onsdag den 10. november 2010

Jeg Føler Mig Høj.....

.....som i at jeg har sniffet et eller andet, spørg mig ikke hvad, for jeg har aldrig taget stoffer men jeg ved at jeg speaked en del i går og dét er fandeme fiseme bare SKØNT!! I loooooooove to speak!

Tænk at kunne leve af det..........*drømmer*

Nå men op og ud og løbe - jeg fik ikke løbet så meget som jeg ville så det blev til en kombi af løb og gang men det var godt at komme afsted. Jeg har ingen løbehandsker eller pandebånd, så jeg tog min afdøde gudmors filtfingerhandsker på, de er i virkeligheden ret fine, meget gamle men fine - jeg fandt dem blandt hendes tøj da hun var død. Det var og er egentlig mærkeligt at hun havde så mange fine feminine ting og så brugte hun dem aldrig, jeg har aldrig set hende med nogle af de smykker jeg har på eller noget af det tøj jeg har gemt....

Jeg har dog stadig intet pandebånd og jeg skal lige love for at det er koldt for ørene!! Seriøst koldt, jeg overvejet om jeg ligesom i tegnefilmene kunne sætte handskerne på ørene uden at de faldt af, men naaaaa det blev ved en sjov tanke og så løb jeg med hænderne på ørene - det var først bagefter jeg kom i tanke om at jeg som pige med meget langt hår har den fordel at jeg kan lave en "bondepige hestehale" dvs. en hestehale som med håret dækker ørene og sidder meget lavt i nakken - dét må jeg gøre næste gang, jeg har utrolig kraftigt hår så det skal nok varme om end det sikkert ser bøffet ud, men who cares - jeg gør i hvertfald ikke - jeg møder aldrig nogen jeg kender alligevel, de enste kendte mennesker jeg møder i haven er de gamle danske folkekære skuespillere, de går tur i Frederiksberg Have om morgen og formiddagen, der er specielt en, jeg kan ikke huske hans navn men han minder mig om min farfar, han går og ryger cerut og har en hat på, nøjagtig som farfar - han har spilled med i så mange mange film og jeg som er så elendig til navne kan selvfølgelig end ikke huske filmenes navne, kun indholdet........han kikker altid ned i jorden når han går, måske fordi han ikke vil genkendes, men når han går forbi mig løfter han blikket og jeg kan se hans milde blågrå øjen og så plejer jeg at smile og sige "Ha en god dag" og så løber jeg videre velvidene at jeg har en forskel i hans dag, eller det kan jeg i hvertfald godt lide at tænke at jeg har.

Jeg ved hvor meget Bedste sætter pris på at jeg ringer og kommer på besøg, jeg tror når man bliver gammel, så sætter man pris på de simple ting, god mand, venlige mennesker, varme og en god bog.....måske jeg bare skulle blive gammel nu??

Anyway, nu er jeg hjemme igen og vil hoppe i bad og så kvæle min strygebunke som er overvældene stor - mor kommer på fredag og her skal bare være 100% fint! Det er første gang hun besøger mig i København og det er kun fordi jeg skal have fjernet mit modersmærke på næsen, jeg har haft det siden jeg var lille og det har altid været brunt, da jeg var lille kan jeg se på alle mine tegninger af mig selv at jeg har tegnet en brun prik på siden af næsen og en gul fortand og gult hår :)

Jeg slog min fortand da jeg var lille, så indtil jeg skiftede tænder var min ene fortand gul og mit hår har altid været sådan lidt gulli i farven, højst sandsynligt fordi jeg er ca. ½ gen fra at være rødhåret...........*yakk!* I dag får jeg brune striber i mit hår for ikke at virke så rødblond, jeg kan simpelhen ikke fordrage rødhåret mennesker - jeg mener, jeg har en veninde der er så rød at selv hendes mis er rød og sjovt nok er hun blevet gift med en mand som er lige så rødhåret - men jeg syntes hun er utrolig smuk, virkelig smuk, hun har grønne øjne og en lille krop som en asiat selv om hun er dansker - hun er så bedårende - men når jeg så tænker rødhåret så tænker jeg altid på "HAM" - han var en rødhåret kok.......og så får jeg helt kvalme, tænk at jeg måske ligner ham, tænk hvis jeg en dag kunne finde på at skade et andet menneske..........jeg ved godt at det er helt ude i hampen tanker og at jeg aldrig ville gøre sådan noget mod andre mennesker eller dyr eller generelt skade andre mennesker, det ligger så langt fra min natur, men det er bare noget som har ligget i mig i over 20 år så det tager lidt tid at få det ud af systemet.

Da jeg var til frisør i Oktober for første gang i over ét år fik jeg feks. ingen striber i mit hår, det skyldes så at jeg ikke havde penge, men det betyder også at mit hår nu er ved at have sin egen farve fra naturens side og jeg kan se at jeg er blevet mere mørkhåret end jeg husker mig selv at være, der er stadige rødlige nuancer og jeg kan stadig hive rød hår ud af min hovedbund men generelt er jeg vist bare blond.........NICE!! Håber dog stadig ikke jeg får en rødhåret dreng engang......min yngste fætter var SÅ rødhåret som barn, han er bare en hot laber laber dreng i dag med brunligt hår med et rødt skær, og han er faktisk, i mine øjne, et rigtigt hunk men i mange år væmmes jeg ved ham - sorry to say men det gjore jeg og han kan jo slet ikke gøre for det!

Men okay, hvis alternativet står mellem at få to hvidhåret piger og to rødhåret drenge, så tror jeg - trods dillemmaet at jeg vælger to rådhåret drenge, drenge er bare nemmere end piger og jeg ville slet ikke vide hvordan jeg skulle være mor for en pige - tænk på at det som kan ske med hende, jeg ville blive nød til at holde hende hjemme altid - eller som alternativ, gifte mig rig så jeg kan ansætte en bodyguard, men chancerne for at jeg nogensinde finder en, rig eller fattig, som vil giftes med mig er så minimale at jeg nok må satse på at få to rødhåret drenge - hvis det altså skulle være........

Men det skal det heldgvis ikke lige nu!!

Da jeg var ude at løbe følte jeg pludselig at jeg tissede i bukserne, eller måske ikke tissede, men jeg blev helt våd mellem benene, altså oppe i missen - jeg ved jo aldrig hvornår jeg skal have menstruation fordi jeg bare ikke har tjek på sådan noget, men lidt hovedregning fortalte mig at det ikke var nu og så tænkte jeg at det måtte være udflåd - måske super klamt at skrive, syntes selv det er et grimt ord "udflåd" men på den anden side så er det jo meget naturligt, for en pige that is.

Det gode ved at have udflåd er at når det er helt hvidt, lidt fedte og gele agtigt og uden smag (!) eller duft så er det fordi ens underliv, skede og mis er i topform - sygdomsfri og fri for bakterier - og nu har jeg heldigvis aldrig prøved at have andet end hvid eller gennemsigtig udflåd så jeg ved ikke andet men jeg kender til mange som har haft gullig eller helt grønt udflåd - fy for pokker!! Men det er jo kroppens advarselssystem om at der er noget galt - men de sidste par dage når jeg har løbet har jeg fået så meget udflåd at det er gået igennem mine trusser og ned på mine løbebukser, altså kun på indersiden, det som er træls er at det ligner en hvid plet med mælk (sæd?) som er spildt når det er tørt og i mandags vaskede jeg mine bukser fordi de netop så sådan ud og nu ser de så sådan ud igen - jeg gider simpelhen ikke vaske dem - har jo kun haft dem på i ½ time - så jeg tog en klud og vaskede det væk og hang dem til tørre og om lidt vil jeg hoppe i bad og vaske min fine sunde tissekone! (total barnligt ordvalg men true)

Resten af dagen i dag og i morgen skal jeg læse op på min coaching uddannelse - jeg SKAL bestå OG forstå - at bestå er jo én ting men at bestå og forstå faget er noget helt andet og da jeg aldrig nogensinde har dumped en eksamen, så har jeg bestemt ikke tænkt mig at starte nu - det mindst jeg nogensinde har fået i en eksamen er 7 og det fik jeg den dag jeg fik min hue på HHx - virkelig skod at jeg den dag hvor hele skolen er samled på gangen og hele min familie, at jeg lige dén dag får min dårligste karakter i et af mine yndlingsfag!

Jeg skulle analyserer et Biedemeyer Billed (som hænger i Den Gamle By i Århus) og glemte at sige at man kunne se ind i soveværelset og det betød at de åbnede op til en ny verden og at vinduet stod på klem, det betød at de bød verden velkommen........total bullshit! Noget virkelig ubrugeligt lort at lære børn og unge hvis du spørger mig - jeg har læst SÅ mange bøger i mit liv, alene ejer jeg over 2000 bøger som jeg alle har læst op til flere gange og jeg har skrevet siden jeg var 5 år og jeg plejede at få 11 el. 13 i karakter og min årskarakter lå på 11 det år og så går jeg 7 til eksamen - jeg kan huske at jeg havde parallelklassens lærere som "min lærer" derinde, da vores dansklærere var syg, vi havde før haft hende til vikar og hun var lyshåret og med meget drenget kort hår, jeg syntes hun var uhyggelig grim og så var vi overhoved ikke enig i de litterærere spørgsmål og jeg tro og mener til den dag i dag stadig at hun så mig som en konkurrent til hendes egen vide - specielt dengang hvor jeg studerede flittigt var min viden massiv og dét skræmte hende, så som den eneste på hele årgangen fik jeg 7 i dansk.........og min kæreste på daværende tidspunkt, Uffe, lånte mine notater og gik til eksamen og fik 11 og jeg sværger han havde aldrig åbnede en eneste bog!!

Da vi skulle til historie eksamen fik jeg et stort 10 tal (hvorfor ikke heller et lille 11 tal??) og Uffe, som igen havde lånt mine notater, fik 11 - det samme skete i Engelsk, han fik 11 - jeg fik 10 - det irriterer mig stadig den dag i dag, for han er simpelhen det mest dovne menneske jeg nogensinde har mødt - han kommer sovende til alting!!

Han arbejder få timer om ugen og tjener kassen og har netop fået en kæreste - hvilket jeg faktisk er oprigtig glad for på hans vegne - men jeg mener, han laver nada og har røven fuld af penge - jeg vil gerne knokle men kan end ikke få et job......

Men look on the bright side, jeg ved hvad det vil sige at være den ene halvdel af skolens mest populære par og dét er ikke noget jeg vil gå efter igen - skøn tid på HHx men hvis dét er at være cool, så er jeg heller nørden - tror grunden til at jeg slap afsted med at være en STOR bognørd var fordi jeg var kærester med Uffe og samtidig et lille smukt nips.

Nå badet kalder og jeg fryser






Senere - kl. 13.04

Nu har jeg været i bad og føler mig som født på ny - nybarberet mis og måsen fik også lige en tur, jeg hader eller måske ikke hader men jeg bryder mig ikke om når hårene i måsen er så lange at jeg kan tage fat og rykke i dem (hvilket i øvrigt gør hammer ONDT!) - jeg tænker på hvordan man kan tørre sig ren med hår i numsen......de er der nok for en mening jeg har bare ikke lige luret grunden endnu men nu er jeg fin og 200% ren - har vasked mit hår i min supermarkeds shampoo for første gang i måske ti år!!

Jeg har aldrig eller ikke så længe jeg har boet alene, købt shampoo andre steder end hos frisøren, så det huer ikke mit hjerte at skulle købe en shampoo til 32 kr i Føtex når jeg plejer at få en liter fra frisøren til 300 kr!
- jeg HAR overvejet at hælde den billige Neutral 2-i-1 shampoo over i min gamle dyre flaske men kan ikke helt finde ud af om jeg bare er små skør eller om jeg vitterlig ikke kan stå ved hvad jeg er, nemlig fattig......indtil videre har jeg gemt min gl. flaske og stilled shampooen fra Neutral frem i badet, jeg valgte den fordi den ingen parabener, parfume eller allergifremkaldene stoffer i, jeg tænker at hvis jeg har svært ved at få børn i forvejen så er der ingen grund til at smide mere lort ind i min krop som kan spænde ben for min lille søns fremkomst i livet.....

ANYWAY - I chatterbox! Det var selvfølgelig ikke dérfor jeg skriver igen, lige da jeg var ved at logge af før så jeg at Norman havde skrevet på sin blog igen - det har han ikke gjore i hmmm måske en måned eller mere, I don't remember - jeg er holdt op med at kikke.
Jeg abonomerer på hans blog men gør det anonymt, det gør jeg med alle de blogs jeg læser, jeg har ingen interesse i at lede opmærksomheden hen på mig - jeg mener, hvis folk finder min blog så fint og dejligt med kommentarer (når jeg husker at tjekke dem) men jeg vil ikke reklamerer for mig selv ved at oppe op her og der for lige pludselige *bang* en dag, så er der en som genkender mig og selv om det i sig selv ikke ville være slemt, så lur mig om det ikke er en af dem som jeg har skrevet ½ linje negativt om og så er fanden løs på blogger universet - folk er så sentitive og jeg vil bare gerne være mig. Deirdre-Ann!

Nå men Norman har altså besteget Kilimanjaro, eller noget af det, han har ikke skrevet så meget så jeg ved i teorien ikke om han giver op på halvvejen men det tænker jeg at han ikke gjore.
Han skriver næsten altid spørgsmål eller tanker i slutningen af sin blog som folk så kommenterer på - han får irriterende mange kommentar, allerede nu har han en kommentar!!

Men han skrev at han undrede sig over at han nu igen lå og skulle sove et mærkeligt sted, ligesom på pilgrimsvandringen, inden han skulle kaste sig ud i noget sindssygt hårdt - jeg syntes han er lidt en tøs at han syntes pilgrimsvandringen var SÅ hård - ja gu pokker var det hårdt, men kun den første uge - han tuder fordi han er sådan et konkurrence menneske at han absolut skulle op og gå 9 km i timen, jeg gik og går, langsomt men jeg kan så også forsætte i flere timer.........og så skriver han i sin blog at hans dagtaske vejer 14 kg.....seriøst hvad fanden slæber han med?? Min taske vejed på lidt over halvdelene af vejen 8 kg og da jeg fik lagt min sten på et bjerg ved Cruz de Ferro røg der 3½ kg af, ja jeg savnede en varm bluse og ja jeg havde et par bukser for meget med og ja jeg kunne havde pakket min toilettaske bedre men stadig - jeg gad godt vide hvad han slæber med rundt - mon han har et pengeskab i tasken?

Nå men igen, jeg tænker og taler osv. men han skriver at han ikke forstår hvorfor han igen kaster sig ud i endnu en (tøsedreng) hård tur - og nu var der allede en som havde givet en kommentar på det og jeg er næsten enig. Jeg tænker at han leder efter noget inden i som giver mening, ligesom jeg gør, han savner noget han ikke ved hvad er - og uden at jeg skal spille klog for jeg har fandeme brugt lang tid på at komme hertil hvor jeg er nu, men dét er ligesom noget han burde tage seriøst, han bliver rastløs forever hvis han ikke finder det han søger.

Jeg tænker at når han tjener så mange penge som han gør og arbejder minimalt (tror jeg) så er der måske ikke rigtig en udfordring i hans liv mere - måske han skulle starte noget op for sig selv igen, altså hvis der ikke er sådan en klausul mellem ham og hans arbejdskollegaer om at de ikke må gå solo. Men måske han skulle starte forfra - måske han skulle starte et børnehjem i Afrika (jeg melder mig som frivillig) måske han skulle tage et lederkursus/coaching kursus eller uddanne sig som lære og så tage en folk vilde drenge som har haft en hård start på livet med ud på en lang march feks. i Spanien og lærer dem at lægge en plan - måske han skulle blive "storebror" for et par drenge som har it interesser og så love at støtte dem hvis de følger de retningslinjer de sammen sætter........I don't know, jeg skal ikke gøre mig klog på andres liv men jeg ved at noget som giver mening er alfa og omega i livet, man bliver skør uden eller rastløs som jeg er blevet......

Men en ting er sikkert, hvis penge ikke er et problem i min verden, så ville jeg finde et projekt jeg brændte for og så ville jeg kaste alt min kærlighed og tid over det, gøre det til min livskamp at hjælpe dem - jeg har to projekter inde i mit hoved jeg vil støtte så snart jeg får penge - den ene er Somaly Mam i  Cambodia og det andet er en dansk tibetaner som har startede et hjem for kvinder, børn og et børnehjem op et sted i Tibet hvor de prøver at bevare deres kultur mens de kæmper mod at Kineserne prøver at ødelægge den, men det kræver penge og ingen vil rigtig støtte dem fordi "Tibet er så langt væk.......og andre gør det sikkert....!" - der er også et projekt som giver 100 kr pr. måned til gamle damer og mænd i Tjetjeningen, og andre lande fra det gamle Sjovet - det hedder noget i retningen af "Støt en Bedstemor" - jeg har et link et sted, men i de lande har de ikke plejehjem og mange af de gamle mennesker har ingen familie tilbage fordi deres kvinder er blevet slået ihjel og mændene dræbt eller forsvundet i krig og derfor bliver der heller ikke født børn og dem som er født er forældreløse og de gamle kan ikke forsørge dem - jeg syntes det er dybt tragisk og selv om man ikke kan hjælpe alle så kan man vælge sine kampe med omhu og vælge at hjælpe nogen.

Jeg tænker, det kan sku ikke koste mere end 100.000 kr at bygge et stort hus eller plejehjemsagtigt hus hvor de ældre kan bo sammen, hvor der er feks. solvarme så de ikke fryser i den sibirske vinter og  når de først bor sundt og varmt så kan man måske ansætte nogen til at lave tre varme måltider om dagen til dem og måsek hver ½ år rejse over og tjekke op på det - jeg ved det ikke men tankerne er mange og jeg tænker tit på hvad jeg kan gøre - jeg ved feks. at man kan afleverer gl. briller hos optikkerskolen og så laver de nye brilleglas og sender til bla. Rusland til de børn og gl. som ikke har råd til briller......det er bitte små latterlige banale ting i Danmark men en KÆMPE ting i deres lande og hvis jeg kunne gøre en sådan forskel, SÅ gjore jeg det, indtil den dag kommer, så betaler jeg forsat til mine to små piger i Afrika og håber på at DE om ikke andet, får et godt liv! :)

Over and out - strygebunken kalder

Ingen kommentarer: