må det jo vende....ikk?

Deirdre-Ann sagde ...

Shit en masse regler!!

Nu har jeg tilmeldt mig meeen... der er jo en hage ved alting og for at tjene penge på en blog skal der jo være traffik - og selv om jeg selvfølgelig gerne vil at folk læser min blog, så er jeg mest intersseret i at holde min blog på "lowkey" niveau - jeg mener, mere reklame omkring min person ender i sidste ende 100% sikkert med at nogen genkender mig......I know, just my fucking luck og dét var jo ikke iden bag min blog da jeg startede med at skrive.....så nu må jeg lige se, men at sende en ansøgning afsted skader jo ikke, det kan jo være de afviser mig i hegnet!

Men endnu engang tak for tanken, den var sød