lørdag den 6. november 2010

Opdatering Af De Sidste 48 timer +/-

Nå, hvor skal jeg starte for at opdaterer alting mest muligt? Hader når jeg kommer bagefter med at skrive, såer der bare SÅ meget som skal skribles ned og jeg frygter at glemme detaljerne.

Jeg har netop været i Fiels for at lave et Mysteryshop i Esprit - 170 kr ned i lommen (mange bække små....) og så får jeg refunderet mit køb på 75 kr eller jeg får refunderet 75 kr af mit køb på 169 kr. Jeg købte en bluse til Annabell som har fødseldag om to uger, hun ELSKER Esprit og 75 kr i rabat kan jeg jo ikke sige nej til, min plan er at finde mit guldsmedværktøj frem og så lave nogle ørenringe i guld til hende, jeg tænkte også at jeg kan lave ørenringe eller kæder eller noget andet girly bling bling til min søster og kusine i julegave/fødselsdagsgave - det er virkelig noget skrammel at jeg har så få penge og så så mange brødre som IKKE går med nogen former for smykker, udover deres vielsesring og ur!!

Men Annabell gør altid så meget ud af mine gaver til jul og fødselsdag for mig, så jeg vil ikke uanset hvor fattig jeg er, gøre mindre ud af hendes gaver - jeg må bare være kreativ så skal det nok gå!!

Samtidig fik jeg købt nye sterinlys i Bilka - 150 stk. for 199 kr, dét er billigt! Jeg bruger 5 sterinlys hver dag da jeg kun har én lampe i stuen, så udover lyset fra lampen og fra tv'et er der helt mørkt hvis jeg ikke har sterinlys tændt, plus at de giver varme og dét har jeg stærkt brug for i min lille kolde lejlighed som heldigvis ikke er så kold som den jeg boede i på Christianshavn hvor der var HELT lukket og slukket for radiatorerne HELE sidste vinter - jeg ved ikke om du mindes hvor kold sidste vinter var??

Jeg havde rim på indersiden af ruderne indtil jeg opgav at klage til min udlejer og i stedet købt mig en elvarmer i El-giganten (min husleje var inkl. el og gas) og tændte for ovnen og lod den stå åben så jeg kunne få varme......badeværelset var og blev bare en kold fornøjelse!! Jeg plejet at tage varmeblæseren med ud på badeværelset når jeg skulle i bad, så varmede den rummet lidt op før jeg skulle derud og så mens jeg var i bad varmede den soveværelet op så jeg kunne komme ud af badet uden at dø af kulde.......Christianshavn står for mig som et sted der var lige så koldt som gården - jeg frøs altid på gården! Om det så var fordi der vitterligt var piv koldt eller om det var fordi jeg var så deprimeret at jeg simpelhen frøs altid ved jeg ikke, men koldt dét var der!!! *Prrrrrrrrrrrrrr*

Grrr jeg forstår IKKE hvorfor billederne ligger rigtigt i mit album men herinde sidelæns.......men jeg har købt nyt lys til min prinsesse krone!

Og så begynder det her Søsterne Greene møg lys at dryppe helt vildt, jeg plejer at købe dem i Bilka men det her var 2 kr. billigere.......og gæt hvad der så skete.....

Møglyset fra Søsterne Greene drypper ned på MIN SOFA!!! Og MIN PUDE!!! Billig sofa og billige puder men det er det eneste jeg ejer så fuck Søsterne Greenes sterinlys!!!!! Håber jeg kan tage det af i morgen med et kaffefilter og strygejern, hvilket så gør at de 2 kr. jeg sparede på at købe et billigere lys nu kan blive brugt på at købe kaffefiltre....*pis og lort*


Jeg har også købt dele til en julegave til min søster og fødselsdagsgave til min eneste kusine på 15 år, hun får en neglelak, en neglefil, dutter til at sætte mellem tæerne og en pincet, pincetten og filen har samme fine mønster og neglelakken er fra Sally Hansen som er et fantastisk neglelak mærke jeg kender fra USA, men jeg har aldrig set det her i Danmark før i dag, en neglelak i USA koster 1 dollar, her koster en Sally Hansen neglelak 69 kr!! Men alt i alt så bliver det ca. 100 kr til min niece og hun elsker at ordne negle osv. så det er faktisk en rigtig god gave.

Jeg har booket så mange mystery shopping køb jeg kan, og håber på at komme til at tjene bare lidt penge så jeg kan være med på julegaver til min store familie, jeg prøver at starte med de små først, jeg tænker at for dem betyder gaver mest.....og i år skal vi jo alle sammen hjem til jul, da det er et lige år og derfor vil alle mine nevøer være hjemme, de små og min lillesøster osv. så jeg starter fra bunden af, mine nevøer er nemme at finde gaver til, de elsker bare biler helt vildt meget så pice of cake!!

Før jeg tog afsted for at Mysteryshoppe tog jeg et tiltrængt bad - efter at have været klædt som min skyggeside hele fredag som var mit hår SÅ filtret! Jeg havde bobbet mine krøller så meget som fysisk muligt og efter en hel dag med tykt krøllet hår i 10 cms højde havde de, som altid, viklet sig ind til en stor fed dradlock eller til tre pølse dreadlocks med krøller i - et maridt at børste ud!!

Efter 17 minutters konstant børstning havde jeg misted en del hår og min hovedbund var øm.....détte er the down side ved at have krøller!!


Ude i Fields så jeg dette skilt

Norman - Pop Up Shop Copenhagen......Norman Pop Up My Arse!!
Lidt morsomt, dels fordi jeg bruger annegrammer som navne og Norman er jo ikke et helt almindeligt navn men et navn som er kommet ud af at jeg har bytted om på Normans rigtige navn's bogstaver og så *vupti* så jeg hans navn  på en butik.......

Og appropo Norman, så ringede jeg til ham igen efter at jeg skrev sidst at jeg havde prøved at ringe, dvs. Torsdag ringede jeg til ham igen kl. ca. 22.00-22.15 og her tog han den overraskende nok, jeg tænkte at når han først så at jeg ringed så ville han nok end ikke tage den, som han plejer plus at han jo havde lagt på før....

Anyway, som jeg har lært på coaching uddannelsen, så er der Fakta og der er Fortælling. Fakta er at Norman lagde på - Fortællingen er at JEG tror at Norman lagde telefonen på fordi det var mig som ringede......
NU ved jeg at Fakta er at han var ved at køre galt og dérfor lagde på!

Jeg kunne ikke rigtig høre hvad han sagde fordi der var en utrolig dårlig forbindelse og oven i det så artikulerer Norman ikke særlig godt, jeg har tit tænkt på om det bare er i telefonen at han gør det, hvilket jeg tror men også om der er andre end mig der har lagt mærket til det og sagt det til ham, altså jeg har ikke sagt det til ham men mon der er andre som syntes han er uforståelig at tale med til tider?

Jeg hørte at han sagde at han var hjemme igen om ca. en uge, at han var i hmm Orlando eller et eller andet med O og da jeg spurgte om han ville mødes, var han ikke afvisende - han var heller ikke intersseret i at lave en aftale nu og her men jeg ser det som en positiv ting at han ikke var afvisende - så om en uges tid så prøver jeg at ringe igen, hvis han altså ikke selv ringer, hvilket jeg bestemt ikke tror han gør men it could be.

Så positivitet på the closur side med Norman og dét er skønt!!!

I går da jeg tog i byen med Lita og hendes veninde Nadia som ligned en som havde fået lov til at beholde sin sut i liiidt for lang tid - altså hendes tænder stod ret meget ud af hoved og selv om hun var pæn så ødelagde hendes bisser ligesom the look, så i min verden er Nadia nu "hende med tændern"

Vi gik på et sted som hedder Ludvigsen, der var proppet - som altid når jeg skal noget med andre herovre i København så forstår folk ikke at når der står et klokkeslæt på noget, så kommer folk altså i god tid for at få en plads - og når Julebryggen bliver skænket kl. 20.59 så nytter det ikke noget at komme kl. 21 og tro at der er plads - der var en million mennesker!!

Da jeg var yngre og boede i Århus så tog vi altid afsted kl. 18 eller tidligere for at få et godt bord på Buddy Holly som var "vores sted" - det er jo ikke fedt at stå midt i en gang og blive mast frem og tilbage, så jeg fik Line til at gå en runde og se om der var bedre plads på den anden side af baren - hun kom tilbage og sagde: Der er slet ikke plads, der står et fodboldhold som har vundet en medalje i dag og de er 21 afsted og fylder det hele.......øhhhhhh så sig mig liiige igen hvorfor fanden vi står heromme når der er 21 fodboldt fyre på den anden side i jakkesæt???

Jeg fik os ret hurtigt mast igenne så vi endte med at stå midt i gruppen af boys.......SÅ NICE!! Duften af mandeparfume kan altså gøre mig helt ør i hoved!
Nadia fandt hurtigt en at kysse på og jeg blev ret bagt på at flere forskellige fyre, OG af den ultra mega meget maskuline lebbe bartender som virkelig var ½ gen fra at være en mand, hun kløet sig i MÅSEN mens hun betjente kunder!! Hun bagte for vildt på lille blonde nipse Deirdre-Ann og gav mig den ene øl efter den anden - så meget griner!

Jeg mener, hvorfor sker sådan noget altid for mig? Som Lita sagde: Deirdre-Ann, jeg kender kun dig som kan få en lesbisk bartender til at give gratis øl uden at du har gjort noget somhelst!!!
Og jeg kan kun sige at jeg er enig, jeg kender ingen andre som det sker for!!

Nå men fyren som bagte for vildt på mig gav masser af gratis øl - normalt, altså inden jeg fik virkelig dårlig ikke eksisterende økonomi, tog jeg aldrig i mod drinks, mad eller andre ting fra fyre. Jeg kan og vil altid selv betale, men selv om jeg havde 300 kr med (og brugte 125 kr) så tænkte jeg "århh what the hell, han har sikkert bedre råd end mig"  så jeg drak løs på hans regning! Noget jeg faktisk stadigvæk har lidt dårlig samvittighed over, jeg mener jeg udnyttede jo at han betalte og sådan noget bryder jeg mig ikke om, altså udnyttelse på den beviste måde.

Nå men pludselig finder jeg ud af at han har en kæreste, jeg kan ikke huske hvordan men manden har altså en kæreste hvorefter jeg total mister lysten til ham - og jeg var ellers ret klar, altså virkelig klar!! Plus at jeg var bobbet som jeg sjældent eller faktisk aldrig har været bobbet før, jeg skulle jo ligne en billig dum blondine....! (tror dét lykkes med bravour!!)

Men på en eller anden måde "glemte" jeg at han havde en kæreste og fik ham hevet med hjem, jeg mener, jeg vidste det godt men jeg ignoreret det - hvilket virkelig har givet min samvittighed en sort plet - jeg har altid brysted mig af ikke at være som de andre, dem som bevist ødelægger forhold - ja ja jeg ved godt at jeg har TÆNKT på at bolle Kunstmaleren selv om han er gift og har børn i flertal, men jeg har ikke gjort det - BIG HUGE DIFFERENCE!!

Men hjem kom vi og han smed sig på sengen med alt tøjet på, jeg gik ud på badeværelset for at vaske mig og da jeg kom nøgen ind i soveværelset kravlede jeg op i sengen til ham og kyssede ham lidt, jeg stak en hånd op under hans t-shirt og blev glædelig overrasket da jeg mærkede at han havde masser af hår!! Jeg tænkte: Yes Yes dét her bliver godt........og så forsatte jeg ned til hans bukser og da jeg fik bæltespændet op og ville trække i hans bukser sagde han pludselig: Ååååååhhhhhhhhh nu kommer jeg....!!! Og så kom han!! Han kom i hans bokseshorts!!!

Jeg blev helt stum, her lå jeg med en fyr som uden at jeg havde gjort ret meget andet end at pille lidt på ham og kysse kom i sine bukser.......det er jo en joke!!
Han spurgte om jeg havde et håndklæde og det smed jeg over til ham mens jeg sagde: "Tak for i aften, det var en kort fornøjelse!" Grovt men WTF!!

Bagefter da han var gået, ville jeg tage nattøj på, jeg ved ikke lige hvordan men jeg kom til at lugte til mine fingre - er du GAL de lugtede!! Jeg mener, manden var jo åbenbart slet ikke ren! Fy føj, mine fingre lugtede ikke som en varm daggammel diller, men som en virkelig ækel beskidt diller.......en af dem som bestemt trængte til vand og sæbe ET PAR gange for at få en normal lugt!!

Jeg sætter virkelig virkelig VIRKELIG meget pris på en ren tissemand, er den ren så kan jeg næsten ikke holde fingerne fra den.......og jeg har 7-9-13 næsten kun haft rene mænd med hjem og dem som ikke har været rene har jeg sendt i bad, men det bedste er selvfølgelig de mænd som er rene af natur som feks. Ayal der altid er dejlig velduftende og som min ex-kæreste Kunstmaleren som også altid var ultra ren og så Norman, han er også en ren mand - lige med minus af at han glemte at vaske sit hår på brystet med shampoo da vi var i Miami, så han duftede af varm græker i stedet for af frisk græker men dét er nada og jeg kan sagtens leve med det, men come on hvor denne her fyrs - hvis navn jeg end ikke kan huske - dilermand dog lugtede!!!

HOLD NU OP hvor er det godt at jeg ikke gik ned på ham......*laver bræklyde*

Her til morgen rykkede jeg sengetøjet af sengen, støvsuget og tog som sagt et tiltrængt bad, så om lidt når jeg er færdig med at se Flygtningen i tv (for gud ved hvilken gang) så kan jeg smide mig i en sprød kølig seng.....


Jeg ELSKER virkelig en ren seng og jeg tænker tit på hvor meget jeg egentlig glæder mig til at jeg engang får en mand som jeg kan nusse om, for mig er nusse mange ting, feks. at ligge nøgen sammen - men at nusse er også alle de små ting som gør dagligdagen skøn, nystrøget skjorter, rent sengetøj, rent badeværelse, søde sms'er, blomster, god mad, gåtur osv......jeg vil elske at gøre de ting for min mand men også med min mand...*suk*.....jeg er pænt træt af at være alene på dage som disse hvor jeg er liderlig, føler mig seksuelt snydt og har tømmermænd........på dage som disse burde det være lov at have en mand som stod til rådighed!

Lidt ligesom i Islam, der kan kvinder blive skilt fra deres mænd hvis de ikke dyrker sex med dem min. 1 gang om ugen - sådan en lov burde der også være i kristendommen, eller også skal jeg konveteret til islam.......could be hvis manden jeg vil have er sexy nok! :)

Nå jeg må vist heller koncentrere mig om filmen...... 

Ingen kommentarer: