lørdag den 27. november 2010

Et Dejligt Ordsprog

Det er ikke ret mange skønne ting der er kommet ud af Tyskland - hvis du spørger mig, men her er én god ting....

"Der Mensch ist erst wirklich tot, wenn niemand mehr an ihn denkt" af Bertolt Brecht

En jeg gik på HHx med og som jeg har på min facebook's mor er netop død af kræft i æggestokkene, dét er jo rigtig trist og så skriver en anden som vi begge har gået på HHx med på tysk dette citat. Hun bor i dag i Tyskland og er gift.

Jeg kan rigtig godt lide det - hvilket forbavser mig, jeg hader ellers Tyskland og det Tyske sprog som jeg dog taler og skriver til fulde, men dette her - det giver mening beyond everything!

Til dem som ikke forstår eller læser tysk, så står der "Et mennesker er først virkelig død, når ingen tænker på ham/hende mere" - og hvor er det sandt!!

Min mormor er ikke rigtig død - hun er i mit hjerte hele tiden, jeg tænker på hende næsten hver dag og de dage hvor jeg ikke tænker på hende, der røre jeg ved noget som var hendes, eller gør noget som jeg har lært af hende - resten af mit liv vil min mormor være i mine tanker, i mit hjerte og i mit sind og hun er derfor ikke rigtig død!

Når jeg en dag er død, så vil jeg have viderbragt historien om min fantastiske mormor til mine børn, jeg vil have vidergivet hendes ting til dem og opkaldt dem efter hende og de vil for altid huske hende, min mormor vil leve forevigt!

Jeg ELSKER dén tanke!! Og jeg ELSKER min Mormor!!

Ingen kommentarer: