torsdag den 25. november 2010

Hovedpine!!

Jeg her 7-9-13 ikke et mennesk der er ofte syg eller som ofte har det skidt, men kors i skuret hvor har jeg ondt i hoved lige nu!!

Har gået helt ind til byen for at mysteryshoppe og gået hjem igen - det er nok en 8 km hver vej men god motion og så sneer det jo helt vildt meget og dét elsker jeg, men måske det er fordi jeg ikke fik noget morgenmad sådan at dagens første måltid blev indtaget kl. 17 og bestod af to cheeseburgers fra McDonalds til 20 kr og et helt net clemmentiner??
 - og vel og mærke ingen væske!!

Dét er helt klart der roden til hovedpinen ligger.........jeg har spist min mad jeg købte i hmmm var det søndag? Syntes ellers jeg spare men to boller om dagen med agurk, smørost og to skiver skinke rækker ikke særlig langt.........Jeg tænkte at jeg kunne gå ind og mysteryshoppe først og så spise bagefter, det kunne jeg også men til sidst kunne jeg ikke holde sulten ud mere og så røg der altså to cheeseburger ned og da jeg gik forbi Lidl tænkte jeg at jeg ofte har hørt at de er billiger end Netto så jeg gik ind og købte nøjagtig det samme som i søndags....

1 pose boller
1 agurk
1 smørost
1 pakke med skinke
1 net med clemmentiner

og dét alene blev 101,50 kr - så jeg ved nu ikke om jeg syntes Lidl er billigere......! Men jeg spiste alle clementinerne i nettet på vej hjem, SÅ sulten var jeg! Og så takkede jeg lige Vor Herre for at jeg ikke havde en derhjemme som ville brokke sig over at jeg har spist alt frugten på vejen.......jeg er virkelig en sucker for frugt, og grønsager for den sags skyld, de skal bare være rå, hader hader kogte grønsager eller ting som på anden måde er forarbejdet, syltet, kogt, tørred......pwadddder!!!

Men lige nu har jeg den mest eventyrlige hovedpine ever.....og jeg har ellers prøvede at drikke rigeligt med vand så jeg kan få min væskebalance op igen, jeg plejer på en alm. dag at drikke ca. 1½ liter vand, hvis ikke mere, så at gå fra det til ingenting - klart at det må give hovedpine!! Dumme Deirdre-Ann!

Jeg talte med Ayal over Skype for et par dage siden, måske en uge siden, han har købt en ny bil i Miami - den ser virkelig fancy ud men jeg kan ikke lige huske hvilken model. I dag har vi sms'et lidt, jeg skrev til ham:

"Misundelse er en grim ting Ayal, men du er tilgivet for at være misundelig på den senstorm vi har i København nu...!"

og så skrev han kækt tilbage "Ha Ha Enjoy godt du har to gode moskusokse dyner så du ikke fryser tæerne :)"

Dét som er så komisk her er at da jeg købte dynerne fortalte jeg Ayal at jeg havde købt "moskunandedunsdyner" og så kikkede han mærkeligt på mig og sagde "du mener dyner laved af moskusokser?" og så var det ligesom min tur til at se mærkeligt på ham - det viste sig at Ayal ikke anede at der fandtes Moskus Ænder!! Han havde kun hørt om Moskus Okser og syntes derfor jeg var top mærkelig at være så begejstret over mit røverkøb!!

Det er super dyner og jeg har aldrig forsset i dem - Ayal har sovet hos mig én gang og det var sidste vinter, han syntes det var så koldt at sove med vinduet åben i minus grader, jeg syntes det er såååååååå skønt, men han klagede ikke da han fik en varm pufff agtig moskusandedunsdyne!
 - men med hånden på hjertet så ville jeg da ønske at han var her til at putte med mig nu, eller altså, jeg tror jeg tænker på Ayal fordi han er den fyr jeg har det nærmeste "forhold" til og det er jo end ikke et forhold, så jeg ved ikke om det er ham, Ayal som person jeg savner eller om det er "en eller anden person" jeg savner, det er nok nærmest det sidste jeg savner, men hverken det sidste eller Ayal kan lade sig gøre, så jeg må sove alene - og jeg tror jeg snart må sove, for jeg har godt nok den mest intense hovedpine ever!!

Jeg har forresten slettet de to sms'er fra Norman som jeg har haft gemt, de er sendt med hans spanske telefonnummer mens han gik pilgrimsvandring, i den ene stod der "Du har ret. Det er det fedeste jeg har gjort. Sover på Albergerne. Går med et cool Crew. Er i la puenta de la Reina. det er hårdt men vildt fedt."
Ikke en sinds oprivende sms men jeg blev så glad for at få en sød og positiv sms fra ham og så selvfølgelig for at høre at han havde det godt på sin tur, jeg vidste jo godt hvad der ventede på ham......så et livstegn er altid godt, men så blev han tavs indtil jeg ringede og talte med ham dagen inden han gik over O'Cebreo, jeg griner stadig ved tanken om den ged der bræet i baggrunden mens vi talte sammen.

Derefter hørte jeg ikke noget fra ham før han gik ind i Santiago, så skrev han "Her, det er så stort" og så hørte jeg ikke mere før jeg spurgte om vi skulle holde kontakten gensidigt når han kom hjem - jeg ved ikke hvad ordet "gensidig" betyder i hans verden, men han svarede ja og så tavshed i mere end en måned indtil vi mødtes, spiste quick-food på en cafe med et bord presset op i maven og solen i øjene og så nu det her som er tavshed........

Men nu er de gemte sms'erne slettet, jeg har slettet mine opkaldslister og alle sms'er helt tilbage fra Februar i år, så jeg har intet med ham på min telefon. Jeg kan stadig hans danske nummer i hoved, men med tiden fader det også ud. Jeg håber bare jeg selv kan være stærk.......

Feks. her til aften var der et program som blev sendt fra den by i Spanien hvor Norman bor, jeg var liiiige ved at skrive en sms til ham men tænkte så at dét intet ville føre med sig, Norman vil alligevel ikke svare på sms'en, han vil ikke reagerer overhoved og han vil ikke syntes at det var pænt af mig at fortælle ham det, så videre med mig!

Og nu må jeg vist sove, har så knaldene ondt i hoved at jeg næsten ikke kan se bogstaverne på skærmen!

Ingen kommentarer: