tirsdag den 16. november 2010

Tirsdag.

I dag havde jeg sat vækkeuret til kl. 9 - tænkte at jeg godt måtte sove længe, det endte med at jeg først kom ud af sengen kl. 11.45........føler mig total doven når jeg gør sådan noget, som om jeg er et menneske uden fremtidsudsigter når jeg ligger og sover længe.........men jeg var seriøst så træt så træt!

Da jeg vågned lå jeg på ryggen med højre arm over hoved og venstre hånd oppe under min bluse, hvilene på mit bryst!! Meget mærkelig måde at ligge og sove på og jeg kan ikke huske at jeg har haft lyst til at kramme mine bryster i søvne, men sådan lå jeg altså og sov og det var som om jeg lå inde i en lille kapsel af varme med dynen puttet godt omkring mig - så nice!!

Jeg skulle have været i retten i dag og vidne i den der trafikulykke fra december 2004, men så ringede de her til morgen og sagde at jeg var strøget fra listen som vidne........øhhhhhhhh all that fuss for nothing? Her har jeg ændret mange ting for at få den åndssvage retssag til at passe ind i min uge, men the bright side er at nu behøver jeg ikke at stresse før jeg skal til Jylland.

Planen var at pakke og så køre over til Annabell efter retssagen og så sove dér til i morgen hvor jeg skal til samtale hos en radiostation i jylland - og da klokken snart er 14 må jeg heller se at få fingeren ud, ellers kan jeg levende se mig selv sidde fast i myldertiden!!

Ingen kommentarer: