søndag den 21. november 2010

TRÆT!!

Puha - jeg er lige kommet hjem fra Annabell i Jylland til København, dét holdt hårdt at køre den tur kl. 21.40 om aftnen efter en hel lang dag, oppe kl. 07.00 og efter en julefrokost (drak én øl)

Jeg ved ikke specefikt hvad det er jeg har spist men jeg har SÅ ondt i maven at jeg ikke kan holde mine egne prutter ud - SÅ er det altså slemt!!
Hele vejen fra Jylland til København har jeg måttet køre med åbent vindue fordi mine prutter lugter så fælt at jeg ikke kan holde mig selv ud - jeg har prøvede, nu da jeg kom hjem og se om jeg kunne komme på toilet, no luck så nu ligger jeg her i sengen og har mavekneb og prutter på et niveau hvor jeg overvejer at takke Vor Herre for at jeg er single!!

Havde jeg en mand eller kæreste nu, ville jeg nok ikke have ham i morgen, jeg lugter seriøst som jeg aldrig kan mindes at have lugted før!! Puha - og min mave er bare én stor krampetrækning.......

Jeg prøvede at ringe til Norman da jeg kørte fra Jylland, tænkte at det kunne være hyggeligt med lidt selskab på turen, men han tog - som altid - ikke telefonen. Vil prøve igen om et par dage.

Julefrokosten hos Annabell som også var hendes fødselsdag var so so - den ene ende af bordet var dårligt oplyst og vi sad i konstant træk, dernæst så kendte de 5 ud af 8 piger hinanden fra barndommen og så syntes jeg personligt at det er dumt at de 5 sidder sammen og vi 3 andre som kun kender Annabell sidder i den anden ende. Festen blev hurtigt delt op i to sektioner og da jeg er meget skarp og stærk modstander af "kliker" så huede det mig slet ikke - vi sad også hele aftnen fra kl. 13.00 til kl. 21.40 hvor jeg gik, på de hårde træstole ved spisebordet i stedet for at rykke ind i stuen hvor de har en dejlig sofa.........jeg har så ondt i halebenet og ryggen.

Inden jeg gik kikkede jeg på gaverne som lå på bordet, jeg havde givet Annabell en bluse fra Esprit, sådan en t-shirt med lange ærmer som jeg har mysteryshoppet mig selv til. Ved siden af bordet stod der en grå papæske med noget papir i og jeg kunne skimte noget farvede dernede, så jeg løftede papæsken op - det viste sig at være en gavekasse hvori der havde været en taske, det som jeg kunne se nede i æsken var det grå papir som havde været inde i tasken og det farvede som tittede frem var mit sammenkrøllede fødselsdags kort!!!

Et kort til 25 kroner som jeg har brugt stort tid på at udvælge og skrive i, et kort som jeg kun få timer tidligere har givet som en del af gaven, med en hilsen jeg håber også ville give mening om yderlig 32 år og nu ligger det krøllet sammen og proppet ned i en æske fyldt med krøllet gavepapir, pap og bånd............!!

Jeg VED godt at folk selv må bestemme hvad de gør med de ting de får, men seriøst, kunne Annabell ikke havde smidt kortet ud EFTER at jeg var taget hjem??

Jeg blev virkelig skuffet og såret, uopdragent syntes jeg.

Nu vil jeg sove, min mave gør så ondt men jeg er rigtig glad for at være hjemme igen!

Ingen kommentarer: