fredag den 26. november 2010

Fredags Frisk

Da uret slog 08.03 var jeg netop ved at lægge sengetæppet på min nyredte seng efter en løbetur på lidt over 2 km - dét var pænt koldt for ørene!! Må virkelig se at finde et billigt pandebånd, det er alt for varmt at løbe med hue og alt for koldt uden!!

Jeg vågnede kl ca. 05.40 og lå bare og kikkede på klokken indtil den blev 07.10, så stod jeg op, mest fordi jeg ikke kunne presse min blærere mere  - det var så dejligt varmt under dynen, sover jo med åbent vindue men til sidst skulle jeg altså tisse så enormt meget at jeg bare vidste jeg ikke kunne lade som ingenting og sove videre - og så kunne jeg jo lige så godt løbe en tur nu når jeg var i gang.

Om lidt vil jeg seriøst sætte mig ned og læse på mit coaching stuff - der er ca. 1½ uge til eksamen og jeg har stadig ikke fatted halvdelen af indholdet i den kæmpe mappe vi har fået, not good!

Jeg har dog et par hængepartier jeg gerne skulle have ordnet også:

1. Ringe til min svigerinde i Østrig og ønske hende tillykke med fødseldagen (hun er 7 år yngre end mig og min bror er snart 40!)

2. Ringe til Anabell og sige tak for sidst og spørge hvorfor hun smed mit fødselsdagskort ud (må gøre det men har ikke lyst, gør jeg det ikke kan jeg mærke at min lyst til at være venner med hende forsvinder, not good!)

3. Rykke på mange forskellige jobs (som jeg alligvel ikke får)

4. Speake to ansøgninger til udenlandske radioer

5. Finde studievejleder så jeg kan lægge en plan B

6. Sende papir til advokaten


Og mange mange mange andre små dumme ting som jeg bare er så ufattelig god til at udskyde, I know I should't do it but I am......fucking sucks!

I går var der et program eller et indslag i tv med Normans firma, tre veninder sendte uafhængig af hinanden en sms til mig om det - jeg var egentlig gået i seng da jeg skrev sidst i går aftes, fordi jeg havde sådan en hovedpine, men jeg ville lyve hvis jeg ikke sagde at jeg sprang op for at se det, fik ikke det hele med men de har solgt et eller andet. Anyway - det som slog mig er at han nu vil flytte fra Spanien og til - ja gæt hvor - Zürich, Schwitz hvor min søster bor........kan den mand da for fanden ikke bare blive ét sted???

Anyway, Zürich er en stor by og desuden så bor min søster meget bedre, hun bor ned til søen i Zürich frem for i Zürich by - temmelig posh, temmelig dyrt men hun er glad for det og det er ligesom alt hvad der betyder noget.

Dernæst så kan jeg mærke at jeg er kommet et skridt længere op af trappen til at efterlade Norman downstairs, slettede i går aftes alle sms'er i indbakken, alle sendte sms'er, alle gemte sms'er og alle opkaldslister - så nu er hans spanske nr. ude af min telefon og hans danske skal jeg så bare glemme og dét sker nok også en dag - så måske jeg faktisk kan gå ind i 2011 som et nyt menneske??

Could' be bloody nice!

Ingen kommentarer: