mandag den 29. november 2010

SIDSTE Mandag i November!

JA da!

Én dag mere og så har vi 1. December og dermed kun 31 dage tilbage af 2010!

Hold nu OP hvor er det skønt! Det er næsten som at trænge til at skide (for at sige det mildt) og så endelig endelig komme hjem til sit dejlige rene varme toilet og bare kaste sig ind på sædet og når man efter 5 minutter rejser sig derfra, så er man pludselig flere kilo lettere og man nåååede det lige i sidste øjeblik!

Såndan har 2010 været for mig og 1. dag i 2011 må være som ENDELIG at komme på toilet!!!

Jeg har været ude og mysteryshoppe i dag i Elgiganten på Nørrebrogade, jeg tog bussen ind til Nørreport og gik dérfra, det var helt mærkeligt at se Nørrebro igen til fods, tror ikke jeg har gået en så lang tur derude siden jeg boede der i 2005 (boede 3 forskellige steder i København i 2005)

Der var stadig de samme mærkelige butikker som jeg stadig undre mig over løber rundt, jeg gik forbi købmanden hvor man altid kan køb en kasse sodavand for 50 kr ude bagved, Netto butikken som altid er mega beskidt, mega tom og bare ikke en særlig fed Netto at all og butik "Janus" som stadig har lige mange fantastiske ting som jeg kan få tiden til at gå med at kikke på.

Inde i Elgiganten skulle jeg mysteryshoppe en vaskemaskine med kullfilter (lyddæmpende) hurtigt vaskeprogram og 7 kgs trommel - seriøst de er dyre!! Men igen, da jeg flyttede på gården for snart 14 år siden købte jeg en vaskemaskine til 5000 kr, den holdt i mange mange år indtil jeg solgte den, fordi den ikke passede ind i det hul som var i skabs arrangementet i bryggerset (og så ødelagde kattedamen den for mig)

Men jeg så også nogle andre ting som langt mere havde min interesse end at "lade som om" jeg ville købe en vaskemaskine - jeg så nemlig verdens fedeste køleskab, så frem man altså bor i udlandet og er total nationalistisk hvilket man nemt kan blive skal jeg som tidligerer udlands dansker lige hilse og sige eller også hvis man bare bor i Danmark og er helt vild med vores skønne land og farverne rød og hvid.....! :)


Selv om 12.499 Kr. måske nok liiige er i overkanten for et så lille køleskab, så er det da bestemt noget jeg vil holde i tankerne til den dag jeg igen får et sommerhus eller endnu bedre, en kolonihave!  

Jeg så også en anden ting som jeg rent farvemæssigt elsker helt vildt - det er min total yndligsfarve og forhåbentlig også farven på min næste bil, når jeg engang får råd til en ny - og samtidig er det også en ting som jeg VIRKELIG dagligt savner!
Tanken om at købe en sådan dingenot og indstallerer den i mit mikro køkken er UTROLIG appelerende, specielt fordi min husleje er inklusiv vand og el!! Men jeg har bare ikke pladsen......ja eller pengene! Men bor jeg her om et år, så køber jeg altså sådan en, det er mere savnet end en koldrulle og dét siger altså ikke så lidt i MIN verden!!


En rød Bosch Opvaskemaskine til 6 kuverter - I love it!!! (and miss it)

På vej ud af Nørrebrogade gik jeg foran en dreng og en pige som gik og talte om hvilken gamle danske ord vi danskere bruger for lidt - jeg var flad af grin - drengen gik på et studie eller havde en gruppe af venner eller noget i den retning, hvor de havde en ugentlig diskution om ét dansk ord som de så i den følgende uge skulle forsøge at integrerer i deres ordforråd i dagligedagen.........hihi

Feks.:

Sludderchatol
Vims
Kommodeben
Fisenknast
Knøs
Lud

Jeg syntes det var så morsomt at høre på - men egentligt et godt initerativ, der er mange gamle ord som er på vej ud, og det er lidt en skam.
Dengen sagde noget i retningen af: "Der er også alle de gode møbel ord som er på vej ud og så nævnte han Sludderchatol og Kommodeben" - hvilken andre "møbel ord" han hentydet til ved jeg ikke, for så drejet de af, men virkelig morsomt at gå og lytte til!! Hi Hi Hi

Tit når jeg gå på gaden, køre i bus eller sidder på cafe så overhører jeg folk samtaler, eller observeret mennesker - jeg har bare som regel glemt det igen når jeg kommer hjem. Men feks. så slog det mig i dag at når man eller når JEG går bag ved en kvinde dækket med tørklæde og hvor du bagfra ikke kan se hverken hår eller hud, så kan jeg faktisk 9 ud af 10 gange sige om det er en afrikaner, en fra mellemøsten eller en dansker - man kan simpelhen se det på deres måde at gå på!

Somalier vugger meget i kroppen når de går, mens mange fra mellemøsten ikke løfter deres fødder og en del af dem har en lidt foroverbøjet holdning i kroppen, danske tørklædedamer går meget målrettet og rank.

En lille sjov observation og jeg elsker at observerer og se på folk. Total ubrugelig viden og  hobby, men jeg syntes nu stadig det er sjovt og det mest pudsige er at jeg ofte observerer uden egentlig at tænke over det.......

Lige nu sidder jeg og ser Nyhederne på Tv2 og jeg får helt bobler i blodårene af glæde når jeg ser at der er så meget sne over hele Danmark, jeg så lige en mand som kørte snerydder fortælle om hvordan det var og hvordan de hjalp hinanden og andre fri fra snedriverne - dét er da total hyggeligt!

Vi danskerer bliver bare mere og mere folkelige og kommer hinanden mere nær når der er sådan et vejr nu, SKØNT!

I dag er sagen om Maria Drabet begyndt. Maria var en 20 årig pige som blev dræbt i en kælder i Herning sidst nytårsaften - den syge stodder som har misbrugt og kvalt pigen har erklæret sig uskyldig og hans forsvare mener at anklageren bare vil "kaste smuds" på hans klient!!

Hvordan kan nogen mennesker ønske at være forsvare for en person som ham?? Hans dna blev fundet i underlivet på pigen, under hendes negle og på hendes bryst, han havde et utal af små aflange rifter på armene som var næsten helet da politiet anholdte ham..........manden er syg i låget!!

Med sager som den her, hvordan kan folk så overhoved være imod dødsstraf??  Skal en mand som han igen en dag have mulighed for at gå på gaderne i Danmark igen??

Jeg stemmer 100% for dødsstraf og jeg kan ikke se at min holdning på dét punkt nogensinde kan ændre sig, der findes alt for mange sindssyge mænd (og kvinder) som misbruger kvinder og børn og dét er bare ikke okay at de kommer ud når de først er fanget!

I dag da jeg havde mysteryshoppet småløb jeg hjem og fik tisset af på mit eget dejlige toilet, så smuttede jeg over i en Netto jeg cirka vidste hvor lå, dvs. jeg har set folk komme gående med Netto poser i hånden fra den retning og den Netto jeg plejer at bruge ligger i en total modsatte retning, så min konklution var at der måtte være en Netto butik som jeg ikke vidste af - og jeg har trods alt boet her siden 14. Juni!!

Efter et kvarters tid fandt jeg rent faktisk en Netto den retning og endda tættere på min lejlighed end den anden - ene og alene fordi jeg har bemærket at folk kom gående med Netto poser! I'm sej!

Så jeg fik købt tre pakker julekort til 10 kr for 10 stk. og nu kan jeg så komme i gang med at skrive julekort :)
Noget jeg virkelig elsker, det er så hyggeligt!

Ingen kommentarer: