søndag den 7. november 2010

Søndag På Holmen

I dag kørte jeg ud til mit hemmelige loppemarked på Holmen, det var min mening at cykle derud men ejg syntes det var en smule for koldt så jeg lovede mig selv at jeg ville løbe senere - resultatet blev at jeg kørte derud i dag i bil og endnu ikke har været ude og løbe...........bom bom

Ude på mit loppemarked plejede der at være en pølsevogn, den er nu væk og i stedet for stod der en meget beskidt mand med en grill og solgte pølser, jeg siger dig at hans fingre var lige så beskidt og sorte som når man har været i haven en hel dag!! Jeg fik virkelig lyst til at spise pølser fordi jeg elsker lugten af grillede pølser men at se på hans fingre var nok til at jeg ikke behøvede at købe en, ej heller var det meningen jeg skulle bruge penge - men seriøst, er det okay iflg. sundhedsmyndighederne osv. at stå og grille pølser og sælge dem? Normalt er jeg ikke sart med sådan noget og folk må gerne tjene penge, men det var SÅ snusked og SÅ beskidt omkring ham, selv hans pølsetang var ikke ren og han rørte ved alle tingene med fingerne........vammelt!!

Jeg kom i tanke om at jeg havde pølser i fryseren fra i sommer og så kørte jeg i Netto og købte pølsebrød og risted løg...........og så hjem til mine frosne pølser i fryseren!

3 Frosne pølser på panden - panden ser næsten ny ud men den er fra da jeg fik gården, en af de ting som fulgte med og jeg kan uden overdrivelse eller underdrivelse sige at den MAX. har været brugt 50 gange siden 1999!!!

Ketchup, Remoulade og ristede løg - for hver 100g der er i denne pose er kun 25% af de 100g ÆGTE LØG! Nasty nok at tænke på hvad de sidste 75% så egentlig er, men det var de enest løge min Netto på Holmen havde og som fattig har man ikke råd til at være kræsen...

2 Ristede med det halve på en ren VilleroyBoch tallerken - just like I like it...!
I Netto fandt eg også julegaverne til mine to små nevøer i Sverige på 4 og 1½ år - ham på 4 bliver 5 år fire dage før jul, det glemte jeg lige da jeg stod derude, for han skal selvfølgelig også have en fødselsdagsgave, men julegaven er i hus - 29,95,- for hver gave, så det er lige til at overkomme, også for min slatne punktered pengepung!

Jeg skrev i går eller for et par dage siden at de var nemme at finde gaver til, det skulle bare lige været noget med biler, så er de glade - så da jeg fik både biler OG noget jeg mener alle burde have, så var det faktisk en perfekt gave, dårlig økonomi eller ej!

Hjemmesko/Hjemmesokker med Lightening McQueen fra Disneys film "Cars"

Højt skaft og læderbund, så fryser de ikke tær eller ankler og glider ikke når de løber.......alle burde eje varme hjemmesko! Jeg har tre forskellige par hjemmesko, men mine yndlings vamser med fåreskind og uld er gået i stykker i bunden og skal limes, lim koster penge så jeg bruger nogle af de mindre varme....
Jeg er virkelig godt tilfreds med mig selv og mine julegave køb - jeg fik også en kæmpe rulle juleindpakningspapir til 10 kr - det er i lidt brunt genbrugs look med røde juletegninger og farver på og dertil kan jeg bruge sejlgarn som bånd, hvilket jeg har nok af og så kan jeg tegne til og fra kortene i rød pap, billig billig.....

Jeg har aftalt med min drenge ven, ham jeg har glemt hvilket navn jeg gav herinde, men ham som ingen forældre eller søskende har og som jeg lærte at kende da jeg var i lære som guldsmed, han ville jo komme her i morgen og lave mad og så skulle vi "hygge" og se film - jeg kunne bare mærke allerede inden jeg indgik den dumme aftale at hele min krop strittede imod, jeg VED at han er vild med mig og at han har flere gange sagt at han fortryder at han ikke lagde an på mig da vi var på skole sammen og han vil altid snakke sex når vi er sammen - hvilket normalt ikke ville være et problem for mig, men det bliver et problem når jeg ved at han gerne vil have sex med mig og når jeg bare overhoved ikke har lyst til at være for meget sammen med ham - men hvordan siger jeg det til ham? Hvis jeg aldrig hørte fra ham igen så ville det være fint........jeg håber at han finder sig en kæreste SNART!

Men altså, jeg har aftalt med ham at vi tager i biografen i stedet for, jeg kan slet ikke overskue at have ham herhjem, så selv om jeg ikke burde gå i biografen og bruge 80 kr på en billet så gør jeg heller dét end at være alene med ham i min lejlighed!!

Og så må jeg simpelhen sparke mig selv i røven og være bedre til at sige FRA!!!

Alt i alt en skøn dag og i morgen vil jeg igen give den en skalle med at søge job - jeg MÅ OG SKAL have et job!!

Ingen kommentarer: