tirsdag den 30. november 2010

Klokken 12.39

Og jeg sidder stadig i sengen - jeg ved ikke hvad det er med mig, men jeg kan bare slet ikke komme op og ud af sengen i den seneste tid.

Jeg forstår det ikke, for jeg går tidligt i seng og spiser sundt og motionerer men min krop er ligesom beton når jeg skal op om morgen.

Jeg syntes ikke det er specielt koldt ligesom alle andre og cirka. 99% af min facebook syntes, jeg syntes vinteren som den er nu med masser af sne og klar frost er perfekt - jeg elsker det og jeg syntes det er den bedste tid overhoved, men alligvel kan min krop ikke mase sig afsted til at starte dagen............

Jeg tænker meget på hvordan jeg skal betale mine regninger til 1. januar.......og på hvornår jeg mon får et job?

Kors hvor har jeg en dårlig ånde......NU kan jeg vist ikke trække den længerer, naboen har også ENDELIG slukket for både tv og radio som køre non stop fra kl. 07.00 til efter middags pressen på et meget MEGET højt niveau!

Time to get up lazy girl!


Har lige opdaget at jeg har fået reklamer på min blog - nice eller øhhhh?

Jeg kan komme til at tjene penge hvis dem som læser med på bloggen klikker på annoncerne, men jeg kan ikke helt læse mig til hvad hvert "klik" giver af penge og jeg får først udbetalt annonce kroner når der står 600 kr på min konto - så see ya next year!

Men tak til læseren som anbefalte mig det  :)

Ingen kommentarer: