søndag den 28. november 2010

1. Søndag I Advent 2010

Så er det første søndag i advent år 2010 - SKØNT at tænke på at netop denne dag aldrig kommer igen! Ja det gør i går og i sidste uge heller ikke, men jeg har dæleme heller ikke brug for flere dag i mit liv, tværtimod - jeg trænger til et NYT ÅR med NYE muligheder, ja tak!

Har fået et par sms'er fra ham Troels fra Karel Van Mander, først tænkte jeg at det var utrolig hyggeligt at få sms'er, jeg får ikke særlig tit sms'er udover fra min skønne veninde Hanne som sender mig alle mulige sjove sms'er hele tiden, liiige min type humor :-) men ellers så får jeg ikke særlig tit sms'er men nu, efter et par stykker, så har jeg det sådan lidt.........hmmmmm

Ikke at han skriver noget som er dumt eller fornærmene, han prøver jo bare at small talke, men jeg er bare ikke til dét der hvor man skal lærere folk at kende, jeg slukker SÅ meget på det!!

Feks.: "Ja pyha med sådan en julefrokost :) Bor du i City?"

Eller: "Sørme orinteret Frk. Deidre-Ann" fordi jeg pointerede at de FIRE ringe på Audis køler ikke repræsenterer de FEM Olympiske ringe som iøvrigt er et symbol på de 5 verdensdele (Syd og Nord Amerika er én verdensdel)

Jeg er virkelig et mærkeligt menneske - er det ikke mærkeligt ikke at gide at lærere andre mennesker at kende???

Jeg kender ingen andre mennesker som er som jeg, hvorfor hopper jeg ikke op og ned og klapper i mine små hænder af lykke over at jeg nu får sms'er og har en fyrs opmærksomhed? Hvorfor prøver jeg at cutte ham af og få ham til at føle sig dum og mindre klog??

Arghhh I'm too strange for reality!

Men hey - om kun 2½ dag så kommer der Bertelsen på Camino på DR2!! Halfdan som har lavede programmet er en af mine gode venner, eller ja en af mine venner. Måske ikke god ven men jeg kender ham og han er rigtig sød - de gik to dage foran mig på hele turen, så jeg er ret spændt på at se hvordan de klaret sig selv om jeg mener at ham Bertelsen er en værre pivskid!

Seriøst, mount up and kom videre, tror han virkelig at 30 km er meget at gå på EN HEL DAG?? Its NOT! Et almindelig menneske kan med en almindelig oppakning gå ca. 5 km i timen, så kan du selv regne ud hvor mange km man kan gå hvis man går fra kl. 06.00 til kl. 16.00/18.00 som jeg gjore - JEG ER virkelig sej når jeg går, meget muligt at jeg er mega svag på andre punkter, men når jeg går, så er jeg en OL vinder og kun få, ganske få kan hamle op med mig!! :)
 - end ikke Norman den feje mand, kunne følge i mine fodspor!! (sidder og gnækker i sofaen)

Faktisk, den vej som Bertelsen står ved på forsiden af DR2's hjemmeside, den har jeg også et billed af - det er en korsvej ude i midten af ingenting, lidt uden for Leon eller Astorga, uden for Astorga tror jeg - ligemeget hvilken retning man kikker i, så er der INGENTING, seriøst, ingen huse, ingen mennesker, bare fire lange snorlige støvede grusveje med rødlige sand og så en masse ørkenbuske.......og så var det VARMT!


Billed fra DR2's forside med Bertelsen der står  med et kort i hånden er taget lige et par skridt mere baglæns end hvor jeg har taget det fra - jeg står liiige ved camino stenen og til venstre for billed løber endnu en vej........det var så VARMT!



P.S: Jeg syntes faktisk det er irriterende at jeg aldrig får nogle kommentarer eller sjældent for nogle - skriv løs alle jer jeg kan se læser med

Ingen kommentarer: