fredag den 26. november 2010

Sne Sne Sne Sne Sne Sne Sne Sne Sne....

Og det sner stadigvæk! København er dækket af sne and I just loooooove it!

Sidder her i min sofa med coaching papirene bredt ud ved siden af mig, burde nok læse i dem frem for at blogge men jeg bliver så enormt træt hver gang jeg går i gang med de skide papir - det giver nul og niks mening i mit hoved og jeg vil egentlig bare gerne have et arbejde frem for at lærer noget ny - men når det nu ikke kan lade sig gøre og jeg ikke gider læse, så er jeg gået i gang med at spise resterne af de clementiner fra i går (2 stk.) og de appelsiner jeg har i køkkenet.

Fordi jeg er så ultimativ doven har jeg allerede på forhånd gjort en ren karklud våd i varmt vand og taget et viskestykke med ind til sofaen, så behøver jeg ikek rejse mig for at vaske hænder når jeg er færdig og har klistrede appelsinfingre! Smart ikk! Sådan gjore min mor altid da vi var små, så havde hun en lille skål med lunken vand med ind i stuen og en klud og så vaskede hun alle os 4 (vi var 4 da jeg var lille, de små små kom først da jeg var teenager) børns fingre inde i stuen i stedet for at skulle ud på badeværelset med os alle........jeg kan så meget se det smart i den taktik! Dels var vores hus hundekoldt undtagen i stuen, så ingen havde de store lyster til at gå på badeværelset unødigt, dels så blev der hurtig en masse løben og råben og larm hvis vi alle skulle ud på badeværelset og have vasket hænder hele tiden......

Jeg tror jeg må tage mine coaching papir og tage på en cafe og læse i morgen eller senest mandag, jeg får ligesom ikke laved noget når jeg sidder herhjemme - jeg aner ikke hvorfor, jeg plejer at være riiimelig hardcore til at læse og studerer men dét her, det giver nul og niks mening i mit hoved og jeg aner ikke hvor jeg skal starte!

Line min veninde har lige skrevet en mail til mig om at hun gerne vil købe min AMME GYNGESTOL!!! Nu skal du så ikke spørge hvor jeg har den fra, den stod i min kolonihave da jeg købte den og jeg tog den med derfra da jeg tænkte at jeg måske en dag ville få brug for den selv - men det er nu over 5 år siden så fuck'it jeg sælger den og nu vil Line af alle mennesker købe den.........!!

WTF!!!

Jeg har spurgt om hun ligger og ruger på en junior men det siger hun at hun ikke gør.....hmmm.........selvfølgelig må hun gerne købe den meeeen er der mon ugler i mosen???

Ingen kommentarer: